Şimdi Ara

İnsanda tipin %90'ı burun ve kaştır. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam bu büyük burun değil kemikli ve sivri burun bu insanlara Bizim köyde sivri hasan diyolar. Top şeklinde olanların yine gideri var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaş tipi etkiler ama bu kadar abartmaya gerek yok tipsizim diyen herkes iyi bir kuaföre gidip kaşlarını yüzüne uygun şekilde aldırsın o zaman? Alın size kolay bir şekilde yakışıklı olma yolu

• Kaş tip için çok olmasada önemli ama burun o kadar önemli değil.Hatta çok çirkin olmadığı sürece burnun yakışıklılığa hiç etkisi yok.

Tip için en önemli şey gözlerdir.%95 diyebilirim gözün önemine.Ama rengi değil gözün tipi.Büyük gözlü olmayacak bi kere erkek.Pörtlekte olmayacak.Gözü çukur olan erkek, ortalama yüz hatları ve burunla %100 yakışıklıdır mesela, ama burnu güzel olupta çirkin olan sürüyle erkek var.

Zaten mesela ülkemizdeki yakışıklılara bakarsanız burunlarının öyle çok domuz gibi, küçücük hokka burunlar olmadığını görürsünüz.Kıvanç tatlıtuğ, kenan imirzalıoğlu, burak özçivit örneğin.

• Nirvanacı Genç kullanıcısına yanıt
    Hocam 20 yıldır eşe dosta bu kaşlarla gözüktük şimdi yarın gidip duzelttirsek demezler mi top musun niye kaşını alma gereği duydun az adam ol diye?

• hamileyim
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    göz falan değil gözlerim güzel mavi renkli falan ama hiç bi işe yaramıyor.yüz hatalrı genel itibariyle bi de saç şekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

quote:

İkisi de çöp bende

Hocam şu straight outta ne demek ya

straight outta ....... şeklinde bir sürü varyasyonları var

Film Bir de aynı isimde efsane bi rap albümü var ama bu akım filmden sonra başladı

Yav demek ondan çeviri siteleri düzgün çevirmiyo nasıl bir kelime bu diyo düşünüyodum

Compton'ın dışı gibi bi şey galiba, anlamını ben de tam bilmiyorum çaktırma ama film efso

Tamamdr konusuna baktım izlenir,adam gibi bir internet bulduğumda indirim,sağolasıın

• quote:

Orijinalden alıntı: Cja

göz falan değil gözlerim güzel mavi renkli falan ama hiç bi işe yaramıyor.yüz hatalrı genel itibariyle bi de saç şekli

Bakmayı bilmiyorsun demekki.Bakışlar önemli gerçekten.
  • Where Dead Angels Lie kullanıcısına yanıt
    anlamadım yani hocam bakamyı bilmiyorsun derken normal bakıyorum işte :) . boyum kısa belki bkatıgımı fark edilmiyordur
  • Karışık bir denklem gibi bu konu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Novarolife

Hocam 20 yıldır eşe dosta bu kaşlarla gözüktük şimdi yarın gidip duzelttirsek demezler mi top musun niye kaşını alma gereği duydun az adam ol diye?

Dostum zaten 1günde tamamını aldırmayacaksın parça parça çaktırmadan aldırırsın ya da klasik bir bahane olan "sinirden yoldum ya" dersin sana kalmış tavsiyem belirli aralıklarla ucundan ucundan aldırman

• Nirvanacı Genç kullanıcısına yanıt
    Aldırdıkça daha çok çıkmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Just My Life

quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

piyanist oyuncusunun burnu o kadar iyi değil ama gideri var.

adamın elleri yeter hacı

Ilik ilik esiyor sanki

• quote:

Ustura vurursan çıkar,en iyisi cımbızla al.

• quote:

Cımbızla aldırırsan hayır gür çıkmaz ama zamanı geldikçe gidip aldırman lazım yoksa çok belli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Kaş tip için çok olmasada önemli ama burun o kadar önemli değil.Hatta çok çirkin olmadığı sürece burnun yakışıklılığa hiç etkisi yok.

Tip için en önemli şey gözlerdir.%95 diyebilirim gözün önemine.Ama rengi değil gözün tipi.Büyük gözlü olmayacak bi kere erkek.Pörtlekte olmayacak.Gözü çukur olan erkek, ortalama yüz hatları ve burunla %100 yakışıklıdır mesela, ama burnu güzel olupta çirkin olan sürüyle erkek var.

Zaten mesela ülkemizdeki yakışıklılara bakarsanız burunlarının öyle çok domuz gibi, küçücük hokka burunlar olmadığını görürsünüz.Kıvanç tatlıtuğ, kenan imirzalıoğlu, burak özçivit örneğin.

Çagatay ulusoyun gozleri buyuk ama hocam
    http://data.whicdn.com/images/77129705/large.gif

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elbistan8282 -- 5 Aralık 2015; 1:22:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Kaş tip için çok olmasada önemli ama burun o kadar önemli değil.Hatta çok çirkin olmadığı sürece burnun yakışıklılığa hiç etkisi yok.

genel olarak katıldım. artını da ben verdim zaten.

katıldığım nokta gözün tipi noktası.göz yapısı önemlidir ama büyük küçük olması çok önemli değil büyük gözlü olup baya iyi olanlar var.çok da dikkat çeker hem erkekte hem kızda.ayrıca kirpik de önemli.

malesef burun da önemli.gereksiz bişey yaratılmamış.adam yakışıklı ama burnu biraz şey, çocukta tip var ağzı biraz şöyle ya da kızın gideri var ama kulağı şöyle uzar gider.diğerine daha önemsiz olması genel olarak önemsiz olduğu anlamına gelmiyo.verdiğim örneklerdeki gibi yüzün herhangi noktasındaki kusur direk öne çıkıyo.göz bunu algılıyo.

mesela bana göre beckhamın yüz hatlarında bi kusur yok.çene yapısı, yüzün kemik yapısı, alın şekli, sakallarını çıkma şekli,burnu vs vs ama bence gözleri küçük ve kaştan aşağıya düşük gibi duruyo.mesela burak özçivit ve kıvançın göz yapısı daha dikkat çekici duruyo.yani beckhama yakışmasına yakışıyo çünkü genel olarak kusursuz dikkat çekmiyo ama biraz daha iri hafif badem göz olsa kusursuz üstü kusursuz olurdu bu bir örnekti.böylesi yakışıklı bi adama dahası gerek varmı yok.orası ayrı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.