Şimdi Ara

insanı geliştiren kitaplar ne tür kitaplardır ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
20.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence DOSTOYEVSKİ okuymalısın insanı düşünmeye itiyor...
  • Psikolojik veya Felsefi.
  • Tek tip kitap okuma bence.Mesela sadece felsefe yada klasiklerden okuma.Oku ama sadece onlarla yetinme bence,tek tip kitap okursan olaylara nasıl farklı yönlerden bakarsın ki?Bende o yüzden karışık okuyorum.Sırf felsefe kitabı okuyan adam hayatta pratik davranamaz bence.
    Çok bence dedim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nevzat-FC INTER

quote:

Orijinalden alıntı: littlestewie

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Loading

kişisel gelişim ve psikolojik kitapların rant uğruna yazıldığını düşünüyorum... bunların yerine güvendiğiniz sizden yaşca büyük kişilerden hayata dair tavsiyeler alsanız bence daha iyi olur... benimde bi sorunum vardı psikoloğa gittim (Allah'tan beleşti ) 1 saat boyunca amlattım durdum biraz da o anlattı kendi anılarından vs vs. iyiki para vermemişim diyorum. ondan önce bi büyüğüme anlatmıştım 2 saat bana tavsiyelerde bulundu. hemde çok işime yarayan. 5 kuruşta almadı

Psikolojik danışmada danışan kişi genellikle daha aktiftir. Ayrıca danışan kişinin de aslında güçlü bir kişi, sorunlarıyla başa çıkabilecek bir kişi olduğu kabul edilir. Ve yönlendirme ,akıl verme yapılmaz, öğüt verme işi kesinlikle değildir. O yüzden akıl verme yapmamış sana

edit : imla

peki ne yapılır?

Ne yapılacağını seneye göreceğiz. ( Pdr 3. sınıfa geçtim o nedenle )

psikolog mu olacaksın psikiyatr mı?bi arkadaşım geçenlerde psikiyatyr'a gitmiş.50 dakika için 240 lira vermiş..
    bi daha da gitmem oraya diyor.evlat acısı gibi koymuş..
    boşuna çalışıyoruz walla..

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih

quote:

quote:

quote:

quote:

kişisel gelişim ve psikolojik kitapların rant uğruna yazıldığını düşünüyorum... bunların yerine güvendiğiniz sizden yaşca büyük kişilerden hayata dair tavsiyeler alsanız bence daha iyi olur... benimde bi sorunum vardı psikoloğa gittim (Allah'tan beleşti ) 1 saat boyunca amlattım durdum biraz da o anlattı kendi anılarından vs vs. iyiki para vermemişim diyorum. ondan önce bi büyüğüme anlatmıştım 2 saat bana tavsiyelerde bulundu. hemde çok işime yarayan. 5 kuruşta almadı

Psikolojik danışmada danışan kişi genellikle daha aktiftir. Ayrıca danışan kişinin de aslında güçlü bir kişi, sorunlarıyla başa çıkabilecek bir kişi olduğu kabul edilir. Ve yönlendirme ,akıl verme yapılmaz, öğüt verme işi kesinlikle değildir. O yüzden akıl verme yapmamış sana

peki ne yapılır?

psikolog mu olacaksın psikiyatr mı?bi arkadaşım geçenlerde psikiyatyr'a gitmiş.50 dakika için 240 lira vermiş..

Kanka böyle pis işlere hep bi arkadaş gider yemiyon dimi bizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabhaz -- 16 Ağustos 2011; 19:17:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Salih

quote:

quote:

quote:

quote:

peki ne yapılır?

İkisi de değil. Psikolojik Danışman olacağım. Bizim alanımız normal insanlardan oluşacak , okullarda rehber öğretmen olarak da çalışabileceğiz. ağır derecede olanlarla psikiyatristler ilgilenecek

• hangi tür seviyorsan onu oku. okuduğun her kitap farkında olmasan da seni geliştirecektir. hayatını kişisel gelişim kitaplarında yazanlara göre yaşayanlardan olma sonra.
  • Kişisel gelişim kitapları çöptür çoğu ekonomik kaygıyla yazılmıştır . Kendini geliştirmek istiyorsan Klasikleri bilhassa Rus klasiklerini ve Türk Edebiyatını okuyacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpheos

quote:

Orjinalden alıntı: es@T

klasiklerden çok şey öğrenebilirsin. özellikle rus klasiklerinden.
    tavsiyem tolstoy ile başla.

benm de aklıma ilk bu geldi.

(konuyu başlatan arkadaş)ya neden kimse kendini geliştirmeyi açmıyor ki bunun çok farklı türleri var senin bilimsel konulara ilgin varsa farklı öneriler,sosyal yöne ağırlık veriyorsan farklı öneriler vermemiz gerekir biraz açarsan iyi olur.ama öle her türlü geliştirecem dersen bilimsel içerikten yoksun ama hayatı anlatan klasikleri okuyabilirsin.rus edebiyatı ingiliz ve fransız edebiyatı bu konuda çok başarılı farklı bir bakış açısı istiyorsan meksika edebiyatı da çok güzeldir.

"sosyal yöne ağırlık veriyorsan farklı öneriler vermemiz gerekir" demişsin? Ben bu yönde kitap önerisi alabilir miyim?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.