İnançsızım hiçbir beni engelleyen yok ama gerçekten sadece cinsellik amacıyla yanaşamıyorum. Bunun sebebi kesinlikle anne ve baba küçükken oluşuyor bu tabu ve tablo. |
İNSANLAR NEDEN BU KADAR CİNSELLİKLE KAFAYI BOZDU? (2. sayfa)
-
-
Eşimle Batıkent Atlantis avm'de yürüyoruz. Eşim birden oha yuh artık dedi. Dedim ne oldu şu kıza bı bak dedi.
Üstünde hırka gibi bişey sol omuz tarafından açık memeye kadar. Sütyen tüm detaylarıyla ortada. Yani meme dışarda aslında. Sağ meme hirkayla kapalı sol meme sütyenli full açık. Altında da kısacık şort. Kız taş çatlasın 16 yaşında ! En fazla 16 bakın daha küçük bile olabilir.
Kimin ne giydiği inan beni ilgilendirmez. Kim nerde gondiklesiyor umrumda değil banane yani..
Ama bu açılma tesircilik laiklikle kültürle alakası flan yok. Yok yani bana anlatamazsin.
Kadınların kızların oranlarını buralarini açmaları güzel görünüyor olabilir.sexi olabilirler. Ziynet bölgeleri özel yerlerdir. Çok değerlidir. Kadınlarda bunun farkında yani e mal değil açıyorlar. Allah açma demiş kovana sakla ama bunlar salla yapıyor. Dediğim gibi beni ilgilendirmez kimseye de karışmam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
popo loblarının alt kısmını gösteren şortlar giyenler var
malesef din zayıflıyor tüm dünyada ve fuhşiyat olarak bize dönüyor
-
Alıntı
metni:popo loblarının alt kısmını gösteren şortlar giyenler var izmir'de çok var bunlardan bence tamamen yanlış çünkü en basitinden küçücük çocuklar da görüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 10 Ağustos 2022; 1:15:19 > -
Cinsel içerikli siteleri kapadıkları için. Erişimi zorlaştırırsan insanlar daha çok merak eder daha çok düşünür bu tarz konuları bence yani
-
VAllaha ahlaksızlık çığ gibi büyüyo knk
20 sene sonra cyberpunk 2077 evreninde yaşayacağız
-
@hamza5806 kesinlikle haklı
-
Çünkü ekonomik sorunlar var güvenlik sorunları var ayrıca insanlar da mutsuzlar
ilk zaman suriyeli kişiler gelince çok çocuk yapıyordu bu bolluk ne böyle savaş zamanı filandan aslında insanlar umutsuz olunca seks e sarılırmış öyle akademik çalışmada vardı şimdi Türkiye de Türkler mutsuz o yüzden cinsellik seks işte saldırıyorlar bulamayan arıyor filan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne olacaksa olsun böyle şeylere kafa yoracak halim yok artık.
ben bu dünyaya çocuk getirmeyeceğim getirenler düşünsün.
-
İnternet,tv vs medyayla insanlar bu hale geldi. İzlediğimiz diziler filmler algımızı değiştiriyor. Dizilerdeki kıyafetler saç tarzları moda oluyor. Türkiyedeki dizilerin hepsi cinsellik üzerine kurulu. Sürekli bu tür şeylerle haşir neşir olan insanların da yaşamı ona göre oluyor.
Kesinlikle
20 sene önceki toplumla suanki toplum arasinda uçurum var
Dizilerle filmlerle dizayn ettiler toplumu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Paranın kölesi misin usta?
Maalesef ailemin paraya ihtiyacı var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım. Ben de kolesiyim de rakibim olup olmadığını anlamak amaçlı sormuştum. Bundan sonra gösterdiğin çabanın iki katını göstermen gerekecek. Ben kolay rakip değilim.
Ne o.O
medyanın başarılı dayatması
-
Çoğalma fonksiyonlarını maksimize eden organizmalar doğal seleksiyon sürecinde öne çıktıkları için insanlar genel anlamda cinselliğe yatkın. Diğer bir deyişle en büyük popülasyona veya tüm bir popülasyonda en büyük paya çoğalma veya cinsellik eğilimindekiler sahip çünkü. Tabiat kafayı bozanları seçiyor.
Ve insanoğlu tüm çağlar boyunca cinselliğe yatkındı. Bu çağın tek farkı kültürel olarak biraz daha serbest oluşu ve internet gibi teknolojik imkanları.
aynen öyle
adamlarinstada tüm ilişkisini paylaşıp bundan profit elde etmeye çalışıyor insanlar çok adileşti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X