İnsanlar Neden Çocuk Yapar veya Neden Çocuk Yapma İsteği Duyar?
Olumsuz olmak icin oldukten sonra Dunya' da kendini temsil edicek bir varlik birakmak icin.
Valla bizim mahallede kız var.Evlenir evlenmez yaptı çocuğu.Tabi kız denmez artık.Daha genç 20-22 yaşları arasında.Yani ne anlıyor bilmiyorum.Geçen kocasıyla sokakta oturuyodu.Bebek ağlıyomuş diye haber geldi evlerinden.Ne ağlıyomuymuş öf pf hareketler.Madem bakamican niye yaptın.Merakını giderince sıkıldı tabi
quote:
Orijinalden alıntı: +lllllndemann
o kız seni üzmek için söylemiş o lafı belli.. madem tipsizsin niye çıkmaya başlarken tipsiz değil miydi, saçmalamış kız.. ki bunları söyleyebilecek biriyse senin onun için üzülmen saçma..
ki bence sorun tipli tipsiz olmakta da değil.. ben de çirkin sayılırım, yakışıklı bulmam kendimi.. önemli olan birilerinin seni önemli görmesi değil, senin kendini önemli görmen, önem verdiğin, istediğin şeyleri yapmak, kendin için yaşaman.. bunu yapabilen insan önemlidir bence..
yaşlarımız aynı.. ben de bir işe yaramadığımı düşünüyorum ama genciz daha benden bir şey olmaz deyip kenara çekilmek yakışmaz.. ne işe yarayabiliriz, kendimizi keşfetmemiz lazım bence ki birileri için bir şeye yaramak da şart değil
kısacası herkes ne kadar önemliyse sen de o kadar önemlisin.. kendin için herkesten önemlisin.. ben de kendime göre herkesten önemliyim..
tek derdimiz bu olsun
Katılıyorum, kız seni üzmek için demiş. Başkalarının dediklerini kafama taksam deli olurdum sanırım. Eskiden takardım ama şimdi saçma olduğunun farkındayım. Başkaları seni üzmek için der o lafları. Bir an için sinirlendiğinde falan.
babana sormalısn bence
Kötü giden evliliği kurtarmak için
İnsan her dönemde yaşamak için bir amaç edinir.Çocuk sahibi olup,iyi bir çocuk yetiştirmek evli bireylerin en önemli amacıdır.
Kazara olur
Babanın soyunu devam ettirme isteği,annenin çocuk sahibi olması içgüdüsel bir istek.
Açıkcası ben kendi hayallerimi gerçekleştiremedim ve bu hayallerimi çocuğumun gerçekleştirmesini istiyorum, bu nedenden ötürü çocuk istiyorum ileride.. Belki mantıksız saçma bir düşünce evet kabul ediyorum ama çok istiyorum bunu.. Eğer erkek çocuğum olursa onu futbolcu yada sporcu yetiştirmek istiyorum, beraber çimlerde koşturacağız futbol oynayacağız ona birşeyler öğreteceğim... Çocuğumla övünmek isterim ileride... Bu kimin oğlu yada kızı dendiğinde, göğüsümün kabarmasını isterim... benim için çocuk istememin en büyük etkenlerinden biri bunlar :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme