Şimdi Ara

İnsanlara Ünlü Gibi Davranmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Milletin egosunun altında ezilir gibi olmuş biraz. Yarıda kapattım. İlki güzeldi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imza istemiyor ki
  • LOGON FONTUN İSMİN HER ŞEYİN AYNI SONRA VİVOX VİVOX VİVOX EVET VİVOX ÇAKMASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: plutarkhos_

LEŞ

Hayatında hiç bir şeye emek verdinmi emeğe saygısızlık yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackkan

Milletin egosunun altında ezilir gibi olmuş biraz. Yarıda kapattım. İlki güzeldi ama

Teşekkür ederim yorumun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: so good

LOGON FONTUN İSMİN HER ŞEYİN AYNI SONRA VİVOX VİVOX VİVOX EVET VİVOX ÇAKMASI

Şuan logom yok , logom olmadığı için o duruyor , arkaplanı ise mobilde picsart programında buldum , oda geçici. Düzgün ve mavi fontta bilogo yapmak için çalışıyorum , isim hakkında ise ne dersen de bro , ben aklıma geldi ve yazdım
  • Kimse takmamis birde gelip sakanin videosunu koymussunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet322

Kimse takmamis birde gelip sakanin videosunu koymussunuz

Sen yap seni izleyelim , sana kesin cevap verirler ya. Napalım milletin tepkilerini biz mi kontrol ediyoruz , 2 abi sıcakkanlı konuştu bi abla da yine aynı şekilde , diğerleri takmadı ne yapalım yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkovicl0

quote:

Sen yap seni izleyelim , sana kesin cevap verirler ya. Napalım milletin tepkilerini biz mi kontrol ediyoruz , 2 abi sıcakkanlı konuştu bi abla da yine aynı şekilde , diğerleri takmadı ne yapalım yani

Dostum burası DH
    Erkekleri en az 1.79
    Hepimiz fitiz
    Gözlerimiz gölgede farklı güneşte farklı
    Pazardan bile giyinsek çok iyi giyiniriz.

Sen bizi tanımamışsın bilader.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KhaZiggs

quote:

quote:

Dostum burası DH
    Erkekleri en az 1.79
    Hepimiz fitiz
    Gözlerimiz gölgede farklı güneşte farklı
    Pazardan bile giyinsek çok iyi giyiniriz.

Sen bizi tanımamışsın bilader.

Keşke herkes senin gibi eğlenceli yorum atsa , aşağılıyorlar bildiğin :/

• quote:

quote:

LEŞ

Yukarıda biri fikrin başkasına ait olduğunu söylemiş, videodaki arkadaşın oyunculuğu gayet başarısız izlerken başkası adına utanma duygusunu yaşadım, izlerken tebessüm bile etmedim bana göre kötü bir iş olmuş. Sadece emek var diye yapan kişiye övgüler yağdıracaksak o zaman hiçbir diziye filme veya müziğe de kötü dememek lazım sana göre. Sen buraya insanların fikrini almak için (veya kanalın reklamını yapmak için) bir konu açtıysan önce fikirlere saygı göster sonra emeğine saygı bekle.

• İZledim boşa zaman kaybı
  • Ben hayır diyorum, hülya sen
  • +1 Adam emeğine bişey dememiş hocam kanal ismini daha yaratıcı yapabilirdin.Orjinal fikirler üret.Başarılar
  • quote:

quote:

quote:

LEŞ

Yukarıda biri fikrin başkasına ait olduğunu söylemiş, videodaki arkadaşın oyunculuğu gayet başarısız izlerken başkası adına utanma duygusunu yaşadım, izlerken tebessüm bile etmedim bana göre kötü bir iş olmuş. Sadece emek var diye yapan kişiye övgüler yağdıracaksak o zaman hiçbir diziye filme veya müziğe de kötü dememek lazım sana göre. Sen buraya insanların fikrini almak için (veya kanalın reklamını yapmak için) bir konu açtıysan önce fikirlere saygı göster sonra emeğine saygı bekle.

Fikirlere saygım sonsuz , fakat boş , leş gibi yorum yapan arkadaşların dedikleri eleştiri değil saygısızlığa giriyor. Tepkim onlara , yoksa kimse çok beğenmek zorunda değil

• quote:

Orijinalden alıntı: alice_wonder

+1 Adam emeğine bişey dememiş hocam kanal ismini daha yaratıcı yapabilirdin.Orjinal fikirler üret.Başarılar

Kanal ismini haftalarca düşündüm ve bulmakta zorluk yaşadım açıkçası , bulamayınca da bunu yaptım yani çocuk değilim başkasının adına benzetmeye çalışayım ki bence alakası bile yok
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.