Şimdi Ara

İnsanlarımız Ülkeden Kaçıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
2.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mr.jk

dikkat edin sanki hepsi aynı anda harekete geçiyor.

uyduruk yalan bir haber yapılıyor sözcü/halk tv/sputnik hesaplarından.
    ardından chp mecliste bu palavra ilgili önerge veriyor, konu büyüyor.
    ardından o palavra hakkında videolar çekiliyor ve konuları ard arda sürekli burada konusu açılıyor.

fark ettiniz mi?
    Aynen kanka o yüzden Ak parti beyin göçü sorunu için projeler hazırlıyor. Onlarda bu işin içinde sözcü, CHP ile birlik olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr.jk M kullanıcısına yanıt
    Hala mi magduriyet? Kardes 17 yildir basortusunu siyasi malzeme yapan parti iktidarda. Devlet kadrolari, polis, hakim bile basortulu daha ne istiyorsunuz ben anlamadim. Hala chp yok bilmem ne bi gidin ya artik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Istedigim goruste olurum istedigim yerdede olurum. Taraf olmayan bertaraf olur sozu size ait:) Allah adina konuşmuyorum. Allah'in azap gosterecegi kisileri sayiyorum sende ustune aliniyorsun:). Videoyu izlememissinki. Onemli olan sayi degil niteligi. Goc eden kisilerin farkindasin demi? Kafani o kadar calistiriyorsun? Ha bu arada ayni Cumhurbaskanligina gore tarimda avrupa 1. Siyiz. Enflasyon sadece %20, gelirimiz 10 kat artti. Yersen:) sen bosver kardesim. Obur dunyada Allah'in huzurunda aciklarsiniz yediginiz haltlari. Bu dunyadada zamanı geldiginde bazi liderleriniz vatan hainliginden yargilandiginda goruruz. Hayir illa 1 partiyi secme zorunlulugu kafasini calistirmayan insanlara var diye banadami olmak zorunda

Milliyetciyim. Demokratim. Atatürkçüyüm. Donemine gore kim fikirlerimi benimserse ona oy veririm. Sizin gibi oy verdiklerimin fikirlerini benimsemem Allah'in verdigi akli kullaniyorum. El seyiyle gerdege girmiyorum sizin gibi:) rahat ol aslanim elbet hesap vereceksiniz. Hadi blokunda hayirli olsum

• darklord1905 kullanıcısına yanıt
    Onlardan bahsederse müslüman gibi gorunmez. Yedikleri haltlari ortmek icin manipulasyon yapmalari lazimda ondan

• Malta demode oldu artık yeni trend Dominika, ufak bir devremülk yatırımıyla vatandaş olup bütün dünya ülkelerine, vizesiz gidip sınırsız kalıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetmiraccileli -- 6 Ocak 2019; 20:46:55 >
    Ak parti iktidari basortu sorununu cozmedi, basortululere pozitif ayrimcilik yapti. Bugun nasil devlet dairesine is basvurusu yaparken hayat gorusunu anlamak icin sacma sapan sorular soruluyorsa bunun sebebi ak partidir. Benden olmayan acliktan gebersin demektir.

Bundan, cok degil, 3-5 sene sonra hic biriniz cesur bir sekilde ben zamaninda bu adamlara oy verdim diyemeyeceksiniz. Bunu yaz.

• Maltamı zengin giden insanlarmı

• quote:

Orijinalden alıntı: peter parker

Hala mi magduriyet? Kardes 17 yildir basortusunu siyasi malzeme yapan parti iktidarda. Devlet kadrolari, polis, hakim bile basortulu daha ne istiyorsunuz ben anlamadim. Hala chp yok bilmem ne bi gidin ya artik.
    Müdür yurtdışında yaşıyorsun belli daha yeni Türkçe ezan mevzusu tartışıldı Türkiye'de

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoBus

Istedigim goruste olurum istedigim yerdede olurum. Taraf olmayan bertaraf olur sozu size ait:) Allah adina konuşmuyorum. Allah'in azap gosterecegi kisileri sayiyorum sende ustune aliniyorsun:). Videoyu izlememissinki. Onemli olan sayi degil niteligi. Goc eden kisilerin farkindasin demi? Kafani o kadar calistiriyorsun? Ha bu arada ayni Cumhurbaskanligina gore tarimda avrupa 1. Siyiz. Enflasyon sadece %20, gelirimiz 10 kat artti. Yersen:) sen bosver kardesim. Obur dunyada Allah'in huzurunda aciklarsiniz yediginiz haltlari. Bu dunyadada zamanı geldiginde bazi liderleriniz vatan hainliginden yargilandiginda goruruz. Hayir illa 1 partiyi secme zorunlulugu kafasini calistirmayan insanlara var diye banadami olmak zorunda

Milliyetciyim. Demokratim. Atatürkçüyüm. Donemine gore kim fikirlerimi benimserse ona oy veririm. Sizin gibi oy verdiklerimin fikirlerini benimsemem Allah'in verdigi akli kullaniyorum. El seyiyle gerdege girmiyorum sizin gibi:) rahat ol aslanim elbet hesap vereceksiniz. Hadi blokunda hayirli olsum
    tartışmanın da bir adabı olur, yazdığın cümle hala konuda durmasına rağmen hala yalan söyleyerek tartışmaya çalışıyorsun.
    işte yazdığın cümle bu;
    "Vallahi Rabb'im sizlere nasil bir azap verecek"

Kendini Allah yerine koyup ona buna azab dağıtan forum üyesi!

Palavra medyanızda çeyrek milyon insan göç etmişti hani çeyrek milyon insan nerede? işte gerçek rakamlar ortaya koydum, 101 bin kişi de Türkiye'ye göç etmiş, onu söyleyen yok.

Foruma defalarca örnek koydum,
    Ak Parti öncesi;
    asgari ücret / dolar
    asgari ücret benzin ile
    Ak Parti dönemi
    asgari ücret / dolar
    asgari ücret/ benzin..

Hepsinde Ak Parti fark atmış.
    ilk defa %20-30 enflasyon gördün 17 yıldır, Ak Parti'den önce enflasyon % 90 dı, %80 çıkınca sevinirdik, hatırlarmısın o günleri,

yaşın yeter mi?

sen Halktv Tele 1 palavraları dinle 7 den dolar al, IMF ile anlaşacakmışız seçimden sonra, hükümet dolar mevduatlara da el koyacaktı, sabit kur rejimine de geçecektik 8 ay önce..hani bunlar oldu mu?
    sen kandırılmanla kaldın yıllardır, ama hala akıllanmadın..

milliyetçiymiş, atatürkçüymüş, demokratmış ama partili değilmiş..yersen.
    iyi ki blokladın, sen daha utancından oy attığın partiyi söyleyemiyorsun, o cesareti bul sonra gel buraya..
    hadi güle güle

• haylaz__ kullanıcısına yanıt
    Yo turkiyedeyim ama kurdugun baglantiyi anlayamadim.

Chpli degilim.

İstedigini anliyorsun, anlattigimi degil. Ben diyorum ki devlet dairesinde bir ise girmek icin orada bulunan kisilerin sana hayat gorusunu, siyasi tutumunu anlamak icin sorular sormasi ve elemeyi buna gore yapmasi dogru degil diyorum. Benim siyasi gorusumden kime ne kardesim, sen benim is ahlakima bak, caliskanligima bak. Zaten dedigin olacak bir sure sonra, bak benim yeni mezun kardesim kpssden aldigi yuksek puana ragmen hicbir basvurusu kabul olmadi. Bu hak yemelerin acisi elbet cikacak. Sorsan en buyuk hakki feto yedi, ikinci sirada kim var tahmin et bu yazdiklarimdan sonra.

• peter parker kullanıcısına yanıt
    Siyasi malzeme

• Ülkeyi terk etme değil daha iyi şartları tercih etme bunun adı. Malta vatandaşlığının cazibesi daha fazla, vizesiz gideceğin yerler daha çok, yoksa Malta çok güzel bir yer diye değil bu yapılan göçler.

Yurt dışına iş için gidenler ise maalesef paramızın değersizliğinden dolayı yapıyor bunu. Adamın işinin uluslararası geçerliliği var, kendini geliştirmiş. Yurt dışında kazanacağı parayı TL'ye çevirince de arada uçurum olunca fazla düşünmeden gidiyorlar.

Bu sadece bizim ülkemize özgü bir şey değil. Bir çok ülkeden böyle göçler oluyor. Bizimkinde neden son dönemde arttı dersen geçen sene bu zaman dolar kaç liraydı şimdi kaç lira bakmak yeterli.

Ben de gitmeyi düşünüyorum ama ülkemi sevmediğimden ya da hükumet yüzünden değil. Orada alacağım maaş buraya göre çok fazla olacağı için bunu yapmak istiyorum. Bir süre çalışıp para biriktirdikten sonra da geri döner burada emekliliğimi yaşarım.

• Bu topraklarin binlerce yillik hikayesi var. Atalarimizin kani ile sulanmis bu topraklari ancak öldüğümuzde terkederiz. Ne para, ne kapitalist duzen bu dusuncemizi yok edemez. Kulagimiza ezan okundugunda, kalbimize ya istikla ya ölüm felsefesi islenmis bi kere. Silinemez.

• Başörtülü bacılarımızı işe almadiniz diyenler şuan torpilsiz ise girilmediginin farkinda degil galiba. Allah bizi yakacak ama size dokunmayacak ha:D güzel muslumanlikmis kardes SELAM VE DUA ile. Seversiniz siz

• Kısmet olursa bende kaçıcam inşallah

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.