Şimdi Ara

İnsanların sağlığıyla oynayan doktor (Canan Karatay) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
2
Favori
4.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yıllarını vermiş
    biz ne hakla onu eleştiriyoruz pardon da?
    ne biliyoruz?
  •  İnsanların sağlığıyla oynayan doktor (Canan Karatay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stan Marsh -- 25 Şubat 2015; 12:22:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kedici_Playboy

Karatay sanırım dediğin doktor. star ve atv ana haberde çıkmıştı. yağı kaşıktan süzüyordu ve !! yağ yiyin !! diyordu.

vee, bunu diyen kadın.5 yaşındaki bebeğin inanmayacağı, EGM'nin hergün yüzlere telefona mesaj attığı bilindik dolandırma yöntemine kendini kaptırıp gidip çöpe 120 bin tl atıyor..

gelde şimdi elini kafasına vuran pembe adam simileyini koyma

Son cumleye bittim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Karatay diyeti adlı iki kitabı var. Tavsiye ederim.
    Hiç aç kalmadan 3 ayda 17 kilo verdim kadının tavsiyelerine uyarak. Tecrübeyle sabit yani.
    Bence bilmeden sallamayın.
  • Meyve diyet yapanın uzak durması gereken, şeker içeren bir besindir. Bunu bilmek için karatay olmaya gerek yok. Diyet programlarında meyve veriyorlar diye masum gözüken bu gıdaların çoğu yüksek şeker içeriyor. Adam oturup yarım kilo karpuz yiyo meyve yedim kilo almam diyerekten

• hiç inanmıyorum artık hiç bir bilim adamına. bir tez bir sürü para bunlar için kafadan sallasalar dahi öyle. yiyin lan!
  • hala şu moruktan ne meded umuyorsanız
  • Bu kadın tipik bir popüler kültür figürü. Halkımız bu tip figürleri seviyor. Çünkü spor yapma alışkanlığı yaygın bir şekilde olmayan halkımız, kilo verme/kilo koruma umuduyla, bu tip figürlerin televizyon kanallarında katıldığı programlardaki ifadelerine kulak veriyor.

Ben televizyon doktorlarını çok dikkate almıyorum. Siz de almayın.

Çünkü bu kişiler belli dönemlerde sık sık televizyona çıkıp, "Şunu yemeyin", "Bunu bol bol tüketin" diyorsa, bu işin arkasında, söz konusu tüketim maddelerinden elde edilmesi belli kesimler tarafından beklenen gelir artışının olma olasılığı pek de düşük değil. Bir zamanlar yumurta için birçok olumsuz şey söyleniyordu; ama sonra yumurtayı önermeye başladılar. Tereyağ için de eskiden olumsuz şeyler söylendiği olmuştu, şimdi bol bol tereyağ tüketilmesini öneriyorlar.

Bir de bu televizyon doktorlarından birinin dediği ötekinin dediği ile uyuşmuyor. Canan Karatay protein tozunu önermiyor; ama Mehmet Öz öneriyor.

Akademik kariyerine bir lafım yok. Fakat profesör oluşu, "televizyon doktoru" olduğu gerçeğini ve benim televizyon doktorları hakkındaki görüşlerimi değiştirmiyor.

Zayıflamak istiyorsanız diyetisyene gidin. Sizin vücut ölçülerinize, kilonuza, metabolizmanıza uygun bir diyet programı hazırlar ve spor eşliğinde uygulayıp, kilo verirsiniz. Ben böyle yapmıştım geçen sonbaharda ve 2 ayda 10 kilo verdim. Görenler zayıfladığımı söylüyordu. Göbeği daha çok eritmem için ekstra spor gerekiyor; ama o kadarına zamanım yoktu.

Diyetisyene gitmelisiniz; çünkü televizyon doktorları genel konuşuyor. Herkesin metabolizması aynı değil. "Ot yemeyin, bol bol et yiyin" diye genel bir ifade kullanmak mantıklı değil.

"Ceviz beyne çok yararlı; çünkü şekli beyne benziyor" diyen, millete akıl vermeye çalışan ama kendi paralarını gayet ucuz bir yolla dolandırıcılara kaptıran, kanal kanal gezip "Ot yemeyin; çünkü inekler şişman" diyen, meyve yemeyi önermeyen Canan Karatay'ı dinleyeceğinize bir diyetisyene gidin, spor salonuna yazılın.

Bu arada, diyet yapanların meyveden uzak durması şeklinde acayip bir şey söylenmiş yukarıda. Diyet programı kişiden kişiye değişir; ama genelde ana öğünlerin arasında 1 porsiyon meyve önerilir. Bunun nedeni, beynin glikoz ihtiyacının karşılanması. Zaten zararlı olan yapay şekerlere de bu yüzden çok gerek yoktur.

• Ne yiyecegimizi sizden ogrenecek degiliz.- Rte

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Biraz izledim, ağresif birisi.

Birisi tavsiye için telefon etti, iki tane kitabını gösterdi, bunları oku 50-200 kilo verirsin diyor.

Kilo almak için birisi aradı, gençsin ne kilosu flan dedi.

Bazen gerçekten milleti aptal yerine koyuyabiliyor haklısın

• Sporcular için harika önerileri:
    Sabahları 10 tam yumurta yiyin!
    Eti yağıyla birlikte yiyin, hatta bol bol yağlı yiyin.
    Lahmacun yiyin

Savaş hocanın bunlara cevabını içeren bir video vardı, aydınlanmak isteyen baksın

• Sen uyma o zaman kadın birçok şeyi doğru söylüyor yumurta ve tereyağın kolesterole etki etmediği ortaya çıktı ne diyorsun bu duruma

• Bundan medet umanları anlayamıyorum bir bakın kadının kendine hayrı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Orijinalden alıntı: Noatak

quote:

Orijinalden alıntı: eneox

şuan onu dinliyorum tvde açık.doğru ve yanlış diyor.hep ot yersen kilo alırsın hep et yersen kilo alırsın hepsinden karışık yicen

Öyleyse Koyunları nasıl örnek gösteriyor, koyunlar selüloz'u sindirdiği için kilo alıyorlar.

Insan sınırsız ot tüketsin yine kilo almaz, ara öğünlerin vazgeçilmezi olmalı

AYRICA en komik görüşü: Meyve yemeyin içinde şeker var

+1 ottan bir insan kilo alamaz.

Fakat o kadın ne dedi bilmiyorum ama belli bir miktarın üstünde meyve yerseniz kilo alırsınız özelliklede muz,elma,portakal gibi meyvelerde çok şeker olur

1 muz 1.5 porsiyon meyve sayılıyor şekerli falan tamam da hiç yemeden nasıl yaşayacaksın
    not: 22 kilo vermiş biri olarak konuşuyorum bu karıyı dinlemeyin beyler troll tipi var zaten güvenmiyorum da

• quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

quote:

quote:

şuan onu dinliyorum tvde açık.doğru ve yanlış diyor.hep ot yersen kilo alırsın hep et yersen kilo alırsın hepsinden karışık yicen

Öyleyse Koyunları nasıl örnek gösteriyor, koyunlar selüloz'u sindirdiği için kilo alıyorlar.

Fakat o kadın ne dedi bilmiyorum ama belli bir miktarın üstünde meyve yerseniz kilo alırsınız özelliklede muz,elma,portakal gibi meyvelerde çok şeker olur

1 muz 1.5 porsiyon meyve sayılıyor şekerli falan tamam da hiç yemeden nasıl yaşayacaksın
    not: 22 kilo vermiş biri olarak konuşuyorum bu karıyı dinlemeyin beyler troll tipi var zaten güvenmiyorum da

Hiç yemeyin demiyorki , 1 tane mandalina yada portakal yada vs. önemli olan fazla yememek abartıyor bazı durumlarda ama bizim insanımızada o dil yarıyor zaten yapacak birşey yok.Ayrıca senin kilo vermiş olmanda sağlıklı verdiğin anlamına gelmez(tabi bilemem varsayım yapıyorum) o yüzden sizin ben kilo verdim diyerek bir profesöre laf söylemeniz bana göre doğru değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

quote:

quote:

quote:

Hiç yemeyin demiyorki , 1 tane mandalina yada portakal yada vs. önemli olan fazla yememek abartıyor bazı durumlarda ama bizim insanımızada o dil yarıyor zaten yapacak birşey yok.Ayrıca senin kilo vermiş olmanda sağlıklı verdiğin anlamına gelmez(tabi bilemem varsayım yapıyorum) o yüzden sizin ben kilo verdim diyerek bir profesöre laf söylemeniz bana göre doğru değil

ben kilo verdim diyerek profesöre laf söylemiyorum da dediği bazı şeyler acayip saçma yani savunulacak bir tarafı yok o dediklerinin

• Beslenme ve diyetetik diye bir bölüm var sırf diyetisyenlik için ama bu kadın alakası olmayan bölümden mezun olmasına rağmen bol keseden sallıyor.

Bende biyoloji okuduğum halde inşaat mühendisliği yapsam kaçınız benim yaptığım evi satın alırsınız?
  • Annem babam su kadını dinleyip protein tozu almamda güçlük çıkartıyor ya ona yaniyorum

• Bazı şeyleri abartsada söylediği çoğu şeyi sadece kendisi söylemiyor , örneğin kolesterol hakkında dedikleri son zamanlarda birçok profesörden duyulur oldu.Time'da tereyağ ile ilgili yazı çıktı,şekerin karbonhidratın verdiği zararları söyleme gerek duymuyorum zaten.Araştırdığım şeyler olduğu için bi profesörü hiçe saymamak gerekli diye düşünüyorum (thincs.org du sanırım kolesterol ile ilgili olan site)

• quote:

Orijinalden alıntı: BehzatÇ.

Beslenme ve diyetetik diye bir bölüm var sırf diyetisyenlik için ama bu kadın alakası olmayan bölümden mezun olmasına rağmen bol keseden sallıyor.

Bende biyoloji okuduğum halde inşaat mühendisliği yapsam kaçınız benim yaptığım evi satın alırsınız?

Ben alirim panpa.kral adamsin.nereye yapiyoz evi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.