Özellikle kızlarla. 11.Sınıftayım. Daha bu sene aklım başıma geldi. Bu güne kadar abazanın tekiydim. Geçen sene okulda bakmadığım kız kalmamıştı, adım sapığa çıkmıştı. Kötü şeyler yapmıştım istemeden, onlar konuşulmuş; onların yanında yapmadıklarım da yapmışım gibi konuşulmuştu. Mikimsonik bir nedenden dolayı beni bırakan eski sevgilimin karşısında suçluyum şu an. Yapım gereği bir yüz verip bir geri çekiliyorum. Hani şu kızların bizim garibanlara uyguladığı vur kaç tekniği. Anlayan anladı, aynısını ben istemeden yapıyorum. Bugün bazı kesimlerce sevilmediğimi anladım. İnsanların duygularıyla oynadığımı, kendi kendimi çukura soktuğumu anladım. Bugünden itibaren insanlarla arama bir set çekiyorum. Bana çok ilgi göstermedikçe bir daha kızlara o gözle bakmayacak, o şekilde yaklaşmayacağım. Tahmin eden varsa doğrulayım, kız kardeşim yok. Bu arada arkadaşlar belirteyim, liseliyim diye dalga geçecek olan, ergen tripleri vs. diyecek ya da ciddi olmayan cevaplar verecek olan varsa bloğu yer. Belki yazdıklarım saçmadır bilmiyorum. Kafam pek yerinde değil zaten. Yine de paylaşıyorum bu konuyu, benim yaşadıklarımı paylaşanlar varsa konuşsunlar diye.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme