Şimdi Ara

İnsanlarla gerekli samimiyeti kuramıyorum.Hoşsohbet biri değilim. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
2
Favori
8.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: adnansetek

quote:

Orijinalden alıntı: TechR

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Kurma arkadaşım o zaman sende,samimi insan mı kaldı ki?,bir süre takıldıktan sonra seninle çıkarı için takıldığını öğrenip ondan soğuyacaksın.

Hocam artık insanlardan nefret edene kadar arkadaş olmak istiyorum çıkar için gelsinler kabulumdur.İnanılmaz yalnızlık çekiyorum sabah bi kişi günaydın dese tüm gün mutlu oluyorum düşünün.O derece bi yalnızlık çekiyorum.aklıma o günaydın lafı gelince salak salak sırıtıyorum ister istemez.O hallerdeyim düşünün

Bu mesajda üzdün be kardeş

Hocam durum bu çıkar için arkadaşlıklara bile razıyım yeter ki bi kaç kişi gelsin.

Arkadaş için değil ama sevgili için dedim bende. Çìkarcı olsun yalancı olsun benimle dalgasına çıksın ama yeterki çıksın gibi duruma gelmiştim bende.

Onada razıyım sevgilimde çıkarcı olsun arkadaşlarda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi

Kurma arkadaşım o zaman sende,samimi insan mı kaldı ki?,bir süre takıldıktan sonra seninle çıkarı için takıldığını öğrenip ondan soğuyacaksın.

Hocam artık insanlardan nefret edene kadar arkadaş olmak istiyorum çıkar için gelsinler kabulumdur.İnanılmaz yalnızlık çekiyorum sabah bi kişi günaydın dese tüm gün mutlu oluyorum düşünün.O derece bi yalnızlık çekiyorum.aklıma o günaydın lafı gelince salak salak sırıtıyorum ister istemez.O hallerdeyim düşünün

Bu mesajda üzdün be kardeş

Hocam durum bu çıkar için arkadaşlıklara bile razıyım yeter ki bi kaç kişi gelsin.

Arkadaş için değil ama sevgili için dedim bende. Çìkarcı olsun yalancı olsun benimle dalgasına çıksın ama yeterki çıksın gibi duruma gelmiştim bende.

Onada razıyım sevgilimde çıkarcı olsun arkadaşlarda.

Aynen

• Up

• Seni sınıfa girince günaydın millet demekten alıkoyan şey neyse onun üzerine git
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventlert

Seni sınıfa girince günaydın millet demekten alıkoyan şey neyse onun üzerine git

Özgüven eksikliği tipimden kaynaklanıyor.Diş teli vs takıyorum tipimi düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor ki.

• Up

• Up

• Up

• Techr diye girdim yine mi sen olm ölsene bi

Hocam şaka bi yana birsüre ben arkadaşların peşinden koştum sonra peşlerini bıraktım kızlar da dahil onlar üstüme düşmeye başladı kiloluyum ve tipimde iyi değil + bu durumda bile teklif geldi

Kendine uygun saç modeli bul kıyafetine dikkat et hepsi gelir

Azıcık güvenirsen kendine insanlar seni takmaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro58 -- 17 Ocak 2015; 21:22:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.