2 ayağıyla birden hayvanın yüzüne çıkıp boğmaya çalışması ve durmadan bıçakla kesikler atmasına sinir oldum ya
Allah belasını versin hepsinin
ykardakı arkadasa katılıyorum
@mrt sonuna kadar hak veriyorum ama bu kadar sinirlenmene gerek yoktu hocam.Allah hepsinin inş belasını verir.
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
quote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
bu yüzden kürk alırken 2 kere düşünün.
bir de meat video yu izleseniz et yemekten soğursunuz
Tamamda öldürüp neden soymuyorlar? Canlı canlı yapmanın amacı nedir?
Bildiğim kadarıyla, öldürünce kürke zarar geliyor, bu yüzden canlıyken soymaları gerek. Not: Umarım bunu yapanlar ve giyenlerin derileri de böyle yüzülecek.
ilk parçanın linki bu sırayla izleyin bi, türkiyeden bi görüntü de var içinde.. et yemekten sogudum artık
Çinliler dünyada en nefret ettiğim millet zaten. Çinliler ve hintlilerin soyu tükense dünya rahat eder zaten
quote:
Orijinalden alıntı: 0RhuN!!
quote:
Orijinalden alıntı: Shadow_catcher
quote:
Orijinalden alıntı: BaDRuLe
bu yüzden kürk alırken 2 kere düşünün.
bir de meat video yu izleseniz et yemekten soğursunuz
Tamamda öldürüp neden soymuyorlar? Canlı canlı yapmanın amacı nedir?
Bildiğim kadarıyla, öldürünce kürke zarar geliyor, bu yüzden canlıyken soymaları gerek. Not: Umarım bunu yapanlar ve giyenlerin derileri de böyle yüzülecek.
Amin.
quote:
Orijinalden alıntı: Arcatera
Çinliler dünyada en nefret ettiğim millet zaten. Çinliler ve hintlilerin soyu tükense dünya rahat eder zaten
Dünya kaynaklarını tüketen 3 toplum var çin nüfüs ile,Abd (ki en beteri her bir insan avrupadaki 10 insanın tüketeceği şeyi tüketiyor) ve Hint nüfüs ile sonuçta hepsi insan yapacak bişey yok
kürk kanla pislenmesin diye canlı canlı derilerini yüzüyor şerefsizler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme