Şimdi Ara

İnsansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma ilk uçuşunu gerçekleştirdi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
217
Cevap
2
Favori
8.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünyadaki gelişmiş ülkeler istese yapamazdı,biz yaptık eyoooooooo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Ülkenin sorunu ne biliyor musunuz ?

Yanlışa yanlış, doğruya doğru diyen yok.
    Herkes çıkarcı, herkes asalak, herkes bencil.

Ülkeyi kalkındırmak için çalışan veya biraz olsun bir şeyleri düzeltmek isteyen yok.

Konuda gördüğün tüm hükümet elemanları örnek olarak bir kere 6 yaşında evlendirilen kız, soruşturmaya açmayan savcı veya organize bir şekilde kemik yaşının değiştirilmesi hakkında tek kelime etmiş mi hayır ama yeri geldiğinde en büyük müslüman, tarikatçı, cemaatçi olmuşlar mı evet.

Aynı şekilde körü körüne muhaliflik yapanlar içinde geçerli.

Bire beş yağılacaksa, yanlış yapılacaksa, tekrar tekrar yapılacaksa yapılmasın. Örneği togg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 16 Aralık 2022; 20:34:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • samuray_x S kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam, ben toplumun bu denli yozlaşmasına, aynı siyasetçilerin yavşaklıklarıyla hareket etmesini anlamıyorum. Her iki taraf da bunu yapıyor ve inatla devam ediyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Roketsantwitter
    “Bayraktar #AKINCI TİHA'mızdan ilk atışı yapılan ve Türkiye’nin ilk havadan karaya süpersonik füzesi olan #TRG230IHA ile 100KM üzerindeki hedef tam isabetle vuruldu! Milli mühendislik kabiliyetlerimizle sınırları aşmaya devam ediyoruz! @baykartech 🐳🤝🚀”
    https://twitter.com/roketsan/status/1603808649377464345
  • Sanayide ara eleman sıkıntısı had safhada, Allah'tan Suriyeli kardeşlerimiz var,yakında evlerimizde,sevislerde karşılaşırız.

• Bizim gençlerin hepsi üniversite okuyor, veya mezun eyooooo

• Afachan A kullanıcısına yanıt

Bu bir vahşettir bunu yapanların idam edilmesi gerekiyor. Savunmasız masum çocuklara bu şekilde işkence ederek ölmesine sebep olan zihniyetin yaşaması insanlık suçudur. Bunlar insan görünümlü yaratıklardır.

Ama bunun konu ile alakası ne onu anlamadım?

• ŞAKACI kullanıcısına yanıt

Ya millet aç uçağı napim demeye getiriyor işte.

Böyle şeyleri getirip buraya koyarak ülkede iyi olan şeyi itibarsızlaştırma çabası.

Duyarlılık gerektiren vicdani bir konu olduğu için kimsenin yaşanan acıyı zıtlıkla savunmayacağını biliyor. Savunulacak bir tarafı da yok zaten, yapmış olduğu harekette bunun verdiği öz güven.

Uçak yapılmıyorken ülkede yetersiz beslenmeden ölen, cami duvarına bırakılan, terk edilen veya dilendirilen çocuk yoktu sanki. 100 yıldır her çocuk zengindi, şimdi uçak yapınca bütün çocuklar bir gecede fakir olup açlıkta ölmeye başladılar...

Bu kadar arsız bir siyaset görmedim, bu artık arsızlıktır, ahlaksızlıktır.

Tamam o zaman, yetersiz beslenmeden ölen çocuklar var, orduyu da komple kapatalım bütün silahlarımızı da satalım. TSK kapatılsın oradan bütçeye kalan para ile çocukları doyuracağız. Hadi hodri meydan.

Var mı son cümleme destek verip hayata geçsin diye uğraşacak bir babayiğit ya da bir siyasi görüş? Var mı TSK'sız silahsız Ortadoğu bataklığının içinde dımdızlak kalmayı göze alacak bir yürek yemiş troll? Yoksa ahlaksızca siyaset yapmasın kimse burada.

Her ülkede dilenen, evsiz kalan, acından ölen adam var, hiçbir ülkenin vatandaşı orduya veya savunma teknolojilerine muhalefet etmiyor. Bizimkiler artık ahlaksızlığın kitabını yazıyorlar bildiğin. Nereden saldıracaklarını şaşırmışlar.

Hayır 5 sene öncesine kadar neden biz hiçbir şey üretmiyoruz diye zırlıyorlardı.

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Cümleye "ya millet aç, uçağı ne yapayım demeye getiriyor işte .Böyle şeyleri getirerek,ülkede iyi olan şeyleri itibarsızlaştırmaya çalışıyor ".başlamak!.

Cümleyi analiz edersek yurdum insanının nasıl dönüştürüldüğünü anlayabiliyoruz.Aynı zamanda durumun vahametini.

Birincisi ben Türkiye'de açlıktan ölen insan şimdiye kadar duymamıştım ama duydum.

Böyle bir manzarayı Hollanda'da göremezsin, Almanya'da göremezsin, Yeni Zelandada göremezsin. AMA bugün itibariyle ülkemizde gördük.

Ama sen burda bu manzarayı yapılan birşeyin üzerini örtmeye çalışmakla bağdaştırmışsın.Duyarlılık gerektiren vicdani bir konu demişsin peki bu konuya sebep olanlar mevcut iktidar olduğuna göre ve bu iktidara destek verdiğiniz için siz olmuyor musunuz?

Ayrıca ülkede fakirlikten açlıktan yeterli beslenemeyen çocuklar mı öncelik olmalı yoksa Anka kuşu mu?

• virtiöz V kullanıcısına yanıt

Konu yazdığın şeylerin hiç biri değil.

Konu niye uçak ürettik başlığında bunu gündeme getiriyor olmak.

Başka yerde konuşuldu da destek vermedik mi veya karşı mı çıktık.

Kötü niyetli ve ahlaksızca siyaset yapıldığı belli. Bunu savunmayın.

Akpyi değil üretim yapılmasını savunuyorum ben. Sorun fakirlikse, çocuksa kıtlıksa yeni bi başlık açıp 500 sayfa akpye küfredin çıtım çıkmaz. Sizin derdiniz çocuk mocuk değil. :)

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

Cümlenin sonunu niyet okumakla bitirmişsin.Kişi kendinden bilir işi.Bizim derdimiz onurlu haysiyetli yaşamak.Dolayısıyla bu çocuk bizim birinci önceliğimiz.Kendi çocuğumuzda. O kadar sığsınızki;derdimizin akşama kadar akpye küfür etmek olduğunu zannedecek kadar yüzeyselsiniz.Ülkenin reset atması şart.Sizleri fabrika ayarlarına dönüştürmenin zamanı geldide geçiyor. Ama doğru er yada geç yolunu bulacak.Umarım dahada geç olmaz.Daha fazla yanmaya gerek kalmaz umarım.

• virtiöz V kullanıcısına yanıt

Senin de ilk mesajın niyet okumaktı akp yi savunuyorsunuz vs diyordun?Kişi kendinden bilir işi, hakkını verdin ilk baştan.  Hala da aynı düzeyde devam ediyorsun sorunun ne olduğunu söylediğim halde. Burada da kimin daha sığ olduğu ortaya çıkmış oluyor.

İlk önce kendini resetle o yüzden.

• Drahmizm kullanıcısına yanıt

Yani 20 yıl öncesini bilmesem yutturacan. 20 yıl öncede uçak vardı kim binebiliyordu söyle, hızlı tren vardı dünyada ama bizde yoktu. Memur maaşını ödeyebilecek devlet yoktu.

Bak arkadaş Ak partili değilim. Hatta hiç bir partili değilim. Her seçimde ehveli şer olana oy veririrm. Böyle köleleik arttı, şeriat geliyor, betona para gömdüler demekle muhalefet olmaz. Dünyanın hiçbir yerinde de yok maalesef bizde bol. Doğruları doğru gören eğrilere eğri diyebilen bir muhalefet yapın.

• faniseyler kullanıcısına yanıt

Ne anlatıyorsun akpli

Dünyada ilk 10'a girecek diye gazlanan ekonomi ilk 20'den düştü. 20 senedir aha şu projeyi yaptık şimdi uçuyoruz, aha şimdi uçuyoruz aha birazdan uçuyoruz, aha uçtuk uçtuk geliyoruz diye diye ekonomi ebesinin nikahını gördü.

2023 hedeflerini bilmiyor muyuz? Şurada 15 gün kaldı. 15 gün sonra o bütün hedeflere tek tek bakacağız.

Son 15 gün oldu oldu olmazsa görürsün sen nasıl muhalefet yapılır.

Aklınca burada akpli değilim ama yapıyor.

Bence bitmeyen mürekkep bulsunlar çünkü matbaada para basmak için mürekkep yetişmiyor.

• çalışan kazanır, elması kızarır. tebrikler.

ama

sürekli söylüyorum ;

burdaki başarı bir özel şirkete aittir.

yarın, damat giderse, buda gider.

o zaman ne olacak? kimse bunu sorgulamıyor!

yapılan şey çok yanlış! şirketin sokulduğu pozisyon çok yanlış!

• Noldu kabus 22 bloklayıp kaçtınmı?kendini haklı hisseden kaçmaz cevap verir.
    Ben niyet okumuşmusum;tek tek analiz edip ayrıntılı döktüm ortaya niyetini. Ve hala burdayım.Sen neredesin.

• Ve bu çocuk ölümü haberlerini daha çok duymaya başlayacağız veya gelişemeyen hasta nesiller. Eğer akpnin önü kesilmezse.

• Ya ülkenin failed state olmasının AKP ile cok ilgisi yok bence.. Tamamen de ilgisiz demiyorum ancak ülke kuruldu kurulalı Failed State zaten.. Bu ülkenin ekonomisi falan düzelmez basa kim gelirse gelsin enflasyondan hayat sartlarından sürünürsünüz.. Doktor olanlara akıllı diyorlar fakat Almanya'ya gidenler en akıllı olanlar orada kira derdi yoksa az parayla bile karnınız doyar sürünmezsiniz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 17 Aralık 2022; 13:26:41 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.