Şimdi Ara

Insatiable (2018) | Netflix

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zorbalığa uğramış bir genç, öç almak için gözden düşmüş koçunun yardımıyla güzellik yarışmalarına katılır. Koçu kısa sürede bu işe gırtlağına kadar battığını fark eder.

• https://www.imdb.com/title/tt6487482/?ref_=tt_urv

IMDB puanı şu an 6,9. Yazılan yorumlar ise gayet iyi olduğu yönünde.

İlk iki bölümü izledim, şahsen şimdilik başarılı buldum. Netflix'in son zamanlardaki başarılı dizilerinden biri olabilir. Eğlenceli bir yapıma benziyor. Şans verin derim.
  • Şimdiye kadar izlediğim en eğlenceli ve manyakça diziydi. Son bölümü hiç öyle beklemiyordum açıkçası. İkinci sezon onayı umarım gelir.
  • Takipte olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Şimdiye kadar izlediğim en eğlenceli ve manyakça diziydi. Son bölümü hiç öyle beklemiyordum açıkçası. İkinci sezon onayı umarım gelir.
    Beni de eğlendirdi, yalnız forumdaki çoğu kişi sevmeyebilir. İzledikten sonra herkese göre olmadığını anladım. Ergen dizisi gibi gelebilir, ama eğlenceliydi. TV Time'da ergenler Brick denen veleti oylayıp durmuşlar. Benim en sevdiğim karakter Bob Armstrong oldu. İkinci sezon gelirse ki tahminimce onaylanacak yine izleyeceğim. Puanım 8/10.

Son sahnelerde çok güldüm. Christian'ın ölü bedeninin olduğu araba suya gömülmeden durdu ya, Bob'un daha ne aksilik yaşabilirim diye çıldırması. Patty içindeki canavarı gösterip katletti ya çocuğu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Beni de eğlendirdi, yalnız forumdaki çoğu kişi sevmeyebilir. İzledikten sonra herkese göre olmadığını anladım. Ergen dizisi gibi gelebilir, ama eğlenceliydi. TV Time'da ergenler Brick denen veleti oylayıp durmuşlar. Benim en sevdiğim karakter Bob Armstrong oldu. İkinci sezon gelirse ki tahminimce onaylanacak yine izleyeceğim. Puanım 8/10.

Son sahnelerde çok güldüm. Christian'ın ölü bedeninin olduğu araba suya gömülmeden durdu ya, Bob'un daha ne aksilik yaşabilirim diye çıldırması. Patty içindeki canavarı gösterip katletti ya çocuğu.

Alıntıları Göster

Dimi? Ben öldürmesini beklemiyordum. Polis falan gelir olay öyle biter sanıyordum ne yaptı Bob'la Bob'a da şok oldum resmen, en çok onları shipliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 0MG90

Dimi? Ben öldürmesini beklemiyordum. Polis falan gelir olay öyle biter sanıyordum ne yaptı Bob'la Bob'a da şok oldum resmen, en çok onları shipliyorum

Alıntıları Göster

İki Bob'un arasındaki çekişmeler, sonra Bob Barnard'ın birden diğer Bob'u öpmesiyle Bob Armstrong'un aklının bulanması, Bob Armstrong'un eşi bunu öğrenen dargın eşi Coralee'yi ikna edip ikisi ile üçlü denemeleri vs Yeni sezon nasıl devam edecek bakalım. Christian ve Stella Rose cinayetlerinden nasıl sıyrılacak bakalım Patty.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2. sezon çekimleri başladı. Bu yıl içerisinde yayınlanacak.
  • Bende bir bakayım dedim fena değil dizi,6. bölümdeyim,cinsellik yok ama açık saçık giyinme olayı çok var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.