Şimdi Ara

Insidious 2 (2013) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trailer gerilimi iliklerimize kadar hissedeceğimizi gösteriyor. İlk filmi de beğenmiştim fakat bu sefer daha iyi bir sunum bekliyorum. Haydi bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ninemiz en son adamın içine girmişti ee trailerda adam normal gözüküyo anlamadım
  • İyiye benziyor.İlk filmdeki kırmızı yaratık komediydi.Umarım bu filmde öyle olmaz
  • ilk filmi güzeldi baya sevmiştim 2.filmi gelmesi sevindirici
  • korku filmi kıtlığında etkilendiğim nadir filmlerden.2. film için biraz daha bekleselerdi daha iyi olurdu sanki.
  • Şimdi televizyonda gördüm haberim yoktu. İzlenmesi gerekiyor bence bu hafta sonu bi sinema yapmalı:)
  • Filme gittim ilki kadar olmasa bile iyiydi James Wan reise selamlar korku çekmeye devam etsin.
  • Korku filmlerini sevmesem de merak ettiğim bir film .Pazartesi gitmeyi düşünüyorum bakalım.
  • Dun gittim filme.Ilk filmi izlemedigim halde konuyu yakaladım güzeldi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filme bugün gittim öncelikle şunu söylemem lazım artık sinemaya çok nadir korku filmi çıkıyor buda onlardan biri beklentilerim büyüktü ve beklentilerimi tamamen karşıladı gerçekten güzel filmdi gerilimi iliklerime kadar hisettim filme puanım 10/10 3.filmi sabırsızlıkla bekliyorum
  •  Insidious 2 (2013)

DONT YOU DARE!!!! şplaaaakk!!! tokat sesi.. süper yaa

kadına hasta oldum.. ses tonu ve hareketleri parkera karşı...
  • Az evvel izledim, izleyecek olanlar için ufak bi tavsiye: imkanınız varsa ilk filmi izlemediyseniz önce onu izleyin. Bağlantıyı cidden güzel yapmışlar. İlkini izleyenler de benim gibi hızlıca bi gözden geçirip öyle izlesinler ikinciyi...
  • Kesinlikle izlenmesi lazım.İlk filmle bağlantı mükemmel olmuş korkmaktan ziyade şok oldum izlerken,kurgu çok iyiydi.Patrick Wilson ve James Wan biraraya gelince her seferinde iyi işler çıkıyor ortaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeşimizdeBiriVar

Kesinlikle izlenmesi lazım.İlk filmle bağlantı mükemmel olmuş korkmaktan ziyade şok oldum izlerken,kurgu çok iyiydi.Patrick Wilson ve James Wan biraraya gelince her seferinde iyi işler çıkıyor ortaya

+1

İlk filmi izlemeyenler bence de izlememeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PearBear -- 8 Aralık 2013; 17:29:54 >
  • Geril geril mahvoldum filmi izlerken çok iyiydi!
  • Dün gece izledim mükemmeldi
  • Önceki seride olduğu gibi bu da tek kelimeyle 'Mükemmel'. Korku filmi buna denir işte.
  • Geçen 3 senede ilerleyen teknolojinin, diğer dünyanın atmosferi konusunda, efektler ile olumlu katkıları olmalı diye düşünüyorum. Günümüzün korku film kıtlığında, gerilim/korku film severlerin kaçırmaması gereken bir film olduğunu düşünüyorum..

• İlk filmin sonu çok şaşırtıcı olmuştu, merakla bekliyordum. Beklenti de yüksekti ilk filmden. Beklentilerimi karşıladı, çok başarılıydı ve ilk filmden daha gerilimli sahneler içeriyordu.Oyunculuklar ve kamera da mükemmeldi, ilk filmden 2 kat daha korkunç ve gerilimli bir film. Son sahnede her şeyin bittiğini düşünürken yine açık kapı bıraktılar. 3.filmi merakla bekliyoruz.İzlemeyi düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 17 Aralık 2013; 17:59:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.