Şimdi Ara

İNSİGNİA 1.4 TURBO LPG GELMİŞ:) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
2
Favori
4.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

quote:

Orijinalden alıntı: Doğan.

Şu an İnsignia sahibi falan değilim. Ama 2 tane İnsignia aracım oldu. Sonuncusunu sattığıma hala pişmanım ama manuel vites artık İstanbul trafiğinde çekilmez bir hal almıştı.

Şu anda Megane'ım var ve dizel.

İnanın benzinli motoru özledim. Yıllık 17 bin km civarı yol yapıyorum. Yıllık yaklaşık 3 bin tl fark edecek yakıtta ama yine de 3. İnsignia alsam mı diyorum.

O yüzden çok mantıklı bir araç olmuş diyorum. Gözüm kapalı tavsiye ederim.

''Bmw'de kullandım Mercedes'te, ne bileyim, İnsignia'nın keyfi bambaşkaydı. ''

İşte buna kimseyi inandıramadım hocam.

Dikkat ederseniz, zaten çok daha bir araçtı demedim.

Sadece İnsignia'nın keyfi bambaşkaydı dedim.

C180 -3.20D-3.20İ bu araçları hatırı sayılır miktarlarda kullandım. Kullanıyorum da hala.

Ancak İnsignia'nın keyfi bana bambaşka geliyordu.

Kaldı ki, bu araçların fiyatlarında öyle ülkemizde olduğu gibi Avrupa'da atla deve farkı yok. 2-3 bin Euro fark ya var ya yok.

Dolayısıyla inandırılamayacak bir durum görmüyorum.

Flexiride'lı, Bose'lu,Sunroof'lu ve ergo koltuklu bir İnsignia, gerçekten keyif.

• zotacing kullanıcısına yanıt
    Ee Opel ne veriyor 81 bin TL ye lpg li 1.4 dolu bir araç veriyor ayrıca bu fiyat çok rahat bayide 76-77 bandına çekilir.
    Vw ne zaman 1000 tl indirim yapmış fiyatarda bayide.
    Comfortline çok dolu sanki mercek bile yok farlarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu motor SW gelsin ikinciyi alırım..
  • Vialpando kullanıcısına yanıt
    Opel Amanya'da yıllardır lpg çıkışlı Astra otomobil zaten üretiyordu.Sadece ülkemize getirmiyordu.Artık getirmeye başladı.
  • quote:

quote:

quote:

Şu an İnsignia sahibi falan değilim. Ama 2 tane İnsignia aracım oldu. Sonuncusunu sattığıma hala pişmanım ama manuel vites artık İstanbul trafiğinde çekilmez bir hal almıştı.

İnanın benzinli motoru özledim. Yıllık 17 bin km civarı yol yapıyorum. Yıllık yaklaşık 3 bin tl fark edecek yakıtta ama yine de 3. İnsignia alsam mı diyorum.

Dikkat ederseniz, zaten çok daha bir araçtı demedim.

Sadece İnsignia'nın keyfi bambaşkaydı dedim.

C180 -3.20D-3.20İ bu araçları hatırı sayılır miktarlarda kullandım. Kullanıyorum da hala.

Ancak İnsignia'nın keyfi bana bambaşka geliyordu.

Kaldı ki, bu araçların fiyatlarında öyle ülkemizde olduğu gibi Avrupa'da atla deve farkı yok. 2-3 bin Euro fark ya var ya yok.

Dolayısıyla inandırılamayacak bir durum görmüyorum.

Flexiride'lı, Bose'lu,Sunroof'lu ve ergo koltuklu bir İnsignia, gerçekten keyif.

Bu olayı insanlara anlatamazsın
    Opel İnsignia Almanyada 30.000 eurodan başlarken Bmw 3 serisi 33.000 Mercedes c180 33500 eurodan başlamakta orada nerdeyse tercih sebebi iken burada 40-50 bin tl sırf premium kazığı yemekte ayrı bir dünya.
    Bunlar atla deve değil aralarında almanyada 3000 euro fark var tercih meselesi gibi birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxioushelminth -- 4 Eylül 2014; 14:49:59 >

• Serviste motordaki farklılıkları bilen usta varsa, farklı parçaları alıp astra 1.4 turboya uygulamak lazım

Fabrikasyon lpg için 3700tl fark çok da fazla değil. Kaldı ki araç ECU'su ile kontrol filan ediliyorsa on numara iş. Yok çekişten düştü yok arıza ışığı yaktı gibi dertler olmaz. Sonradan takılan lpg'ler de düzgün olabilir ama TR'de lise mezunu hatta ilkokul mezunu ustanın taktığı mı daha sağlıklı olur yoksa almanyada mühendislerin tasarlayıp, fabrikada montajlanmış olanı mı sağlıklı olur? Almanyadaki lpg fiyat farkı 2000euro.

Verilerine baktım gayet güzel;

Şehiriçi: LPG: 10,1lt / Benzin: 7,9lt
    0-100 km/h: 11,9s
    Şehirdışı LPG: 6,2lt / Benzin: 4,8lt

Hadi 1lt fazla yaksın; 7lt-11lt lpg olsun değerler. Shell istanbul lpg fiyatı 2.75TL gözüküyor.

19kr- 30kr değerlere sahip oluyor. LPG fiyatını 2.75'den şehiriçi de 11lt lpg aldım...
    1.6tdi passatın 7lt'den aşağı şehiriçi mazot yakmadığını düşünürsek; aynı yakıyorlar.

Astra için de aynı motor kombinasyonu var;
    Şehiriçi LPG: 9,5lt / Benzin: 7,3lt
    Şehirdışı LPG: 5,8lt / Benzin: 4,7lt

Yazdığım değerlerden yarım litre kadar az yakıyor sanırım, astra için de 18-28kr filan yakabilir. 140hp motor için güzel değerler.
    Astranın lpg farkı almanyada 1850euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sadece Sürücü -- 4 Eylül 2014; 15:19:43 >

• Noxioushelminth kullanıcısına yanıt
    BMW 3.20 Diesel 184 PS ile Opel İnsignia 2.0 CDTI 163 PS aynı fiyata satiliyor Almanya'da.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç satışları azalınca şerefsiz distribitörler yola gelmeye, bizlere sunmadığı elindeki imkanları sunmaya başladı, az biraz halkımız da sabırlı olsa, ne araçlar getirirler Türkiye ye ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut06

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mutluakbulut06

quote:

quote:

Kendi adınıza konuşun beni inandirdi şahsen, 2003 model citroen c3 vardı bende eskiden ondan sonra c segmentinden bir sürü arabam oldu suanda da corollam var ama o araçtan aldığım keyfi hiç bir araçtan almadım.

Yazdığım yazıyı tekrardan okur musunuz?

Yazdığınız yazıyı bir milyon kere de okusam fikrim değişmeyecek bmw, mercedes olunca daha kaliteli olacağı kesin ama bu insigniadan daha fazla zevk verecek anlamına gelmiyor, benim c3 resmen dökülüyordu her ay sanayiye ugrardim her tarafından ses gelirdi takır tukur ederdi ama kullanırken inanılmaz zevk alırdım.

Güzel kardeşim bende zaten insignia'nın çok daha zevkli olduğunu söylemeye çalıştım.Yanlış anlıyorsun ! Kendimde zaten insignia kullanıcısıyım.

Sorry:) sonuna kadar haklısınız. Önemli olan arabanın kalitesi değil kişinin arabadan aldığı hazdır.

• maalesef türk milletine hitap etmiyor, çevre bilinci olcak önce.
    sen adama fabrika çıkışı tertemiz lpgli araç var diyorsun, adam o paraya onu alacağımıza 90 bine öküz alırdık diyor.

adamlar 9-10 senedir fabrika çıkış lpgli araç kullanıyor memleketlerinde. biz bu kafayla gittiğimiz halde bu tip araçları getiriyorlar ya ülkeye buna da şükür.

ya da onu bunu boşverin opel, insignia 1,6 dizel getirse passatı piyasadan siler fikrine devam mı etsek napsak?
  • Fabrikasyon LPG'li olması çok iyi. Opel'i takdir etmek lazım. Sonradan lpg taktırmak, iyi usta, uygun kit, lpg ayarı, ruhsata işleme gibi sıkıntılı ve zaman alıcı işlemlerden kurtulmuş oluyorsunuz. Yetkili servis garantisinin devam etmesi, sessiz motor, orjinal montaj vs. avantajları. Dizele güzel alternatif.
  • Diğer arkadaş gibi sizde yanlış anladınız hocam Bende insignia'nın keyifli araç olduğunu anlatmaya çalıştım.

@Doğan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

Orijinalden alıntı: Beantragen

En düşük pakete getirmişler.

Fiyatı 87 bin lira.

O paralara full dizel araç var.

zaten 87 bine lpgli araç almak anca ahmaklık olur

Ama sırf dizel diye ekstra bi çuval para dökmek akıllı adam işi

ben zaten benzinli araç severim, ama benzinlide olsa roket yakıtıyla çalışsada insigniaya bence 87 verilmez

• quote:

Diğer arkadaş gibi sizde yanlış anladınız hocam Bende insignia'nın keyifli araç olduğunu anlatmaya çalıştım.

@Doğan.

Tamamdır hocam kusuruma bakmayın :)
  • quote:

quote:

Diğer arkadaş gibi sizde yanlış anladınız hocam Bende insignia'nın keyifli araç olduğunu anlatmaya çalıştım.

@Doğan.

Tamamdır hocam kusuruma bakmayın :)

Estağfurullah hocam
  • yalnız fabrikasyon lpg li araçlarla şunu alırım sonra takarımları bir tutmayın, bu araçlarda sadece lpg kiti yok, buna göre motorda ve araç beyninde işlemler oluyor, fiyatı mantıklı birşey olsa 3-4 bin tl lpg farkı makul olabilir, bin tl ye takılan atikerlerle bir tutmayın
  • 80 bin lira civarı olan adam LPG li araç almaz.Hem de en boşunu.

Şu forumda ne övüldüyse ne ikinci eli tuttu ne de söyledikleri özellikleri.

Burada bazı arabaları savunanlar reelde o parayı o araca vermezler.Aynı mantık LPG-dizel olayında işliyor.

Herkes hayal dünyasını savunuyor ve öneriyor.Eksi alan yorumlar artık reel dünyanın sembolü forumda..
  • Biraz gereksiz olmuş gibi.
  • Yahu almanyada araç 30 bin euro ya satılıyo ama almanyadaki adamın yıllık geliri 40 bin euro, senin yıllık gelirin kaç...12 bin euro

Altımda insigniayla araç lpg li diye avm ye sokmasalar zoruma gider açıkcası....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi he_man -- 7 Eylül 2014; 0:52:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opel satmak için 1.4 turbo motoru bir şekilde LPG ye adette etmek zorunda.bu motor butun kasalarda active select sanzımanla sorunsuz kombineli

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.