Şimdi Ara

İnsignia resimleri geldi ! sayfa 7 ve 8 'de, yakıt videosuda geldi! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
2
Favori
39.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayirli olsun dogan. Birde muharremde sende bu ic mekandaki catirti sesler varmi ? Yada o bolgedeki kalite nasil ?

Bugun opeldeydim. Astra icin bi bakindim. İc mekanda inanilmaz bi kalitesizlik var. Malzeme kalitesi ayri iscilik ayri. Opel isciligi inanilmaz basarisiz. Ordaki insigniadada yine ayni sesler mevcut ve orta govde saglam oturtulmamis.

Yalniz yeni gtc gelmis onun biraz daha iyi gibi geldi biraz daha ozenilmis iscilikte. Sizin araclarda durum nasil merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HondAta -- 29 Aralık 2011; 21:12:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Dogan dArbe emisi jettadan iyi derken tam olarak ne soylemek istedin vallaha birsey anlamadim

Tamam lan jetta daha iyi hadi başka konuya burayı karıştırma abicim
  • hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

No SS no güven.

bu bölümde yenisiniz galiba.Ya da mağaradan çıkmadınız...

+1905

Harbiden cok lambur lumbur olmus
  • quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Amin , cümlemize kazasız belasız arkadaşlar.

Manuel'e çok yabancı olduğum için soruyorum:

-Debriyajın çabuk bitmemesi için ne yapmam ya da yapmamam gerekiyor?
    -Bir kaç kez stop ettirmenin araca bir zarar olur mu?
    -Debriyaj ayarını öğrenmek için biraz dur kalk yapsam araca bir zararı olur mu?
    -Çok düşük hızda giderken mesela 4 5 km ile, debriyaja basmak gerekir mi?
    -Aracı boşa alıp çok düşük hızda seyretmeye devam etsem , debriyajı bıraksam tekler veya stop eder mi?

- Aracı stop ettirsen bir zararı olmaz
    - Manuel vitese yabancıysan dur kalk yaparak alışabilirsin bunun bir zararı olmaz
    - 4-5 km ile giderken baktın araç stop'a kaçıyor o zaman basarsın debriyaja onun haricinde basmana gerek yok ben aracı yoğun trafikte kendi rölanti devrinde kaldırıyorum
    - Aracı boşa aldığında debriyajdan ayağını çekebilirsin hiçbir şekilde stop etmez

• quote:

Orijinalden alıntı: North Korea

quote:

Dogan dArbe emisi jettadan iyi derken tam olarak ne soylemek istedin vallaha birsey anlamadim

Tamam lan jetta daha iyi hadi başka konuya burayı karıştırma abicim

Seni ilgilendirmez

Hemde hic sadece merak ettim

Herhangi bir art niyet olmadan sen anlamazsin

Birde senden ricam allah askina birdaha benim yazilarima yorum yazma alintida yapma

Seni asla ama kaile almiycam bundan sonra
  • quote:

Mesela bir çukura girdiğimizde, yol bozuk olduğunda aracın bunu içerdekilere hissettirmemesi yani abi. Dışardan gelen sarsıntılar gibi.

2007 Jetta kullandık iki sene, onu da iyi bilirim :)

Senin araba yabancı değil bana :)

Daha iyi darbe emişi var, aşırı fark yok çünkü İnsignia D sınıfı ve sportif bir araç, Jetta C sınıfı, konfor odaklı bir araç.

Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İyice manuel acemiliğimi atmadan resim koymam diye düşünüyorum.

• Hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

quote:

Mesela bir çukura girdiğimizde, yol bozuk olduğunda aracın bunu içerdekilere hissettirmemesi yani abi. Dışardan gelen sarsıntılar gibi.

2007 Jetta kullandık iki sene, onu da iyi bilirim :)

Senin araba yabancı değil bana :)

Daha iyi darbe emişi var, aşırı fark yok çünkü İnsignia D sınıfı ve sportif bir araç, Jetta C sınıfı, konfor odaklı bir araç.

Arkadaşlar tüm iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. İyice manuel acemiliğimi atmadan resim koymam diye düşünüyorum.

Tesekkur ederim dogan sagol

Bir ara benim aractada deniyim harbiden cok merak ettim ::)))

• Evet Astra'nın işçiliği malzeme kaliesi aradaki sınıf farkından dolayı daha kötü . Bunu zaten biliyoruz anıl hocam.

Ama İnsignia'da o çatırtılardan ne bende ne muharrem'de mevcut.

Bahsettiğin çatırtılar otomatik vites araçlarda var. Nedeni ise vites kolunun etrafında ki krom görünümlü parçanın inanılmaz dandik oluşu.

Astra sahipleri alınması lütfen. Çok beğendiğim bir araç kendisi:)
  • Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın. Opel'de liste fiyatı üstünden bu kadar çok indirim yapılıyor mu acaba genelde?
  • banchi_doğan

öncelikle araban hayırlı olsun. yalnız hayatında hiç manuel araba kullanmadın mı sormak isterim manuel kullanamıyorsan neden otomatik almadın ?
  • hill holder cok fazla baski balata yer. ben gerekmedigi surece vitese takip ayagimi hill holder arabayi serbest birakana kadar araci kaldirmam. cunku hill holder da siz ayaginizi debriyajdan cekersiniz ancak sistem 2-3 sn araci frende tutar. bu da balatanin omrunu yer

araba hakkinda soylenecek bir şey yok. En kalite D sinifi arac. Hayirli olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

No SS no güven.

bu bölümde yenisiniz galiba.Ya da mağaradan çıkmadınız...

Rica ederim öğretin bana yeniyim ben sizin gibi birinden öğrenmeliyim bunu.Bu arada hayırlı olsun yazmayı unutmuşum kusura bakma banchi_doğan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

hill holder cok fazla baski balata yer. ben gerekmedigi surece vitese takip ayagimi hill holder arabayi serbest birakana kadar araci kaldirmam. cunku hill holder da siz ayaginizi debriyajdan cekersiniz ancak sistem 2-3 sn araci frende tutar. bu da balatanin omrunu yer

araba hakkinda soylenecek bir şey yok. En kalite D sinifi arac. Hayirli olsun.

Volvo s60,bmw 3, mercedes c, bunlar dandik zaten
  • hayırlı olsun. sorunsuz,kazasız sürüşler.
  • quote:

Evet Astra'nın işçiliği malzeme kaliesi aradaki sınıf farkından dolayı daha kötü . Bunu zaten biliyoruz anıl hocam.

Ama İnsignia'da o çatırtılardan ne bende ne muharrem'de mevcut.

Bahsettiğin çatırtılar otomatik vites araçlarda var. Nedeni ise vites kolunun etrafında ki krom görünümlü parçanın inanılmaz dandik oluşu.

Astra sahipleri alınması lütfen. Çok beğendiğim bir araç kendisi:)

Bahsettiğiniz Astra H'mi yoksa J'mi?
  • Hayırlı olsun.
  • Hocam hayırlı olsun sonunda muradına erdin :D Bize de Kazasız belasız sürüşler dilemek düşer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

banchi_doğan

öncelikle araban hayırlı olsun. yalnız hayatında hiç manuel araba kullanmadın mı sormak isterim manuel kullanamıyorsan neden otomatik almadın ?

Hocam yaşım genç. Araba kullanmayı manuel bir 1977 model Lada'da öğrendim. Ama onda 1 2 cm geride kaçsa saçma sapan stopta etse içime dert olmuyordu.

Bunda oluyor.

2 yıldır manuel araç kullanmadım.

Kullanamıyor değilim. Pratik yapmam gerek. Sadece park yaparken ve çok yavaş giderken sıkıntı çekiyorum şimdilik, kalkışlarıda daha seri olmam lazım bir de.

Başka bir sorunum yok. İnşAllah en kısa zamanda bu sorunlarıda aşıp çok daha rahat gezmeye başlıcam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.