Şimdi Ara

İnsignia resimleri geldi ! sayfa 7 ve 8 'de, yakıt videosuda geldi! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
492
Cevap
2
Favori
39.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doğan aracı satılığa çıkarmışsın hayırdır ?
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-1-aylik-acil-satilik-titiz-kullanici-arabasi-1-4-turbo-ekstrali-72708676/detay

Vallaği şaşırdım o kadar bekledin koşturdun neler yaşadın aracı satıyorsun umarım cok acil bir maddi sorun yoktur.

Gercekten üzüldüm aracın satılığa cıkmasına...
  • daha fotolarını bile yeni çekmiştin ya.. gerçekten hayırdır? Ev değişikliği için falan mı gidecek yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Johnnn

daha fotolarını bile yeni çekmiştin ya.. gerçekten hayırdır? Ev değişikliği için falan mı gidecek yoksa?

Ev alma niyetlerindeler bakalım olursa doublex tarzında....
  • quote:

Orijinalden alıntı: smg05

quote:

daha fotolarını bile yeni çekmiştin ya.. gerçekten hayırdır? Ev değişikliği için falan mı gidecek yoksa?

daha önce bu konuda muhit değiştirme tarzında bir muhabbet geçmişti zaten oradan hatırladım. Ev içinse gitsin araba ya nolacak
  • quote:

quote:

quote:

daha önce bu konuda muhit değiştirme tarzında bir muhabbet geçmişti zaten oradan hatırladım. Ev içinse gitsin araba ya nolacak

Tabiki üstad araba her zaman alınır sıkıntı değil....

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tabiki üstad araba her zaman alınır sıkıntı değil....

istanbul bu konu dışında olsa da ben içinde geçirdiğimiz süreye göre önem vermekten yanayım. yani yatağın iyi olması arabanın iyi olmasından iyi bence, aynı şekilde ev de buna dahil. Ama arabanın da iyisi uzun yollarda keyif vermekte ve çok daha güvenli seyehat sağlamakta araba da buradan kazanıyor sanırım

• hayırlı uğurlu olsun arkadaşım Allaha Kazasız belasız binmeyi nasip eder inşallah .... birde forumdaki arkadaşlar neden bu arabanın bulunduğu muhite bu kadar taktı anlamdım... herkesin özel yaşamıdır nerde yaşamak isterse nerde mutlu oluyorsa orda yaşar... bu kimseyi ilgilendirmez... saygı göstermek gereklidir....
  • Aracınız hayırlı uğurlu olsun, Benzinli araç alacak olsam tek tercihim bu araç olacaktır. Ama şu jantları yakıştıramadım, ilk lastik değişimden değiştirin bence.
  • her şeyiyle kaliteli bir araç-tartışmasız
  • Arabamı çok özledim.

Çok değil, 6-7 ay sonra , belki bir güzellik yaparım kendime :)
  • Doğan merhaba uzun zamandır buraya uğrayamamıştım aracını satmışsın hayırlısı olsun kardesim.

Şirkete 1.4 aldık start stop çalışmıyor gibi geldi bana. Otomatikten sonra biraz zor geldi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina61

Doğan merhaba uzun zamandır buraya uğrayamamıştım aracını satmışsın hayırlısı olsun kardesim.

Şirkete 1.4 aldık start stop çalışmıyor gibi geldi bana. Otomatikten sonra biraz zor geldi bana.

otomatik manuel mevzusu alışılır da zaten İstanbul'daysan açma hiç Eco tuşunu bırak çalışmasın start&stop zaten yapısı gereği kolay bozulabilen bir parça.

Benim araca alan adamda bozulmuş mesela.

Zaten 100 km2de 0.2 litre en fazla etki eder.

Boşver kullanma gitsin.
  • Arkadaslar selam,

Ben de focusumu satip insignia 1.4 140HP almak istiyorum.
    Kullanan arkadaslara bir sorum olacak, ben yilda en fazla 15000 km yapiyorum genelde 12000'de kaliyor.
    Sizce benzinli insignia benim icin uygun mu yakit acisindan? Yoksa bu km'ye dizel bir arac mi almaliyim?

Tesk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruer

Arkadaslar selam,

Ben de focusumu satip insignia 1.4 140HP almak istiyorum.
    Kullanan arkadaslara bir sorum olacak, ben yilda en fazla 15000 km yapiyorum genelde 12000'de kaliyor.
    Sizce benzinli insignia benim icin uygun mu yakit acisindan? Yoksa bu km'ye dizel bir arac mi almaliyim?

Tesk.

15000 km'ye kadar kabataslak bir hesapla benzinli kullanmanın avantajlı olduğunu söylebilirim tabiki aynı araca 5 yıl binmeyecekseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: The Division Bell

quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

quote:

Orijinalden alıntı: hasanmerto

Oturduğun mahallede o evlerin önünde İnsignia park edili olması Türk insanının durumunu gözler önüne seriyor.

Benim arkadaşım da iğrenç bir evde kirada oturuyor, aracı bmw 1

60bin falan verene kadar adam gibi bir ev alabilirdi

Taşınıyoruz 1 ay içinde.

Aldığımız evin değeri aracın 5 katı tam olarak.

Merak etmeyiniz.

Türkiye Cumhuriyeti Topraklarına hangi yıl geldiğinizi öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa?

1989 . Zorunlu göç esnasında.

hasanmerto, biraz kişisel algıladım açıkçası, ama şurda kesinlikle haklısınız bu araba bu mahalleye gitmiyor. Ama İstnbulda merkeze yakın nezih siteler 400 500 bin tl..

Büyük ec ihtiyacımız var, 10 yıldırda buralardayız, bu yüzden böyle.

Orta geliri bir aileyiz bu arada sadece halimize huzurumuza şükür, Allah herkese daha çok versin.

Bu arada 7 . sayfadada resimler var arkadaşlar unutulmasın :)

Kusura bakma biraz konu ile alakasız olucak ama kendi tabiriniz ile "orta gelirli bir aile" ile 22 yıl içerisinde 60 bin liralık bir araç + 300.000 liralık bir ev alacak birikimi oluşturmak gerçekten başarı ister.

Maksadım mal varlığınızı sorgulamak değil, yanlış anlaşılmasın. Fakat bu bulgar göçmenlerindeki kısa sürede birden mallanma-mülklenme durumlarını akıl mantık almıyor bazen.

Dedem geçen sene mart ayında öldü, 90 yaşındaydı ve İstanbul doğumluydu, babam da istanbul doğumlu. Ben de . 3 kuşaktan beri istanbulluyuz diyebilirim. 2 sene önce 120.000'e krediyle ev aldık, 8 senesi kaldı daha ödüyoruz.

Bindiğimiz araba da 20.000 TL 2004 model.

bi göçmen olamadık.

• 5.vites 80 km hız ile cruze bile o tür yollarda 5-5.5 arası yakıyor CC kapalıyken.Yakıt videosu doyurucu değil. Mümkünse 1 ve 2.viteslerde yol alırkenki değerleri koyarsanız sevinirim.ÖZellikle kalkış anındaki..
  • Eskiden Cruze kullanmış biri olarak 1.4 Insignia'nın Cruze'dan daha az yaktığını söyleyebilirim. Tabi arada dağlar kadar fark olmadı çünkü Insignia 1600 kilo ve 18 inch jant var, Cruze'da 1350 kilo ve 16 inch jant vardı buna rağmen şehir içinde aynı yollarda 3 litre (kısa 20-30km/h ortalama olan yerlerde), şehir dışında da 0.5-1 (120 km/h ortalama ile) litre arası oynadı. Sonuçta benzinli motor bu, sağ ayağa çok bakıyor ama Cruze'da sağ ayağım biraz daha temkinliydi diyebilirim, gerçi bunun sebebide otomatiğinde biraz fazla yakmasıydı. Yani Cruze manuel olsa şehir dışı kafa kafaya gelir şehir içi de 1.5-2 litre kadar oynardı gibi duruyor. Ancak bu 1.4 motoru Cruze sedana takarlarsa ve aktramada falan da sorun olmazsa bence insanların Cruze gitmiyor çok yakıyor yakınışları biter. Şu an 1.4T HB'ler nasıl bilmiyorum ama eğer bu motor Insignia'yı rahat kaldırıyorsa Cruze'da daha iyi bir performans gösteriyordur gibime geliyor.

• 1.4 motoru biraz daha geliştirseler hem tüketim hem de beygir gücü olarak harika olacak. Hatta mümkünse ülkemiz için 1.3 Turbo 140PS olsa vergi avantajı bile sağlar.
  • hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.