Şimdi Ara

Inspiron 5010 ve Windows 7 sürücüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün hepsiburada'dan Dell Inspiron 5010 siparişi verdim (http://www.hepsiburada.com/Liste/dell-inspiron-5010-intel-core-i5-460m-253ghz-4gb-320gb-156-tasinabilir-bilgisayar-c46f43/ProductDetails.aspx?productId=bd760273&categoryId=98)

Ürün Free Dos işletim sistemiyle geldiğinden ayrıca bir adet Windows 7 Home Premium 64-Bit sipariş ettim.

Fakat az önce kontrol ettiğimde Dell'in web sitesinde 5010 için Windows 7 sürücülerini bulamadım. N5010 ve M5010 için sürücüler mevcut ancak 5010 için sürücüler bulunmuyor.

Aynı ürünü kullanan arkadaşların yardımını rica ediyorum. Farklı modellerin sürücülerini almış olduğum bilgisayar ile kullanabilir miyim? Yoksa tüm kullanıcılar bilgisayarı Free Dos ile mi kullanıyor?

Teşekkürler şimdiden.

• Dostum sanırım sürücüler n5010 modeli için olanlar. Bugün baktım bende ancak çok fazla sürücü olması gozume carpti. Linkini verdigin makineden alanlar oldu baya forumda nasıl yaptılar sürücü islerini anlatırlarsa iyi olur gercekten
  • bilgisayarinin altinda service tag var. onu aratirsanda cikar. ama seninki n5010 benimki gibi. oradada driverleri var
  • Anlamadığım şey, neden sadece 64bit driverlerini koymuşlar. 2gb ramli bilgisayara 64bit mi yükleyeceğiz şimdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.