Şimdi Ara

inspiron 5030 45S22B servis tag:CR9SZM1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

merhaba arkadaşlar,

uzun zamandır dizüstü almak için bakınıp duruyordum, buradada epey arkadaşın kafasını ütülemişimdir, bu işin uzaması artık beni iyice sıkmıştı bugün hepsiburadadan 635 tl ye datron siparişi verecektim neredeyse sonra bluetoth olmaması, web cam olmaması birde batarya süresinin kısa olması şikayetini görünce vazgeçtim.

öğleden sonra migrosa uğramıştım oradada datron 699 tl, dell in 5030 modelide 799 tl imiş, iki bilgisayarıda inceledikten sonra nasıl oldu bilmiyorum dell marka olanı aldım.

eve getirip açtım çalıştırdım hemen bazı işlemler falan yaptı kendince ileri ileri dedik neyse açıldı. windows 7 ye alışık olmadığım için bi garip geldi 35-40 dakika falan açık kaldı bilgisayar sonra kapattım kapattığımda batarya süresi % 20 idi. Kapattıktan sonra kitaplarını kurcalarken bi not vardı şöyle diyordu:

1. bilgisayarı pil gücünde kullanmadan önce pili en az 12 saat şarj edin. bilgisayarı pil şarj ederken verilen ac adaptörüyle kullanabilirsiniz. pil şarj seviyesi yaklaşık 3 saat boyunca artıyor gibi görünmeyebilir. pil ilk kez şarj edilirken ve uzun süre kullanılmadığında bu normaldir.

bu notu okuduktan sonra biraz canım sıkıldı çünkü 35-40 dakika şarj etmeden kullandım ben daha önceki deneyimlerimden sanki batarya boşaldıktan sonra şarj edecekmişim gibi hatırlıyordum. neyse daha sonra klavyeyi incelediğimde klavyede num lock tuşunu göremedim, dahası vostro modelinde olan wi fi uyarı ışığı, bluetooth uyarı ışığı, caps lock uyarı ışıklarınıda göremedim. usb yuvasıda 3 adet. bunlarada biraz canım sıkıldı, daha sonra dell.support sitesine girip alışık olmadığım windows 7 yi xp ye çevirmemde yardımcı olacak xp driverlerini arayıpta vista yı görünce hepten kendimden geçmişim. bu nasıl iş derken aklıma ürünü iade etmek geldi bi araştırdım migros elektronik ürünlerde iade almıyormuş sadece arızalı olursa servis yazısı ile para iadesi yapıyormuş.

neyse yapacak bir şey yok iyimi ettim kötümü ettim diye düşünürken xp driverlarının bulunabileceğini öğrendim , wi fi, bluetooth nasılsa kendisi var ışığı olmasa da olur dedim, caps lock ışıklarına alışabileceğimi kendime telkin ettim , bu paraya bu kadar olur dedim, acaba 160 tl daha az verip te datron mu alsaydım dedim, dedim de dedim işte

ne dersiniz iyi mi etmişim kötü mü...

hiçmi iyi tarafı yok derseniz hoparlörleri iyi gibi sanki...

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 10 Şubat 2011; 0:34:31 >

• Hayırlı olsun, iyi bir bilgisayar almışsınız. Umarım Dell teknik servisinin eve kadar gelip evde gözünüzün önünde sorunu çözdüğünü biliyorsunuzdur. Servislik bir durum olmazsında olursa bilin yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka

Hayırlı olsun, iyi bir bilgisayar almışsınız. Umarım Dell teknik servisinin eve kadar gelip evde gözünüzün önünde sorunu çözdüğünü biliyorsunuzdur. Servislik bir durum olmazsında olursa bilin yani :)

servis falan sokmam ben eve kendim yaparım xp yi kurup driverlarını yükleyebilirsem memnun kalırım herhalde, en azından hergün o site senin bu site benim bilgisayar aramaktan kurtuldum:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 10 Şubat 2011; 0:41:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artema ares a41632 batarya 579tl
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.