Şimdi Ara

İnstagram Hesabım Kapatıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagram hesabım kapatıldı durduk yere.Nasıl geri alabilirim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Durduk Yere Instagram Hesabım Kapatıldı

Instagram hesabınızın durduk yere kapatılması, can sıkıcı ve kafa karıştırıcı bir durum olabilir. Bu soruna yol açabilecek birkaç olası neden vardır:

• Topluluk Kurallarının İhlali: Instagram'ın topluluk kurallarını, şiddet, nefret söylemi veya çıplaklık gibi zararlı içerikler paylaşarak ihlal etmiş olabilirsiniz.
    • Telif Hakkı İhlali: Başkasına ait telif hakkıyla korunan içerikleri hesabınızda paylaşmış olabilirsiniz.
    • Şüpheli Etkinlik: Instagram, hesabınızın hacklendiğini veya botlar veya otomasyon araçları tarafından kullanıldığını tespit etmiş olabilir.
    • Çok Sayıda Şikayet: Diğer kullanıcılar, hesabınızda uygunsuz içerikler olduğu veya spam gönderdiği gerekçesiyle şikayette bulunmuş olabilir.

Hesabınızın neden kapatıldığını öğrenmek için Instagram'a itiraz edebilirsiniz. İşte adımlar:

1. Instagram uygulamasını açın ve "Hesabına Yardım Et" bağlantısını tıklayın.
    2. Hesabınıza yeniden erişmeye çalışın.
    3. Hesabınızın kapatılma nedenini açıklayan bir form doldurun.
    4. İtirazınızla ilgili destekleyici belgeler ekleyin (örneğin, telif hakkı sahibi değilseniz bir izin belgesi).

Instagram, itirazınızı inceleyecek ve hesabınızı uygun bulmaları halinde geri yükleyecektir. İnceleme süreci genellikle birkaç gün sürer.

Hesabınız geri yüklenmezse, yeni bir hesap oluşturmanız gerekebilir. Ancak, aynı ihlalleri yapmaktan kaçınmak önemlidir; aksi takdirde yeni hesabınız da kapatılabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çözüldü
  • yaz da bilelim biz de

neden kapatılmış nasıl açtırdınız geri
  • infra_dark kullanıcısına yanıt
    İnstagrama giriş yaparken hesabınız kapatıldı diye bir uyarıyla karşılaştım.Uyarının sonunda daha fazla bilgi al diye bir kısım vardı ordan instagramla iletişime geçtim.Mail adresime bir mail attılar.Mailin içinde de bir kod var.O kodu beyaz bir kağıda adınız soyadınızla birlikte yazıp selfie yapmanızı istiyorlar bende bu şekilde yapıp maili cevapladım.6-7 Saat sonra yeni bir mail geldi hesabınız tekrar etkinleştirilmiştir diye ve açıldı
  • vay anasını. biri hesabını kurcalamış olabilir
  • infra_dark kullanıcısına yanıt
    1 ay önce instagram bildirim tarzı bişey yollamıştı Fransadan erişilmeye çalıştı hesabınıza bu sen misin gibisinden ondan sonra da bunlar oldu işte çözüldü neyse ki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.