Şimdi Ara

Instagram mesaj bildirimi tekrar gelmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar arkadaşlar, sorum şu Instagram'da arkadaşlarımla yaklaşık 10dk önce konuşup instadan çıktım fakat sonra kimse tekrar mesaj yazmadığı halde eski mesajlar tekrar bildirim olarak geldi bunun sebebi nedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Instagram Eski Bildirimleri Görme: Adım Adım Kılavuz

Instagram, çeşitli nedenlerden dolayı mesaj bildirimlerini kaldırmış olabilir. Ancak eski bildirimleri tekrar görmenin birkaç yolu bulunur:

• Instagram Ayarlarını Kontrol Et: Instagram ayarlarından "Bildirimler" seçeneğine git ve tüm bildirimlerin etkinleştirildiğinden emin ol.

• Uygulama Verilerini Sil: Bazı durumlarda, uygulama verilerini silmek eski bildirimlerin görünmesini sağlayabilir. Uygulama ayarlarına git ve "Depolama ve Önbellek" veya "Depolama" seçeneğine dokun. Ardından "Verileri Sil" seçeneğine dokun.

• Instagram'ı Yeniden Yükle: Instagram uygulamasını cihazından kaldırıp yeniden yüklemek, eski bildirim sorunlarını çözebilir.

• Instagram Güncellemelerini Kontrol Et: Instagram'ın en son sürümünü kullandığından emin ol. Uygulama mağazanı kontrol et ve varsa güncellemeleri uygula.

• Hesabını Yeniden Bağla: Hesabını Instagram'dan kaldırıp yeniden bağlamak, bildirim sorunlarını gidermeye yardımcı olabilir. Uygulama ayarlarına git ve "Hesap" seçeneğine dokun. Ardından "Hesabı Kaldır" seçeneğine dokun ve hesabını kaldır. Ardından Instagram'da tekrar oturum aç.

Yukarıdaki adımları denedikten sonra hala eski bildirimleri göremiyorsan, Instagram destek ekibiyle iletişime geçmen gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende 2 saat sonra geliyor. Instagram ile alakalı bir sorun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bende tam bunu yazacaktım. öğlen PlayStore hizmetlerini güncelledim telefon yeniden başlatıldı ve sonrasında instagram sürekli bildirim göndermeye başladı. hâla devam ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.