Şimdi Ara

Instagram, popüler olmayan videoların kalitesini düşürüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Instagram, popüler olmayan videoların kalitesini düşürüyor
    Instagram videosunun popülaritesinin kalitesini etkilediğini biliyor muydunuz? Instagram’ın başındaki isim olan Adam Mosseri’ye göre, daha popüler olan videolar daha yüksek kalitede gösterilirken, daha az popüler videolar daha düşük kalitede gösteriliyor.

Ayrıca Bkz.Yapay zeka, Instagram'ın yaygın sorununu çözecek

Instagram, neden videoların kalitesini düşürüyor?

Mosseri, Instagram’ın videoları mümkün olan en yüksek kalitede göstermeye çalıştığını ancak uzun süre izlenmemesi durumunda videonun kalitesinin düşürüldüğünü söylüyor. Mosseri, daha fazla görüntüleme sağlayan içerik oluşturucular için daha yüksek kalite sunduklarını ancak bunun daha yoğun CPU kodlama ve daha büyük dosyalar için daha pahalı depolama gerektirdiğini ekliyor.

Birçok kullanıcı, bu yaklaşımın popüler içerik üreticileri yeni içerik üreticilere göre ayrıcalıklı kılan bir sistem oluşturduğunu öne sürüyor. Popüler içerik oluşturucular en yüksek kalitede gönderi paylaşıyor, popülerlikleri daha da artırıyor, daha küçük içerik oluşturucular geri planda kalıyor.

Kaynak:https://techcrunch.com/2024/10/27/instagram-is-lowering-video-quality-for-unpopular-videos/

• Sansürle aynısı zaten ...

Sansürle! aynısı zaten ...

• Demek istediği hepiniz benim kölemsiniz arada arpanızı veririm ama günün sonunda benim dediğim olur.

• Hem durumdan şikayet ediliyor hemde kullanmaya devam.

• En temizi kullanmamak ama alternatifi yok ya komple kullanmayacaksınız ya da başka seçeneklere yöneleceksiniz.

• internetin sahibi değilsiniz o yüzden akdaskldjsakjlşd o zaman beni verilerimi de az alsın madem böyle bi halt yiyor

• Önce arşivden kaybolan/silinen hikayelere bir çözüm getiremediler, kod hatası deyip işin içinden sıyrıldılar.
    Şimdi de bu, eleştiriler sonuna kadar haklı.
    Eğer veri trafiğinin, depolamanın altından kalkamayacaktıysan saçma sapan bir sürü özellik getirmeyecektin.
    Bildiğin ayrımcılık, hiçbir güvenilir tarafın yok.

• Şu Instagramın komple kapatılması lazım toplumu zehirlemekten başka birşey yapmıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meta kadar b*ktan bir başka şirket yok. Umarım en yakın zamanda yönetim el değiştirir ya da Instagram, Whatsapp yerini daha kaliteli alternatiflere bırakır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.