|
Instagram saldırgan mesajları filtreleme özelliği sunuyor
-
-
Yıllar geçti ama takip ettiklerimizin bizi geri takip edip etmediklerini gösteren bir sistem yapmadılar. Twitter bunu yıllardır yapıyor.
-
Sene oldu 2021 bunları daha yeni mi akıl ediyorlar artık bir an önce gelmeli
-
Aynen öyle, kendi geri takip etmediklerini görebiliyorsun ama seni geri takip etmeyenleri göremiyorsun çok saçma.
Şu özelliği getirselerdi bir çok kişinin hesabı çalınmazdı.
Millet sırf beni takip etmeyeni bulacağım diye 3. parti uygulama indirip hesaplarını çaldırıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAynen öyle, kendi geri takip etmediklerini görebiliyorsun ama seni geri takip etmeyenleri göremiyorsun çok saçma.
Millet sırf beni takip etmeyeni bulacağım diye 3. parti uygulama indirip hesaplarını çaldırıyor.
Çok haklısınız, bir ara ben de kullanıyordum öyle bir uygulama. İşe yarıyor ama insan güvenemiyor işte.
İşin kötüsü o uygulamayı silmek de kurtulmak için yeterli değil, instagram ayarlarından datalara erişecek web sitesi ve uygulamalar listesinden de çıkarmak gerekiyor, eminim çoğu kişi bunu yapmıyor bile. 3. parti uygulamalar arka planda yapıyor birşeyler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efendimuhendis -- 22 Nisan 2021; 13:45:40 > -
Aynen öyle, bu özelliği de getirseler iyi olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAynen öyle, kendi geri takip etmediklerini görebiliyorsun ama seni geri takip etmeyenleri göremiyorsun çok saçma.
Takip ettiğniz kişiler sizi takip ediyorlarsa, kişinin takip edilenler listesinde en başta görünüyorsunuz. En üstte yoksanız takip etmiyordur. Bu şekilde anlayabilirsiniz.
Tek tek tüm hesaplarda uğraşmak zor olacaktır. Bu yüzden takip etmesini beklediğiniz kişilerde deneyin bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sanal Bellek -- 22 Nisan 2021; 21:16:12 > -
İşte 3. parti uygulamalar gibi bir özellik getirseler ne olur ki ?
Tek tek herkese bakacağıma direkt kim beni takip etmiyor görmek çok iyi olurdu.
-
Gecikmeli oldu ya neyse.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X