Şimdi Ara

İnstagram sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. HTC Sensetion XE kullanıyorum.İnstagram dan resim paylaşamıyorum.Çektiğim resimde olsa galeriden seçtiğim resimde olsa düzenle adımına gelince yükleniyor yazıyor.O şekilde kalıyor. Sorun ne olabilir? Programı silip yeniden yükledim ama düzelmedi.

• Telefonunuza hard Reset atmayı deneyin ama ilk önce yedekleme yapmanızı öneririm sonra hard Reset uygulamayı indirin tekrar resim paylaşmayı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tevfikkavil

Telefonunuza hard Reset atmayı deneyin ama ilk önce yedekleme yapmanızı öneririm sonra hard Reset uygulamayı indirin tekrar resim paylaşmayı deneyin

Teşekkür ederim. Bu telefon formatlama resetleme konusunda hiç bilgim yok. Resetlenince neler siliniyor. HTC de yedek alma nereden nasıl oluyor?Rehber yedekleme nasıl olacak?
  • Hocam ilk önce ayarlardan yedekle ve sıfırla ya giriceksiniz verileri yedekleyin sonra PC ye bağlayın telefonu yedeklediğiniz klasör dahili depolama birimine gitmiş olacak büyük ihtimal adı yedekleme ile ilgili bi klasörde olucak o klasörü PC ye atın sonra tekrar ayarlardan yedekle ve sıfırlaya giriyoruz sonra aşağıdan fabrika verilerine sıfırla seçeneği var ona tıklayın ve kendi kendine Reset çeker telefon
    Not:anlatımı g2 ye göre yaptım ama htc dede buna benzerdir büyük ihtimal

• Cesaret edip yapamadım hala. :) Rehberi yedeklemeye çalıştım her kişiden 3 er tane oldu rehberde.O çoğalanlar için de sil sekmesi yok. Bu telefon ısınıyor donuyor hiç memnun değilim.Bir daha asla HTC almam ben artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAKBURN

Merhaba arkadaşlar. HTC Sensetion XE kullanıyorum.İnstagram dan resim paylaşamıyorum.Çektiğim resimde olsa galeriden seçtiğim resimde olsa düzenle adımına gelince yükleniyor yazıyor.O şekilde kalıyor. Sorun ne olabilir? Programı silip yeniden yükledim ama düzelmedi.

Dostum sakın hard reset mard reset atma. Bu tamamen instagramin son 5 guncellemesi ve bizim telefonlar arasındaki uyumsuzluk. Ben attım reset yine olmadı. Bekleyip instagramin düzeltmesini ummaktan baska yapacak birşey yok. Rom atmak dışında tabi. Ilk aldigimda çalışıyordu, yaz başındaki güncelleme ile gitti malesef. Mesela facebook videolarinda takılma yapmıyor mu seninki? O da başta yoktu.mesela.

• Zaten cesaret edemem anlamadığım iş telefon reseti.Facebook kullanmıyorum.Bu güncelleme sorunu bana denk gelmeseydi şaşardım zaten. :) Neyse bakalım HTC bir daha asla almam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.