Şimdi Ara

Instagramdan sevgili bulmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
3
Favori
13.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Komikti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karahancer2

Tanımadığın bir kıza ilk mesaj ne olmalı merhaba diyoruz 10 kişiden 1 i dönüyor profilde iyi yani
    Merhaba demiceksin.
  • buldum ama ilk mesajı kızlar attı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İTÜinş

Merhaba demiceksin.

Alıntıları Göster
    Hikayeden yürüyoruz yeni taktik daha başarılı

• Vakti zamanında facebook'ta okey uygulaması vardı(Şu an var mı bilmiyorum). Oyun ayağına az kız düşürmedim :)

Biraz yakışıklı olup ağzınız laf yapsın yeter. Gidip "merhaba ben ahmet, tanışabilir miyiz?" dersen olmaz o işler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Profilin düzgünse tipin yerindeyse biraz paranda varsa çok kolay bulursun ama instadan bulduğun kızdan ne hayır gelir
  • 1- Tanımadığın biriyse hiç şansın yok neredeyse.
    2- Tanıdığın ya da yakın çevrende biriyse şansın var.
    3- İnstagramda hesabının dolu olması lazım. Yani yakışıklı isen bunları fotoğraflarda gösterebilmelisin. Gezdiğin yerlerde falan foto çekip öne çıkarılanlara koyabilirsin. Kısacası kendini iyi göstermen lazım kız bu kim deyip hesabına girdiğinde oo bak bunla olabilir diyebilmeli
    4- Aniden kıza pat diye yazmayacaksın. Mesela bi hikaye atar. Bu hikayeye cevap vermen lazım. Ama bunu yavşayarak yapma. Hikayede bi kitap paylaşmıştır buna ilgili soru falan sor.
    5- Son olarak eğer tüm bu aşamaları geçebildiysen bundan sonrası senin yeteneğine kalıyor. Kız senin konuşma tarzına göre artık kararını verir. Ama unutma 4. Aşamada eğer kızın konuşmak istemediğini hissedersen bir şey demeden git çünkü zorlarsan engel yersin. Konuşmak isteyip istemediğini anlarsın zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bunun yeri tinderdır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnergyHill

Abartmayin millet nasil sevgili buluyor sanıyorsunuz instadan buluyor gunde 50 erkek yaziyot olabilir illa birine düşüyorlardir ama taktik lazim:D
    düşürebilcek olsan burdan taktik istemezdin

• story ye yapış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

düşürebilcek olsan burdan taktik istemezdin

Alıntıları Göster
    Taktik istemedim zaten:D
  • Bulunurda hayrı dokunmaz kimseye, bizim bir arkadaş var seneler sonra instagramdan sevgili yapmıştı kız bizim arkadaşı kullanıp kullanıp attı.
  • niye öyle diyosunuz
  • karahancer2 kullanıcısına yanıt
    Az önce bir kıza giriş cümlesi olarak "seks??" yazdım gelen cevap "evettt" oldu. Adım kadar eminim ki aynı kıza kendi profil fotoğrafımla "seks??" diye mesaj atsaydım "git ananla yap sen onu" deyip engel atar geçerdi.

Kızın yaşı 18.

Tipin olacak hacı, tipin.

Instagramdan sevgili bulmak

Kullandığım fake profil fotoğrafları (çocuk yabancı ve fotoğrafı herkesin erişebildiği bir siteden aldım):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keira- -- 21 Mayıs 2020; 3:56:29 >

• Ünlü ol ünlü bizim millet ünlü hastası...

• quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Az önce bir kıza giriş cümlesi olarak "seks??" yazdım gelen cevap "evettt" oldu. Adım kadar eminim ki aynı kıza kendi profil fotoğrafımla "seks??" diye mesaj atsaydım "git ananla yap sen onu" deyip engel atar geçerdi.

Kızın yaşı 18.

Tipin olacak hacı, tipin.

Kullandığım fake profil fotoğrafları (çocuk yabancı ve fotoğrafı herkesin erişebildiği bir siteden aldım):

Oda çok safmış zafen böyle adamın ne işi var bu tür uygulamalarda

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

Vakti zamanında facebook'ta okey uygulaması vardı(Şu an var mı bilmiyorum). Oyun ayağına az kız düşürmedim :)

Biraz yakışıklı olup ağzınız laf yapsın yeter. Gidip "merhaba ben ahmet, tanışabilir miyiz?" dersen olmaz o işler
    Facebook okey fenaydi harbiden. Pepsi kapağı ile gold olurdun. orda tanıştığım bi elemanla kanka olmuştum. her gece masa kurardık. bu kadar fazla eğlendiğim ortam nadidir gerçekten. okey ayağına kızları bağlardık. manken tipli hatunlar okeye gelirdi. onlar da ayak yapıyor tabi, yoksa okey oynamak umurlarında değil.

çok eğlenceli ve entersan biyerdi

hatta bi gün Starbucksta otururken yan masada oturan iki kızdan biri bize dönüp sen x değil misin demişti. dedim, "evet ama nerden biliyorsun?" aylar önce Facebook okeyde tanışmıştık demişti kız o zamanlar İsviçredeymiş çok şaşırmıştım hiç hatırlamadım kızı çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sioux -- 21 Mayıs 2020; 7:18:3 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.