Bildirim
Installer verification failed.
LAMY STUDIO GLACIER ROLLER KALEM M UC : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B08J3XHCTZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
19 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Nerde bu çok bilgili kişiler -
İşletim sistemin windows 98 ise
intall2 die bi paket olması lazım ama dosyanın ismini hatırlıyamıorum ki şimdi bende war ama ismini dğeiştirdim :)
bazı programlar windowsun setup açma yapısına uymadığı için windows98 için güncelleme çıkartmıştı kurulmıyan progeamları kurabiliosun sana en güzel tavsiyem şöyle olur
Deamon Tools Die bi program war oda bu setup ayarlarla çalışıo bunu indir kur hem yararlı bi program sana dvd romlar atayabiliosun neyse eğerki kurmazsa aynı hatayı verirse anlaki o ayamay yüklemen gerekiyor program zaten sana o yamanın linkini kurulumda hata verdikten sonra söylüyor bi dene kolay gelsin -
quote:
Orjinalden alıntı: Administraktor
Nerde bu çok bilgili kişiler
ben böyle bir tavır takınsam kımseden cevap beklemezdım..(kimse senın soruna cevap vermek zorunda değil.buradaki olay bilenin bilmeyene yardımcı olması,zorla yapılması gibi bir durum söz konusu değil).
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X