Şimdi Ara

Installous problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
7.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dün gece jb yaptım. hiç bir sorun cıkmadı hersey cok guzel,
    cydia dan program vs indirebiliyorum.

Fakat ınstallous tan inmiyor neden anlayamadım!?
    Programı download ediyorum ama install etmeye kalkınca,
    bir sure install ediyo gibi gozukuyor sonra ınstall bar kayboluyo

1 saniyelik bir surede bi yazı geciyor okuyamıyorum ama screenshot almayı basardım
    "cannot find plutil (install "erica utilities" )" yazıo bir cozum yolu var mı bunun ıcın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lithium88 -- 8 Mart 2009; 17:34:17 >

• arkadaslar yok mu anlayan bu konulardan

yardım edebilecek biri?
  • installous da bazı download linkleri calısmayabiliyor. cydia daha garanti bu konuda ama cydia programının kapsamıda installous kadar geniş değil.
  • cydia dan indirebiliyorum herseyi hic bir sorun olmuyor temalar olsun prog vs. ama yeni proglar ve ozellikle oyunlar hic yok..

bunu cozmenın bir yolu yokmu? installous tan bir suru farklı prog denedim, olmadı winscp ile bilgisayardan attım yine aynı sorun naapsam installous la bisey

yukleyemedim!!
  • cydia dan erica yı indirin bir daha....
  • quote:

Orjinalden alıntı: soulmate

cydia dan erica yı indirin bir daha....

erica nedir ne işe yarar?
  • Erica Instalous kurulurken iPhone'nun ihtiyaç duyduğu pluginlerden biridir, Muhtemelen yükleme sırasında unutulmuştur ya da bir bug vardır, tekrar yüklenmelidir, bu kadar basit...

Edit:Erica cydia'da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 9 Mart 2009; 20:38:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google authenticator sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Kodi Eklenti Yükleme Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    MobilApp ios bildirim sorunu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ericayı yüklememişsin kardeş
    onu ceydadan kur iphone u kapat yeniden aç canavar gibi çalışır.
  • yaptım ama yine olmadı..

ericadan sonra 3 prog daha istedi bnden isimleri hatırlamıyorum ama darwin bilmem ne tols bide birsey daha vardı yukledim hepsini

reset yaptım, ama olmadı yine

installous un settings inden debug log u actım aynen yazıyorum yuklerken neler yazdıgını:

-checking dependencie
    decomppressing archive
    ınstalling my soccer. app
    moving application
    fixing permissions
    unable to find executable

simdi en sonun da niye calıstırılamaz yazıo anlamadım ki herseyi yapıo decopres edio instal edio
    sona calıstırama dio?!
  • Sorun çözülmüştür:

installous u silip, cydia ya hackulo.us i kaynak olarak ekledim,

ordan tekrar yukledim installous u..

ve herşey çözüldü!

(yardım eden ve ilgilenen herkeze cok tesekkurler)
  • bendede bazı programları yüklerken böyle yaptı ve yeniden kurmama rağmen düzelmedi
    "unable to find executable" diyor
  • BjeevIm Chat programini installousdan crackli yukledim. Epeydir kullaniyordum. Bu aksam online ol der demez PC LOAD LETTER diye bir ekrana dusup Youtube da I stole something diye bir videoya yonlendirdi :) Cozumunu bilen var mi?
  • quote:

bendede bazı programları yüklerken böyle yaptı ve yeniden kurmama rağmen düzelmedi
    "unable to find executable" diyor
    quote:

bazı programların yapması normal link bozuk oluyo vs. baska sitelerden yuklemeyi dene aynı programı
  • ARKADAŞLAR BENİMDE INTALLAOUS TAN HİÇ BİR ŞEY İNMİYOR BİRTEK CYDİADAN YAPABİLİYORUM
    CYDİADA %5 OYUN PROĞRAM ÇALIŞIYOR DİĞER LERİNİ İNDİRİYORUM ÇALIŞMIYOR NEDEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: By TopisT

ARKADAŞLAR BENİMDE INTALLAOUS TAN HİÇ BİR ŞEY İNMİYOR BİRTEK CYDİADAN YAPABİLİYORUM
    CYDİADA %5 OYUN PROĞRAM ÇALIŞIYOR DİĞER LERİNİ İNDİRİYORUM ÇALIŞMIYOR NEDEN

"/private/var/mobile/Library/Downloads" klasürünün olduğundan
    ve haklarının "777" ye set edilmiş olduğundan emin olun
    ("chmod -R 777 /private/var/mobile/Library/Downloads")
    indirme sorununuz çözülecektir.

• unable to find executable hatasına bir çözüm yok sanırım illa dirty install yapmak gerekiyor
  • Merhaba,
    installous üzerinden yüklediğim programların ikonları ekrana gelmiyor. 2.2.1 kullanıyorum, yüklerken hiçbir hata vermiyor, herşey normal, sorunu anlayamadım. yardım lütfen..
  • Yükledikten sonra Install diyor musun?

Diyorsan telefonu yeniden başlatmayı dene.

quote:

Orjinalden alıntı: Ugur31

Merhaba,
    installous üzerinden yüklediğim programların ikonları ekrana gelmiyor. 2.2.1 kullanıyorum, yüklerken hiçbir hata vermiyor, herşey normal, sorunu anlayamadım. yardım lütfen..
  • Önce download yapıp sonra install yapıyorum evet.. Restart yaptım yine olmadı :(
  • mipatxh 2.2.1 yükledim, düzelmedi..
    başka bir yerde direkt install (download etmeden) denmiş, onuda denedim, yine olmadı :(
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.