Bildirim
Installous Problemi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
multitaskingten installous'u kapat. wi-fi bağlantısını kapatıp aç düzelecektir.
bazen bende de oluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Doruks
multitaskingten installous'u kapat. wi-fi bağlantısını kapatıp aç düzelecektir.
bazen bende de oluyor
dediklerini denedim ama olmadı... cydia'ya ya da appstrore'a falan giriyor... apptrackr'a da girmiyordu sanırım server'da problem var...
ara ara deneyeceğim bakalım... -
Su an calisiyor olmasi lazim. Sorun installous'un sunuculari ile alakali, bazen yogunluktan sistemleri hata veriyor. Program yada telefon ve wifi kaynakli bir sorun degil yani -
installous tan yükleyip zaman kaybı yapacağınıza pc den indirip yükleyin bence sorunuza gelirsek installous ta bir sorun olabilir. -
quote:
Orijinalden alıntı: nıghtguardian
installous tan yükleyip zaman kaybı yapacağınıza pc den indirip yükleyin bence sorunuza gelirsek installous ta bir sorun olabilir.
kusura bakmayın biraz geç oldu ama ancak bilgisayar başına oturabildim... sorun kalmadı painkiller004'ün dediği gibi server'dan kaynaklanıyormuş... bu arada her zaman bilgisayar başında olmayabiliyorum o yüzden installous benim çok işime yarıyor...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X