ArkadaşLar Full İnt Nukerimi Bowa ÇervireceGim İnt Bow KullaNanLar VE int Bowu HakkınDa BilGİ sahibi OLanlar YorumLarını Yazarsa SEvinirim...
Şimdiden TeşşekKur Ederim....!
light cold nukerlere göre bence daha iyi vuruş açısından. Menzili fazla, daha çok atak skilli falan var. fire nukere göre daha kötü, fire nukerlerde 3 nuke var ve daha iyi vurmakta. bunlar kasmak ve uniq ile ilgili bölümdü. pvp de ise ss ligt cold diğerlerinden daha iyi.
Fire cold pacheon yap, tadından yenmez
bende carımın yapılnadırmasını değiştireceğim kafam da fire cold henkusal var ama bi arkadaşım fire cold bow ol dedi kafam karıştı gibi kale savaşlarında felan full int bow iş görürü mü? snow shield bittikten sonra tek yermi x bow felan ezilmeyi hiç sevmemde öneri ve yorumlarınız için şimdiden saolsun özelden de yazabilirsiniz yorumlarınızı...
Fire cold pacheon daha güzel olur.İnt bow seri ve zevkli bir chardır.Tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: cybernanis22
bende carımın yapılnadırmasını değiştireceğim kafam da fire cold henkusal var ama bi arkadaşım fire cold bow ol dedi kafam karıştı gibi kale savaşlarında felan full int bow iş görürü mü? snow shield bittikten sonra tek yermi x bow felan ezilmeyi hiç sevmemde öneri ve yorumlarınız için şimdiden saolsun özelden de yazabilirsiniz yorumlarınızı...
Tek yemez , paso itelersin olur biter her yönden iyi bow
nuker kal daha iyi derim (ayrıca o ne biçim yazı biçimidir büyüklü küçüklü ne olucak bu özenti gençliğin hali )=
eğer full int bow olucaksan fire değil light kullanmalısın, nuke atmayacaksın bu yüzden light daha iyi oluyor. fire olucaksan ya ss yada spear olmalısın. fire cold bow için gereksiz. full int char fire ı sadece nukeleri için seçmelidir, bowda uzaktan vuran skiller ve güçlü skiller bulunur nukelere gerek kalmaz.
teşşekür ettim yorumlarınız için kafamda bi fikir oluştu (Lurtz benim üyliğimde sorunlar var forumda konu açamıyorum bide cevabla butonunu kullanınca yetkiniz yok uyarısı geliyo...ilgilenirsen sevinirim
çok pvp yapcaksan hiç bulaşma, ama unique beklerim dersen çok dehşet oluyo gerisi sana kalmış
int bow pvp adamı deildir asla tavsiye etmem amma pvmde cok iyi dir gelgelelim atagı wizard kadar ii deil .yani bence kotu bir yapılandırma (fll str bowdum elimdeki +2 idi karsıdaki adam benden 3 lwl fazla idi elindeki silah +3 den fazla idi onu cok temiz yendimnot:adam int bow du).bence int bow ii deil int sword bence daha iyi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme