merhaba uzun bir suredir xp pro ve int exp 6 kullaniyordum monitor 17 lcd. hicbir sorunum yoktu dun int explorer 7 yi yukledim yazılar bulanık explorer 6 daki gibi canlı degil sorun ne olabilir nerden duzeltebilirim?
cleartype açıktır. onu kapatırsan düzelir ancak nasıl düzeltileceği hakkında bilgim yok.
evet kurulum yaparken bu secenegi sordu ben daha duzgun gorunur diye sectim ama begenmedim bu ozelligi gözlerimi yoruyor nasil kapatabilirim bu ozelligini bilen dostumuz var mi ? tesekkurler. saygilar.
arkadaşım ayarlarda internet seçeneklerinde gelişmişte multimedyada html için her zaman ClearType kullanı kaldırın. birde öyle deneyin derim..
dostum cok cok sagol. eski haline geri geldi. tesekkurler.
aslında clear type çok faydalı özellikle de lcd monitörler için.. ilk baktıgınızda garip geliyor ama sonra gözünüz alışıyor.. kullanılmasını öneririm.. göz için de yararlı.
hocam dogru soyluyorsun cok garip geldi su an devre dışı bıraktım ama bir ara yine secip bakacagim. tesekkurler.
geçmiş olsun...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme