Şimdi Ara

int spear imbuesi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bi int spear kascam fakat el yakmasını coldmu yapayım yoksa lightmı aklımdan cold geçiyor yaratıklarda kasması kolay olcak fakat pvpde etkili olurmu tutupta 2 el yakmayı açsam sp sorunu yaşar mıyım

• 2 imbue çok sp ister...Light öneririm zaten intin genelde mob ana yakşamadan öldürürsün,colda gerek yok yani...
  • peki ama ben daha önceden oyunda yeni oldugum zaman bi fire spear kasmışlıgım var ve bazen çok sayıda yaratık saldırdımı ölebiliyordum heleki light sektigi için dahaçok yaratık çekiyor bu kasmayı zorlaştırmazmı coldla kassam farmla düzeltsem yada farmla 2. olarak açsam ne olurki,
    cold imbue ile atagımda çok bi düşüş olurmu sonuçta light nukeler sabit vuruyor
  • Dh'yi kekstralupçular bastı.İkinci konu cold imbue ile ilgili.
    Light aç light coldtan adam olmaz.
  • ben extraloob gibi cold glavie yapcak kadar saf deilim o kesin benim dedigim int bi char magic atak zaten ii oluyor her türlü imbue ile ben sadece kasmada hangisi ii diye soruyorum bu char zaten cold-light-heuksal90 bişi olcak
  • İstediğini yaparsın. İstersen cold-glavie açarsın hiçde ekstranoobcu olmasın. Senin tercihine bakar bu işler. İlla light açacan diye bir kural yok bana sorarsan light aç ama dediğim gibi..
  • tamamdır ben cvbımı aldım cvplar için teşekkürler
  • light el yakması ile force serisi light da def dusuruyo forcede sonra adamın a......
  • sp kasarım diyosan colduda light da aç
    Kasarken cold senin için daha iyi olur...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.