Şimdi Ara

İntaaR Ediorum Haksızmıyım? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte coxpunun cezasını çekiyon sen milletten alıyon slotları onalrda senden kutuyu almış
  • Ya sen Gm gibi nasıL mor yazıyon
  • @genkan05

haklısın ronark gibi bi serwerda 62 lvl koxpsuz imkansız etme bulma dünyası
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leg10ar

Ya sen Gm gibi nasıL mor yazıyon

koxper olunca yazıyon ve yürürken Q ya basıncasa ddeehhşşeett bir hızla koşuyor
  • İyi yapmış adam.Koxp kullanıp başkalarının emeklerini çalarsan bunun acısı bi yerden çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: genckan05

işte coxpunun cezasını çekiyon sen milletten alıyon slotları onalrda senden kutuyu almış

DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZ GELİR
  • Mdem koxp kullanıorsun insan tam yapar.İnsan oto-lot açarki item sana düşsün.

Ama koxp kullanıp emek çalmaktansa
  • ne adamalr varyaa yuhh yaa intiharı düşünmüş ne diyeyim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zeßani

BUGÜN sabaha dorgu 5 civarlarında eslanta gittim ve samma gördüm kesecektim tek basıma kesemem die birisiyle anlastım dedim gel ben kurcam ama partyi item çıkınca yemin ederim paylasaycaz dedim tmm dedi kestik ve adam disbant yapıp bunu yaptı SERVER RONARKhttp://img172.imageshack.us/my.php?image=adszfr6.jpg
    ALLAHINI SEVEN XANEMOX BUNA PM ATSIN OYUNDA OLDUKCA KÜFÜR EDİN NE OLUR BEN 2 GÜN UYUYAMAM İNTAR ETMEYE KADAR GİTTİ DÜSÜNCELERİM KUTU BOS ÇIKSA TMM ÜZÜLMEM AMA ADAM KUTUY ALUIORUM VE BANA UZAAAA dior SİZ OLSANIZ NAPARDINIZ VE HAKSIZMIYIM

bi oyun için ölceksen

GEBER gitsin
    yaşaman hata

• bide utanmadan konumu açıyon len koxp kullan ss de bide bunu göster yüzsüz yüzsüz db çektiler de haketmişin başta kaşınmışsın sana gigaya çekmişler bana i.b ye çektiler ama yine çıkardım Allaha şükür i.n setim var ama kaşınmışsın koxpersen eğer

NOT:korkmayın bişe yapamaz çünkü This is a BEBE 11 12 yaşlarındadır tahminende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi messenger_of_dead -- 14 Nisan 2007; 8:49:40 >
  • B
    D
    B
    B
    G

[BDBBG]

Bu Devirde Babana Bile Guvenme<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  • 1)Bir oyun için intihar mı edilir kardeşim senin aklın başında mı?
    2)Bu oyunun kuralıdır bu sen de saf olmayacan kimseye güvenmeyecen
    3)Koxpla kasarsan böyle olur işte
    4)Ne demişler alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste
  • lan ne koxperi adam koxper olsa oteki nasıl disband ceksin direk kutu acılırdı adam koxp kadar hızlı mı sizce
  • bu oyunda babana bile güvenmicen
  • ewt ya iyi niyetini kullanıyolar miletin bende artık kullanıyorum kaç defa yedim kazık sıkıldım bende atıcam ezikleri kandırıcam bıktım artık illa her adamımda bi aksilik çıkıyo
  • BENCE ÇOK İYİ OLMUŞ KOXPER SENİ
  • KAFANA FAZLA TAKMA NASIP KISMET DEGİLMİŞ İN ŞALLAH DAHA İYİLERİNİ BULURSUZ
  • Oyun için Değmez !
  • Geçmiş Olsun ... Yapacak bısey yok ^^
  • adamda mal db çekio item çıktıında townlasa hem uyanan olmaz hem item ona gelir
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.