Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (323. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.846
Cevap
32
Favori
228.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vatan bilgisayarda şuan sadece işlemci fiyatı uygun. Diğerleri pahalı, itopya dan veya hb den bakmak lazım. Ekran kartını amazondan düşünüyorum zaten. 15k bulur yaklaşık, monitörüde eklerim daha da artar ama yapacak bir şey yok. Almasak daha da yükseliyor zaten.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Z490 Tomahawk için özel bios veya microcode ile alakalı hiçbir şey bulamadım. Overclock yapıyorum fakat stabil ve doğru bios ayarlarını bulamadim.

• acura07 kullanıcısına yanıt
    CPU ayarları lazım Bios için. Cpu Profile testinde 5.1 ile 8045 puan yaptim ama daha fazlası olması lazım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

Bu mesaj silindi.

5.2 uncore 49 hocam 1280v 1,200 sa 1,190 io

llc3 şu an durum bu şekilde. v10 kullanıyorum. sıkıntı yok. eve gidince prime yapayım ama prime baya agir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam senin işlemcin ile benim işlemcim arasında dağlar kadar fark var . Sen 5.0 için mesela 1350 verirken ben 50-47 icin 1.210veriyorum misalen.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Orodruin kullanıcısına yanıt

baskaaaan sen ne yaptin, 5775c en guzel islemcilerden biriydi. attan inip esege binmissin valla. 9900k muthis ama imc si kotu, core speed guzel artiyor, isi artmiyor ama ram bunu kullanamiyor, l3 cache az o yuzden rakamsal verdigi performansi alamiyorsun. 1700 2 nesil var diye biliyorum, sonra sagindan 1nm uzatip baskasina gecer :D

• 
Sayfa: önceki 321322323324325
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.