Şimdi Ara

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.845
Cevap
32
Favori
227.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dark matter

Tek ilgimi çeken şirinlik abidesi kedi oldu

Alıntıları Göster
    Kedi fena ya...
  • Yayınlanalı bi' süre oldu fakat görmeyenler için ekleyelim:

• Delid yapmadan önce ve sonra prime yapmamız lazımsa hangi sürümü kullanmamız lazım? 29.7 29.8 falan epey ısıtıyor. 26.6 desek tüy siklet kalıyor??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 24 Mayıs 2020; 18:17:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt
    2.5-3 sene once 26.6 versionu vardı 8700 k zamanı. O yüzden 26.6 yı kullandım ben. diğer 2 sine hiç gerek yok yüzde 100 çekirdekleri kapar 1 er 2 şer.
    Yada aida son sürüm cpuı-fpu yapılmalı. Zaten o sıcaklıklara oyunlarda çıkamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 24 Mayıs 2020; 18:21:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Humboldt

Delid yapmadan önce ve sonra prime yapmamız lazımsa hangi sürümü kullanmamız lazım? 29.7 29.8 falan epey ısıtıyor. 26.6 desek tüy siklet kalıyor??
    Ben zaten 26.6’cıyım biliyorsun. Test ayarları da Alman arkadaşımızın ayarları her daim. Ama şu sıralar AIDA da oldukça popüler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaLVaToRe_V

2.5-3 sene once 26.6 versionu vardı 8700 k zamanı. O yüzden 26.6 yı kullandım ben. diğer 2 sine hiç gerek yok yüzde 100 çekirdekleri kapar 1 er 2 şer.
    Yada aida son sürüm cpuı-fpu yapılmalı. Zaten o sıcaklıklara oyunlarda çıkamazsınız.
    26.6 small fft ten geçip diğerinde cortluyor ama ? 1 saat 26.6 da sorun yokken 29.7 small fft de 30 dk da 1 core duruyor mesela ?

Bf5 te 3-4 saat oyun atınca origin atıyordu daha önceden 29.7 small fft gibi bir sürümle 1 saat sorunsuz test aldıktan sonra hiç yapmamıştı mesela.

• Bu tarz videolara da denk gelenler vardır ama yüksek ihtimalle netteki test değerlerinden derleme videolar oluyorlar.

*Bu test gibi testler çok yüksek ihtimalle internetteki veriler ışığında hazırlanan toplama testlerdir. Dikkate almak istemeyenler dikkate almasınlar. Denk geldiğim videoları iletiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 3 Haziran 2020; 18:50:28 >

• 10700k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Humboldt -- 24 Mayıs 2020; 19:7:37 >
  • Adam king beyler. Konu dediğin böyle olur, kol gibi döşemiş sayfayı helal..
  • Şu 10400 ve H - B serisi anakartlar bir Türkiye piyasasına çıksa da bir işimiza baksak . Testlerden güzel sonuçlar geliyor işlemciler ilk piyasaya çıktığında pahalı olacaklarını biliyorum fakat yine de fiyatlara bir bakmakta yarar var. Büyük bir dikkatle bekliyoruz bakalım...

prime 95 29.7 en üstteki small ftt denerim bu gece.
    20 dk kafi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 24 Mayıs 2020; 19:13:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Adam king beyler. Konu dediğin böyle olur, kol gibi döşemiş sayfayı helal..
    Teşekkür ettim.
  • beyler yeni cpu lazım diye konu açma da sonra
    abow 172 w çekti cpu
    çekirdekler 1 er 2 şer kapandılar.

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU]

bf5 de 64 kısılık son hafta 4 harıtada 107 w ceken cpu yu. o prime versionuna sokup işkence çektirmek deliliktir.

Bilmem anlatabildimmi ???

INTEL 11-10. Nesil İşlemciler [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 24 Mayıs 2020; 21:1:31 >

• 1.24v
    4.7 GHz dener misin hocam bir de?

Benim değerler bu zira. Delid sonrası ne olur az çok görmüş olurum. 5 dk test alsan yeterli :)

• quote:

Orijinalden alıntı: REDSTONE

Bu tarz videolara da denk gelenler vardır ama yüksek ihtimalle netteki test değerlerinden derleme videolar oluyorlar.

*Bu test gibi testler çok yüksek ihtimalle internetteki veriler ışığında hazırlanan toplama testlerdir. Dikkate almak istemeyenler dikkate almasınlar. Denk geldiğim videoları iletiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 3 Haziran 2020; 18:50:46 >

• 26.6
    Bf5 tüy siklet kalıyor hocam şu avx destekli sağlam teste sokmak lazım 1 hafta cayır cayır oynarsın şak diye Chrome da falan mavi yersin yoksa :)

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    Kedi süper
  • bir önceki nesille hiç farkı yok ve soket farklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Kedi süper
    Kedi efsane ya.

Bi' de öyle bi' pozunu yakalamış ki... Testlerin maskotu olmuş resmen. Videonun kapağı olmasından da belli.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.