Şimdi Ara

İntel 2410M takılı notebooka i7 2640m ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • intel i5 2410m notebooka i7 2620m veya i7 2640m ile değiştirmek istiyorum anakark pegatron A15 soket nu. tam bulamadım bu işlemciler uyar mı ? bir sorun olur mu ltfn yardm

• bilgisi olan yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • söylediğin modellerde zaten çift çekirdekli değişen bişe olmayacak pek .
  • Discovery.volkan kullanıcısına yanıt
    Arkadaş doğru söylemiş 2640m i7 olmasına rağmen 2 çekirdeklidir sanal olarak 4 çekirdek olarak çalışır yani elindeki işlemciyle aynı sadece çekirdek hızları 2.8'den 3.4'e çıkıyor illede i7 takacağım diyorsanız 2630qm 2670qm gibi işlemciler takın çipsetinize uyumludur sizde hm65 yada hm67 çipset bulunmakta.
  • Cengaver53 C kullanıcısına yanıt
    efendim sizin dediğiniz işlemcilere baktım fakat onların soket girişi FCPGA988 ben anakartın hangi soketlere uyumlu olduğunu tam bilmiyorum fakat üzerine takılı olan i5 2410m işlemcinin soket nusuna göre yorumluyorum takılı olan işlemcinin soket nusu FCBGA1023, PPGA988
    eğer bu bahsettiğiniz işlemci i7 2670qm uyarsa hemen temin edicem ltfn yardm
    anakart pegatron comparation a15 yazıyor başkada bilgi yok intte net bi bilgi bulamadım
  • hocam benm laptoptaki işlemci soket pga988 sizin önerdeğiniz işlemci (i7 2670qm) soketi nu pga988b uyar mı hocam hm65 chipsetde ltfn yardmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Discovery.volkan -- 12 Aralık 2013; 22:26:46 >
  • Discovery.volkan kullanıcısına yanıt
    Ben size gerekli bilgiyi verdim ama listeyi vermedim onu vereyim verdiğim linkte uyumlu ürünler bölümüne bakın ben bir şeye dayanarak bunu size söyledim sonuçtahttp://ark.intel.com/tr/products/52808/Intel-BD82HM65-PCH
    hocam öncellikle ilgilendiğiniz için teşekkürler ama bnm anlamadığım şu verdiğiniz listede hm65 chipset uygun ama soketlerinde bi sıkıntı olur mu yane alıp taksam sıkıntı olur mu ??

• Verdiğim listeye bakın işlemci çipseti önemli orada falanca işlemci şu anakart soketine uyar demiyor o listeden herhangi bir işlemci takman yeterli burdan çok kişi işlemci taktı hepsi farklı markalar farlı soketler ama çipsetler aynı masaüstüyle karıştırmayın.
    verdğinz listede bnm laptopun üzerindeki işlemciyle alacağım işlemcide var ozm sipariş ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.