Şimdi Ara

intel 4470 anakart yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anakartım ASRock 2 yılı geçti kullanıyorum şuanda kullanılmaz duruma geldi
    yeni bir anakart alacam sistemim
    intel 4770
    asus r9 270x
    kasa corsair 400r
    ram 2*4 1866
    ekran kartını şuanda değilde 3-4 aya kadar değiştirecem
    anakart ne alayım uzun vadeli fiyat 600tl kadar olabir
    LGA1150 yerine LGA1151 alsam olurmu

intel 4470 anakart yardım intel 4470 anakart yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadibe1907 -- 20 Şubat 2016; 1:23:56 >

• Hayır olmaz haswell ddr3 biri skylake ddr4 1151 soket Anakart Alamazsınız çünkü işlemcinizin soketi 1150 soket neyse odur ileriye dönük 1151 soker ddr4 sistem düşünüyorsanız bekleyiniz Anakartınızın Arızası yoksa Bilgisayar parça fiyatları çok yüksek
  • hadibe1907 H kullanıcısına yanıt
    O islemci sadece 1150 pin anakartlara takilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet guzel bir anakartiniz var kullanilmaz yapan kismi nedir

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Gayet guzel bir anakartiniz var kullanilmaz yapan kismi nedir

ilk aldığımda işlemci soketini değiştirdim pimler yamuktu, 2 yıldır sıkıntı yoktu . taşınırken kargoya vermek için kardeşim paketliyordu ben işteyim diye oda sağolsun ekran kartını çıkarırken yuvasını da çıkarmış(resimde ) neyse dedim diğerine takarım diye 1 ay geçti dün bakabildim elektirik geliyor açmıyor sonra baktım üzerinde çizikler var sanırım kardeşim üzerinde çalışmış ne yaptıysa artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hadibe1907 -- 20 Şubat 2016; 10:21:20 >
  • Kardesiniz baya ugrasmis anlasilan :)
    K serisi islemciniz olmadigi icin onerim h97 chipset orta karar bir kart olmaniz olur

• quote:

Orijinalden alıntı: *666*

Kardesiniz baya ugrasmis anlasilan :)
    K serisi islemciniz olmadigi icin onerim h97 chipset orta karar bir kart olmaniz olur

işlemci alırken de bilerek k almamıştım ben pek uğraşmıyorum zaten Overclock falan , Samsung 850 Evo alacam anakartla birlikte sana zahmet link atabilirmisin

zaten kardeşinde tam ergenliğin zirve yaptığı döneme geldik şansıma, hiç sormadım bile ne yaptın diye sorsam yalan söyleyecek birşey yapmadım diye adam anakarta tornavidayla nasıl daldıysa artık derin çizik var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ucuz dersen msinin h97 pc mate karti olabilir daha iyi birsey dersen
    http://www.netsiparis.com/gigabyte-ga-h97-d3h-h97-lga-1150-ddr3-1600mhz-anakart?ref=akakce&source=mobil&v=1.95.8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.