Bildirim
intel 4790k ısınma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 3KuR_SaD3
arkadaşlar merhaba intel 4790k model işlemci aldım .xigmatek dark knight model soğutucu kullanıyorum. overclocksuz sistem kararlılık testlerinde 80 derece civarlarında geziyor . bana biraz fazla geldi acaba bu sıcaklıklar normal mi?
boştaki hali kaç derece? başka programlar ile baktınızmı speedfan, hwmonitor gibi -
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
arkadaşlar merhaba intel 4790k model işlemci aldım .xigmatek dark knight model soğutucu kullanıyorum. overclocksuz sistem kararlılık testlerinde 80 derece civarlarında geziyor . bana biraz fazla geldi acaba bu sıcaklıklar normal mi?
boştaki hali kaç derece? başka programlar ile baktınızmı speedfan, hwmonitor gibi
35-40 arası boşta -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oguz298
quote:
boştaki hali kaç derece? başka programlar ile baktınızmı speedfan, hwmonitor gibi
35-40 arası boşta
internette var örnekleri 4790k overheating diye yazın bakın. noctua ile falan 80 gören var -
normal midir yani hocam? -
quote:
normal midir yani hocam?
biraz daha baktım su soğutma ile 85 gören varmış
işlemci fanının çıkışına bakın cidden 80 derecemi. değilse sensörlerde hata var diyeceğim -
hocam sistem kararlılık testinde 75-80 arası oluyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X