Şimdi Ara

[b]intel 7700k mı ryzen 1700 mü ?[/b] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam link attım. Bakarsanız GTA 5te durumu görürsünüz. Micro stutter bu islemcide oluyor. Ayrıca 5ghzde 4 çekirdek yerine daha ucuza 4 ghzde 8 çekirdek almak var. Mantıklı olan budur. Benim 8 çekirdeğe ihtiyacım yok diyorsanız, paranız çokmuş eyvallah derim. Ancak daha uzun süre idare edecek, 2 kata yakın bir güce sahip bir işlemciyi aynı fiyata almak varken gidip 4 çekirdekli işlemci alınmaz. En basitinden 5-6 bin tlye topladığınız bilgisayarınızda, oyun açtığınızda arkada herhangi başka bir uygulama açık kaldığında l, windows 5-6 ay sonra sistiginde falan 7700kniz takilirken ryzen 7 ile hicbir sorun yasamayacaksınız. Arkaplanda uygulama kullanmayacaksanız gidin konsolda oyun oynayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    İyi de o GTA 5'in sıkıntısı. GTA 5 anlık donma yazdığınızda arama motoruna, her bilgisayarda oluşan bir problem olduğunu görürsünüz. Özellikle online oynanıyorsa.

Zaten ben Ryzen'a kötü falan demiyorum. Aksine çok da güzel atılım yaptılar. Rekabet oluşsun ki bizler kazanalım en başta müşteri olarak.

Derdim Intel'ci AMD'ci olmak da değil zaten. Maksat soru soran arkadaşlara en doğru bilgiyi vermeye çalışmak.
  • Merhaba,

Ocak ayından bu yana imzamda görünen sistemi kullanıyorum. Bu süre zarfında canımı sıkacak herhangi bir kasma problemiyle karşılaşmadım. Sandy Bridge platformunun yıllar sonra dahi iyi performans sergilediğini göz önüne alırsak birkaç yıl daha farklı platforma geçiş yapacağımı sanmıyorum. AMD şüphesiz ki Zen platformuyla piyasaya yepyeni bir soluk getirdi. Konu sahibine en sağlıklı bilgiyi Intel'den AMD'ye geçiş yapanlar verebilir. Youtube videolarının hiçbirine güvenemiyorum. Zira Youtube'dakiler ya Intel fanatikliği ya da AMD fanatikliği yapıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.