Şimdi Ara

Intel 845PE Anakart / AGP8x ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

5,5 yılın sonunda bilgisayarımı upgrade etmeyi düşündüm ve forumda yazılanları biraz inceledim, epey faydalı oldu, çok teşekkür ederim.

Anakartım, 2 GB RAM, 3 GHz işlemci ve AGP4X destekliyor gibi görünüyor ama ekran kartım AGP8X. Bu durumda, AGP8X uyumlu ekran kartı mı aramalıyım. Aslında olabildiğince iyileştirmek istiyorum. Sizin önerileriniz ne olur?

Mevcut sistem:
    Anakart: Asus Intel 845PE DDR333, FSB533
    İşlemci: Intel 1,8 Ghz
    Ekran: Asus GeForce4 MX440 AGP8X (64 MB)
    RAM: 256 MB

• sapphire hd3650 ddr3 8x

# Grafik Hızlandırma Teknik Özellikleri:
    # Bellek : 512MB GDDR3
    # Chipset : HD 3650 / RV635 + Rialto
    # Çekirdek Hızı : 725MHz
    # Bellek Hızı : 1400MHz
    # Steam İşlemcisi: 120
    # Bellek Veriyolu : 128bit
    # Vga Slot : AGP 8X
    # Üretim Teknolojisi : 0.55 Mikron
    # Soğutma : Fan + Bakır Heatpipe tek slot

3D Görüntü Kalitesi :
    # Piksel Shader Versiyonu: 4.0
    # Vertex Shader Versiyonu : 3.0
    # DirectX : DX10,1 SM4,1
    # OpenGL : 2.0
    # Bellek Optimizasyonu : Hyper Z HD
    # Full Screen Anti-Aliasing : Smoothvision HD + Adaptive AA
    # Max.Multisample AA Modu : 6x
    # HDR(10:10:10:2) : 16-bit integer
    # TruForm : Truform 2.0

bilgisayarına bypass yapar bu ekran kartı o kadar diyorum 8x agplerde bundan iyisi yok galiba
  • daha iyisi var o da ati hd 3850 ancak elindeki sisteme şu anda alınabilecek hiç bir kart yok malesef yani takarsın ama o kadar size tavsiyem elinizdeki sisteme hiç para harcamadan en azından giriş sevisinde bir bilgisayar kurmanız inanın bana en doğru seçim olacaktır sizin için
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Bilgisayar alınalı 5,5 yıl gibi uzun bir süre geçtiği için parçalar arasında uyumsuzluk olur mu diye şüpheleniyorum.

İşlemci ve RAM'in de yükseltilmesi gerekiyor neticede. Belki de uğraşmaya değmez ama bunu şu anda tartamıyorum.

Benim istediğim, makul seviyede bir upgrade yaparken (büyük ihtimalle 2. el parçalarla olur), uyumlu parçalar kullanmak. RAM çeşitleri frekansları gibi şeylerde nelere dikkat etmeliyim. Son teknolojiyi kullanamayacığımı tahmin edebiliyorum.

Örnek olarak, anakartın el kitabında da AGP4X yazıyor, acaba AGP8X desteklemiyor mu? Sizin önerdiğiniz ekran kartta DDR3 yazıyor, benim anakarta uyar mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.