|
Intel Arc B580 ve Arc B570 tanıtıldı: Uygun fiyat, güçlü performans
-
-
The introduction of the Intel Arc B580 and B570 is great news for gamers and professionals seeking affordable yet powerful performance. These GPUs promise excellent value for money, offering solid gaming experiences and computational capabilities without the steep price tag typically associated with high-end graphics cards. It’s exciting to see Intel continue to challenge the market with competitive options that cater to both casual and serious users. I’m curious to see how these new models perform in real-world tests compared to their competition! -
yıllardır AMD işlemci ve ekran kartli sistem toplayip kullanıyorum ama 4k için de uygun bir şey çıksa kesin denerim -
Fiyat olarak çok iyi orta seviye bir ekran kartı olarak satılacaktır bence. Umarım ülkemize de bu uygun fiyat yansır. -
Rekabet iyidir -
B580 fena gelmedi, B750 ve B770 nasıl olacak merak uyandırıyor.
-
Thunderbolt 5 / Displayport 2.1 / HDMI 2.1 çıkışlar yoksa çıkartmasın
-
İntel tarihinde en iyi ve en kötü şey'de de hep zirveye oynamıştır, şuan bitik durumdalar, Qualcomm dahi şirketi satın almak için vazgeçiyor diyorlar fakar ona rağmen piyasa geç çıkartıp birde yeterli sunamadıkları grafik kartlarını pahalı çıkarmışlardı, sonuç sessiz bir rezillik olsa da 2.nesil'de belki toparlanırlar diye biraz umudum vardı, 40 yıllık kani oldumu yani demişler intel şaşırtmadı zayıf bir performans artışı rezil fiyatlama ile kel olmadığını bizim onun kartlarına muhtaç olduğumuzu düşünüyor, nvdia'dan bir tık aşağıda fiyatlama yapmışlar. ne desem bilemedim. -
B580 3 tane Displayport 2.1 çıkışa sahip, dördüncü çıkış da HDMI ve o da 2.1. Displayportların bir tanesi UHBR 13.5 (54 Gbps) Destekli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impheatus -- 4 Aralık 2024; 20:21:6 > -
Olmamış. 200W + 12GB GDDR6 ve sonuçta 1080p hedef. Olmamış... -
Umarım geri adım atmazlar. İlk nesilde olduğu gibi birkaç driver update sonrası performans daha da yükselirse tadından yenmez -
Bence çok güzel olmuş. Alt/Orta segmente odaklanmak piyasa kazanımı için oldukça mantıklı. Üst segment problemlerindense seri ürün satışına yönelmek görece yeni sayılabilir GPU pazarı için olumlu sayılabilir.
249 dolar bizde muhtemelen 330-340 dolar bandında ilk satışlarına çıkacak. 11999 TL gibi bir fiyat bekliyorum. 249+%20+kar olarak ön gördüğüm fiyat bu.
A750 çıkış fiyatı 290 dolardı, şuan 7000 liralara satılıyor. Türkiye özel fiyatlandırmasıya B580 8-9 bandında satılırsa Türkiye'yi tek kelimeyle domine eder.
9700x'in yanına 1080p gaming için iki karttan birini mutlaka alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 6 Aralık 2024; 18:8:46 > -
Güzel ne kadar firma o kadar iyi -
9700x gibi yüksek bir işlemciyi ne için kullanıuorsunuz hocam ? Yanına sadece 1080p için yetecek gpu aldığınız için , merak ettim :)
-
Blender'da render almak için kullanıyorum. Yüksek ram ve cpu gücü istiyor. Gpu render almak mantıklı gibi gelse de maliyeti çok arttırıyor.
A750 aldım bu arada 5900e satılınca incehesapta. Beklemedim yeni seriyi özetle :) 1050 Ti takılıydı, a750 ile çağ atladım resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reborned -- 11 Aralık 2024; 22:39:21 > -
-
Orta değil giriş seviye. Bunun altında tarihi eserler ve dahili GPU'lar var. -
quote:
Orijinalden alıntı: RebornedBence çok güzel olmuş. Alt/Orta segmente odaklanmak piyasa kazanımı için oldukça mantıklı. Üst segment problemlerindense seri ürün satışına yönelmek görece yeni sayılabilir GPU pazarı için olumlu sayılabilir.
249 dolar bizde muhtemelen 330-340 dolar bandında ilk satışlarına çıkacak. 11999 TL gibi bir fiyat bekliyorum. 249+%20+kar olarak ön gördüğüm fiyat bu.
A750 çıkış fiyatı 290 dolardı, şuan 7000 liralara satılıyor. Türkiye özel fiyatlandırmasıya B580 8-9 bandında satılırsa Türkiye'yi tek kelimeyle domine eder.
9700x'in yanına 1080p gaming için iki karttan birini mutlaka alacağım.
11300den satışa çıktı. Sinerjide hepsipay paybackiyle 10000e gelir. Değer mi, değmez. 5900e incehesap a750 fırsatını yakalamaya çalışın.
-
hi -
A truly remarkable company enhances every moment with its beauty and brilliance.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Rekabet iyidir
|
Fiyat olarak çok iyi orta seviye bir ekran kartı olarak satılacaktır bence. Umarım ülkemize de bu uygun fiyat yansır.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X