|
Intel Arrow Lake ve Lunar Lake CPU’lar 2024’te geliyor: Üç kat AI ve GPU performansı
-
-
quote:
Aynı paraya çok daha fazla çekirdekquote:
tüketici dostu intelimizquote:
teknoloji dünyasına olan katkıları
FanBoş'cum hangi cümlene kahkana atsam bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 9 Ocak 2024; 14:03:34 > -
Yanlış mı görüyorum, yoksa ram işlemcinin üzerinde mi duruyor tıpkı Apple M işlemcileri gibi, değil mi? Ram bozuldu yeni bellek alayım devri bitti.
Düzenleme: İmla hataları (Türkçe katili ben)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveBlackBox -- 9 Ocak 2024; 16:43:36 >
-
ram de artık çipin üzerinde gelmeli böylece i3 i5 i7 i9 da farklı farklı ram le birlikte satılırsa daha iyi olur m1 deki gibi
-
Bu ram çiplerinin tanesi 2gb ise toplam 4gb eder. Bu çip üstünde gelen ram 8gb den fazla olabilir mi zor. 8gb ise ram ve ekran kartı rami yerine kullanılır. veya tümleşik ekran kartı çalıştırmak için 2gb veya 4gb gibi bir ddr 5 ram olabilir. Dediğin gibi olması gerekeni yapmışlar. En azından tümleşik ekran kartı güçlü olan bir işlemci olur. Ram modülü gerekmezse tabletler için de kullanılması kaçınılmaz olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben Favares diye biliyordum bu teknolojiyi, fevaros muymuş?
-
Boşuna yazmadınız hocam, forum sonuçta okuyan okuyor yine. Forum bitti artık, biraz hareket olsun. Benim bildiğim AMD Chiplet'leri haberleşmek için bir protokol kullanıyor, ama Foveros "üstün" teknolojisi iletimi bir zardan diğerine native şekilde sağlıyor diyorsunuz, belki silikon bölümde çizilen devre hatlarına göre daha fazla direnç gösterebilir ama bu göz ardı edilebilecek kadar sıkı paketlenmişler.
-
Yıllardır? Kralsın.
Ama maalesef AMD yine çöpteli yok edecek, izle gör. 10nm+++++++++++++++++++++++++++++ ile devam.
-
Her islemci yapan bilmem kac kat, 10 kat,yüz kat daha iyi diye tanitmaya basladi. Sundan bi vazgecseler.
-
Intel savunma kuvvetleri gelmiş yine :D Evet mimari o kadar eskidi ki elindeki eski püskü çekirdekleri eklemekten başka bir şey yapamıyor şuan. 300W enerji çeken, soba gibi, felaket verimsiz işlemciler. O kadar teknolojik ki, geçenlerde 14900K'yı 420mm sıvı soğutmayla denemişler, tam yükte yine 100 dereceyi gördü, hadi onu geçtim bir de thermal throttling'e uğruyor. Bayağıı ileri teknoloji :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleancoder -- 11 Ocak 2024; 23:19:07 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
FanBoş'cum hangi cümlene kahkana atsam bilemedim
|
Benzer içerikler
- youtube reklamsız izleme
- whatsapp aero apk
- whatsapp bildirim gelmiyor
- ipad whatsapp var mı
- instagram hesabım çalındı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X