Şimdi Ara

intel atom overclock???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

yabancı forumlarda millet 2,53mhz bile yapmıs ama ne yaptıysam set fsb den uygun cipseti bulut fsb leri degiştiremedim.

ayrıca birde dahili ekran kartı olan gma 945 için de gma booster diye bi programla 166mhz olan default hızı 400mhz ye cıkarılabiliyormus...

>kaynak<

• Hız aşırmayı iş olsun diye yapıyorsunuz Ayrıca o bilgisayarınızın canı ne kanı ne. Normal laptoplara bile oc önerilmiyor.
  • çok doğru bir tespit o pclerde fanda küçücüktür üstelik
  • item atom+overclock=atom bombası. patlar mazallah

Edit; item değil İNTEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlperenT -- 26 Ağustos 2009; 17:04:49 >
  • zaten deli gibi ısınıyor birde oc yaptınmı ne olur
  • üzerine güzel bi fan takılırsa neden olmasın oc bu her alanda yapıcan heyecanını tadacan yoksa zevki kalmaz : )
  • karsı cıkan arkadaslara...

yau bizde kalkıpta sıvı nitrojenle,zalman fanlarla vs extreme bi hız asırtmadan bahsetmedik heralde.

konuya ne kadar yabancı oldugunuz cok belli.asus eepc,datron vs netbooklarda işlemciyi 533mhz yerine 667mhz de calıstırabilen,ekran kartını default 166mhz olan hızını 400 mhz ye cıkaran,ekran cozunurlugunu 1024X600den 1280x760 gibi yapan kucuk programlar var.ben bunlardan yapan arkadaslardan fikir beklemiştim ama maşallah konuyu actık diye bi tefe koymadıgınız kalmıs.

konuyu acmamım sebebi;bu bahsettiğim programlar ve overclock asus eee pc lerde sorunsuz calısmakta fakat aynı cipseti kullanan ve aynı işlemcisi olan hp 110c 1010 da calısmaması ve yardım aramaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD INTEL ANAKART VE ISLEMCILER
    6 dk. önce açıldı
    intel i5 eşdeğer amd işlemci ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yorfa

karsı cıkan arkadaslara...

yau bizde kalkıpta sıvı nitrojenle,zalman fanlarla vs extreme bi hız asırtmadan bahsetmedik heralde.

konuya ne kadar yabancı oldugunuz cok belli.asus eepc,datron vs netbooklarda işlemciyi 533mhz yerine 667mhz de calıstırabilen,ekran kartını default 166mhz olan hızını 400 mhz ye cıkaran,ekran cozunurlugunu 1024X600den 1280x760 gibi yapan kucuk programlar var.ben bunlardan yapan arkadaslardan fikir beklemiştim ama maşallah konuyu actık diye bi tefe koymadıgınız kalmıs.

konuyu acmamım sebebi;bu bahsettiğim programlar ve overclock asus eee pc lerde sorunsuz calısmakta fakat aynı cipseti kullanan ve aynı işlemcisi olan hp 110c 1010 da calısmaması ve yardım aramaktı.

hocam yeni gördüm konuyu.

Atom işlemcilere overlock yapılabilir tabii. Ama kesinlikle bir netbook soğutusucu, olmadı notbuk soğutucusu almanız gerek. Notbuklarda sıcaklık pek sorun olmuyor ama netbooklarda atom olduğundan, rahat sıcaklık sorunu yaşarsınız. Dediğim programları indirirseniz, yardımcı olabilirim. Ama netbooklara nasıl overlock yapıdığını bilmiyorum.

Notebooklar gibi değiller.- Core Temp, Msi Afterburner, Cpu-Z programlarını indirerek sıcaklığı izleyebilir, overlock yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.