Arkadaşlar ben i7 almayı planlıyorum ama bu konuda fazla bi bilgim yok.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlara soruyorum ;
Core İ7 2300 8MB 1155P alınırmı ? alınmazmı ? ve ne önerirsiniz ?
Şimdiden Teşekkür Ediyorum
i7 2300 diye bir model yok o i5 2300 :)
Arkadasalar yanlis konuda olabilirim simdide sizden ozur dilerim ama yine bilginiz vardir diye dusunuyorum. bir sey soracagim Ben bir laptop almayi dusunuyorum ama onda oyunda oynamak istiyorum bir tavsiyeniz varmi saygilar simdiden
quote:
Orijinalden alıntı: delioglan77
Arkadasalar yanlis konuda olabilirim simdide sizden ozur dilerim ama yine bilginiz vardir diye dusunuyorum. bir sey soracagim Ben bir laptop almayi dusunuyorum ama onda oyunda oynamak istiyorum bir tavsiyeniz varmi saygilar simdiden
o bilgisayar bir işe yaramaz.hadi işlemci i7 diyelim 5570 ile hangi oyun oynanır
Çok teşekkür ederim zaten o pc yi sevmemiştim bi sorum daha olucak nvidia gt220 oyun oynamak için nasıl ?
220 de bir işe yaramaz 5570 daha kötüdür
Mümkün ise bütceni yaz buraya , arkadaslar sana sistem toplarlar , yoksa elindeki para cöpe gidecekmis gibi bir his var icimde ...
quote:
Orijinalden alıntı: trumpet
Mümkün ise bütceni yaz buraya , arkadaslar sana sistem toplarlar , yoksa elindeki para cöpe gidecekmis gibi bir his var icimde ...
kendimmi toplasam bilemedim ki netten bi oyun pc si bakıyorum i7lere ama ekran kartları kötü oluyo bu arada bütçe 1300 tl
quote:
Orijinalden alıntı: mlkvr
quote:
Orijinalden alıntı: trumpet
kendimmi toplasam bilemedim ki netten bi oyun pc si bakıyorum i7lere ama ekran kartları kötü oluyo bu arada bütçe 1300 tl
Alıntıları Göster
Bütçe 1300tl ise AMD sistemlere yönelmelisiniz. İşlemci olarak ta Athlon IIx4 öneririm. Aslan payını ekran kartına ayırın.
quote:
Orijinalden alıntı: Foxbat
Bütçe 1300tl ise AMD sistemlere yönelmelisiniz. İşlemci olarak ta Athlon IIx4 öneririm. Aslan payını ekran kartına ayırın.
+1.Heleki i7 ve i5 bakmayın bile
quote:
teşekkür ederim AMD'lerdede rahat oyun oynanır mı ? çünkü oyun pc'si arıyorum.
quote:
quote:
teşekkür ederim AMD'lerdede rahat oyun oynanır mı ? çünkü oyun pc'si arıyorum.
Alıntıları Göster
1300tl bütçeniz varsa alabileceğiniz en iyi oyun işlemcisi Athlon x4'tür. Fakat forumun 2. el bölümünde daha güçlü işlemciler de bulabilirsiniz.
quote:
1300tl bütçeniz varsa alabileceğiniz en iyi oyun işlemcisi Athlon x4'tür. Fakat forumun 2. el bölümünde daha güçlü işlemciler de bulabilirsiniz.
Siz daha iyi bilirsiniz ama ben yine intel'e dönmek istiyorum :( DCM1K i72600 3.4GHz 6GB 1TB 2GBHD6570
quote:
quote:
Siz daha iyi bilirsiniz ama ben yine intel'e dönmek istiyorum :( DCM1K i72600 3.4GHz 6GB 1TB 2GBHD6570
2600k + HD6570 mi daha iyi oyun performansı sunar
Yoksa
955be + HD6870 mi?
Oyun bilgisayarı toplamak istiyorsunuz. 1300tl bütçeniz var ve siz paranızın neredeyse yarısını işlemciye ayırıp kalanıyla da 6570 gibi giriş seviye zayıf bir kart mı alıyorsunuz? Hiç akıllıca bir hamle olmaz!!
Yukarıda önerdiğim 955 be + 6870'li sistem sizin önerdiğinizden kat kat daha iyi oyun performansı verir.
Oyun bilgisayarı diyorsanız aslan payını ekran kartına ayıracaksınız aksi takdirde paranızla rezil olursunuz.
İlla ki Intel almak istiyorsanız gidip i3-2100 alın. 2600k sınıfı işlemciler güçlü ekran kartlarıyla kullanılmadığı sürece size fayda sağlamazlar.
quote:
quote:
quote:
Yoksa
955be + HD6870 mi?
Oyun bilgisayarı toplamak istiyorsunuz. 1300tl bütçeniz var ve siz paranızın neredeyse yarısını işlemciye ayırıp kalanıyla da 6570 gibi giriş seviye zayıf bir kart mı alıyorsunuz? Hiç akıllıca bir hamle olmaz!!
Yukarıda önerdiğim 955 be + 6870'li sistem sizin önerdiğinizden kat kat daha iyi oyun performansı verir.
Oyun bilgisayarı diyorsanız aslan payını ekran kartına ayıracaksınız aksi takdirde paranızla rezil olursunuz.
İlla ki Intel almak istiyorsanız gidip i3-2100 alın. 2600k sınıfı işlemciler güçlü ekran kartlarıyla kullanılmadığı sürece size fayda sağlamazlar.
çok haklısınız fakat kasayı ben toplamıyorum ilanlardan arıyorum eğer güzeş bir bilgisayarın ilanını atarsanır memnun olurum.
quote:
quote:
quote:
quote:
Yoksa
955be + HD6870 mi?
çok haklısınız fakat kasayı ben toplamıyorum ilanlardan arıyorum eğer güzeş bir bilgisayarın ilanını atarsanır memnun olurum.
ya baksanız veya daha iyilerini önerseniz bnm için daha iyi olur
Hazır kasa pc'leri boşverin. Eğer bulunduğunuz yerde Vatan ya da benzer bir mağaza varsa seçtiğiniz parçaları montajlayıp size veriyorlar zaten.
Eksen, EXA, teknobiyotik, Nova, Inventus gibi mağazalar netten sipariş ettiğiniz parçaları montajlayıp size yollarlar merak etmeyin. Hazır kasa pc para tuzağıdır. Asla adam gibi oyun bilgisayarı bulamazsınız o yolla.