< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Intel Core Ultra 5 235 geliyor: İşte beklenen özellikler (2. sayfa)
-
-
Tmsc n3b diyor 3nm mi anlamadım veya göremedim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar kaç yıl garanti uzatı ve para iadesi dahi verdi, Daha neyin boşunu yapıyorsunuz olm? Şirketi üzerinizemi yapsınlar daha ? Siz ne Sivir Zekalı insanlarsınız, AMD driver sorunlu kartlarını geri aldı mı? Geçen (yine) bir youtuber render için sövüyordu geri alım talep etmiş almamışlar. Bu mu sizin güvendiğini marka? Allah aşkına bir defolup gidin. Insanları sinir etmekten ve AMD fanboyluğu yapmaktan başka bir şeye kafanız basmıyor. Aynen kanka AMD > Nvidia falan.
-
Sus olm onada zam gelecek şimdi
-
Compute tile 20A Intel, SOC 6 nm TSMC, GPU 5 nm TSMC üretimi.
-
Garanti uzaması nedir? 14700kf var bende de bir sorun olur mu?
Neyse 10 un altına inmişler tmsc sayesinde en azından. :)
Hepsi 20A olsaydı, toplam mm² alanı ile daha fazla AMD'ci ağlatırdı.
Bu arada Zen 4 ve Zen 5'deki I/O çipi de 6 nm TSMC üretimi. CCD'ler ise Zen 4'de 5 nm, Zen 5'de 4 nm. Arrow Lake'deki 20A Compute tile çipi daha üstün üretim teknolojisine sahip. Sadece TSMC'nin sayesinde demek biraz zor, istese SOC ve GPU'yu Intel 3 ile de üretebilirdi. Belki TSMC yüksek çapta çip üretimi için Intel'e iskonto yapmıştır, Intel üretimle uğraşmak yerine hazıra konmuştur, bu da mantıklı.
Not: AMD'ci ifadesini her AMD kullanan kişi için kullanmıyorum, herkez üzerine alınmasın, onlar bilir kendini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Ekim 2024; 12:45:44 > -
-
Ben zaten voltajları bir miktar düşürmüştüm ve güç limitini de 225w a düşürmüştüm etkilenme ihtimalim yine de var mı?
-
Bios updateleri yapmanı, bios tan intel baseline (intel performance olarak da geçebilir.) 253 watt profiline geçmeni ve hasar almış olma ihtimaline karşı yenisiyle değiştirmeni tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nasıl yenisiyle değiştireceğim garantiden mi değişecek?
-
Satın aldığın yerle görüş. Yönlendirirler seni. Sıkıntı çıkartmıyorlar genelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 14 Ekim 2024; 16:55:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Amazondan almıştım ne diyeceğim, kusurs bakmayın bilmediğim için soruyorum. Bilgisayarsız kalacağım sanıyorum bu değişim zamanı boyunca değil mi?
-
Tamam çok sağolun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X