Şimdi Ara

Intel Core Ultra 5 235 geliyor: İşte beklenen özellikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Tmsc n3b diyor 3nm mi anlamadım veya göremedim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BunuAnanaSorsanaDelikanl kullanıcısına yanıt
    Adamlar kaç yıl garanti uzatı ve para iadesi dahi verdi, Daha neyin boşunu yapıyorsunuz olm? Şirketi üzerinizemi yapsınlar daha ? Siz ne Sivir Zekalı insanlarsınız, AMD driver sorunlu kartlarını geri aldı mı? Geçen (yine) bir youtuber render için sövüyordu geri alım talep etmiş almamışlar. Bu mu sizin güvendiğini marka? Allah aşkına bir defolup gidin. Insanları sinir etmekten ve AMD fanboyluğu yapmaktan başka bir şeye kafanız basmıyor. Aynen kanka AMD > Nvidia falan.

• huseyincarnege kullanıcısına yanıt
    Sus olm onada zam gelecek şimdi

• selmand kullanıcısına yanıt

Compute tile 20A Intel, SOC 6 nm TSMC, GPU 5 nm TSMC üretimi.

• Otistikavcisi O kullanıcısına yanıt

Garanti uzaması nedir? 14700kf var bende de bir sorun olur mu?

• Cpt. Miller kullanıcısına yanıt

Neyse 10 un altına inmişler tmsc sayesinde en azından. :)

Hepsi 20A olsaydı, toplam mm² alanı ile daha fazla AMD'ci ağlatırdı.

Bu arada Zen 4 ve Zen 5'deki I/O çipi de 6 nm TSMC üretimi. CCD'ler ise Zen 4'de 5 nm, Zen 5'de 4 nm. Arrow Lake'deki 20A Compute tile çipi daha üstün üretim teknolojisine sahip. Sadece TSMC'nin sayesinde demek biraz zor, istese SOC ve GPU'yu Intel 3 ile de üretebilirdi. Belki TSMC yüksek çapta çip üretimi için Intel'e iskonto yapmıştır, Intel üretimle uğraşmak yerine hazıra konmuştur, bu da mantıklı.

Not: AMD'ci ifadesini her AMD kullanan kişi için kullanmıyorum, herkez üzerine alınmasın, onlar bilir kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Ekim 2024; 12:45:44 >
  • Otistikavcisi O kullanıcısına yanıt

Ben zaten voltajları bir miktar düşürmüştüm ve güç limitini de 225w a düşürmüştüm etkilenme ihtimalim yine de var mı?

Bios updateleri yapmanı, bios tan intel baseline (intel performance olarak da geçebilir.) 253 watt profiline geçmeni ve hasar almış olma ihtimaline karşı yenisiyle değiştirmeni tavsiye ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Chadaturk kullanıcısına yanıt

Nasıl yenisiyle değiştireceğim garantiden mi değişecek?

Satın aldığın yerle görüş. Yönlendirirler seni. Sıkıntı çıkartmıyorlar genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 14 Ekim 2024; 16:55:48 >

Amazondan almıştım ne diyeceğim, kusurs bakmayın bilmediğim için soruyorum. Bilgisayarsız kalacağım sanıyorum bu değişim zamanı boyunca değil mi?

Sizden 14700k almıştım. Mavi ekran hatası alıyorum. İnternetten araştırdım bunlar bozulmuş.
    Yenisiyle değiştirip bios update yapmam gerekiyor. Satın aldığın yerle iletişime geçmemi söylediler vs.

Resmi sitesinde böyle bi yazı var.
    Intel Core Ultra 5 235 geliyor: İşte beklenen özellikler

İntel support yaz 1. sıradakine gir fotoğraftaki yere tıkla ordan bi sorgu at istersen

Intel Core Ultra 5 235 geliyor: İşte beklenen özellikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chadaturk -- 14 Ekim 2024; 19:31:52 >

Tamam çok sağolun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.