Şimdi Ara

INTEL D101GGC açılmıyor bios logosunda takılı kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam intelin D101GGC marka anakartı var elimde.
    Özellikleri
    775pin
    pciexp
    ddr ram slotlu

Sorun ise şu: Açıldığında bios logosunda takılıy kalıyor. Biosa girmiyor daha ileri de gitmiyor. Başka bir işlemci, ram, powersupply ve ekran kartıyla denedim sonuç aynı. Disket yardımı ile biosu güncelledim son sürüme sadece logo değişti sonuç aynı yine takılıyor. Bios komple çökmüşmüdür anakarttaki bir sorundan dolayı mı acaba?

• sorun bıos degıl anakartın kendısınde arıza var gıbı gozukuyor
  • Sorun parçalarda olsa değiştirince düzelirdi bence. Anakartında neresinde hiç anlayamadım. Şişik kondanstör filan da yok. Köprülerden biri mi yandı acaba?
  • ııla kondanstor sısecek dıye bırsey yok yuzlerce parca var bazı parcaların bozuldugunu dısardan bakarak anlıyamazsın zaten cok pahalı bırsey degıl muadılı anakart alın derım
  • Öyle olucak artık ya da uğraşmıycam yeni alıcam
  • Benimde başıma aynı sorun gelmişti. Statik elektrik bios pili derken bir şekilde hallettmiştim. (aynı anakart)

http://forum.donanimhaber.com/m_43829093/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43829093

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riverside -- 7 Mayıs 2012; 18:00:47 >
  • bu anakartın biosuna f2 tuşu ile giriliyor.Aynı anakarttan benim servisime geldi bu hafta .İntel logo'su karşına geldiğine göre bios hatası değil.2.olarak kullandığın klavye ps2 olmalı usb değil.Usb klavyeler eski model anakartlarda windows açılıncaya kadar çalışmayabiliyor.(usb aygıtını vindows altında tanıyor).Bios'u açarsan hard diskinin bios'ta görünüp görünmediğine bak.Bios'ta görünüyorsa windows yüklemeyi dene görünmüyorsa hard diskini başka bir bilgisayarda kontrol et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.