|
Intel’de sarsıntı: CEO görevden alındı, hisseler çakıldı
-
-
Intel tez zamanda batar diye bekliyorum.
-
B planı ne :)
-
Intel batmaz nokta.Batmamak için dışarıdan yardıma ihtiyacı olmasa da yardım alır ama ''ABD hükümeti gibi''.Bu da kesmezse büyük hisse devri olur ya da toptan satılır.Potansiyel alıcılar;Samsung,Nvidia,Microsoft,biraz zorlarlar ise TSMC ve Amazon.Sürpriz Çinli'de çoktur ama kaptırmazlar böylesine bir şirketi.Uzakdoğulu diğerleri de müttefik olsalar da kırmızı kart yer.Sonuç Microsoft'un kucağı olur :) Ama ben buralara bile işin varacağını olası görmüyorum.AMD'nin 2008-2017 arası durumu şimdiki Intel'den daha beterdi.Bugünki sonuç ortada :) Intel'de ciddi yatırımlar yaptı ve karşılığını önümüzdeki günlerde alacak.Gün dediysek yıllara yayılacak elbette :)
-
İntel batmaz en sonunda yine amerika'dan bir firma tarafından satın alınır, elinde modern bilgisayar çağının temeline dayana devasa bir patent kütüphanesi olan bir şirket nihayetinde.
Geçenlerde Quallcomm'un intel'i satın almaktan vazgeçmiş olabileceği vs şeyler okumuştum, alırsalar intel'i idare edip edemeyeceklerini hesap edemiyorlar diye düşünüyordum ki üzerine bu haber şaşırtıcı oldu.
En sonunda bu beceriksiz herifi kovmayı akıl ettilerde sıkıntı bence yönetim kurulunda, zamanında kötü anısı olan adamı geri getiren yine bu yönetim kurulunun kendisi, bana göre şirketlerde yönetim kurulu üyeleri de en az CEO kadar nitelikli olmalı, intel'in yönetim kurulu üyelerini de acilen yenilemesi lazım ama nasıl?
İzleyelim bakalım neler göreceğiz.
-
dh hisseler düştü diyor, sd diyor yükseldi teknoloji haberleri - shiftdelete.netIntel’de deprem! CEO Pat Gelsinger görevinden ayrıldı! - ShiftDelete.Nethttps://shiftdelete.net/intelde-deprem-ceo-pat-gelsinger-gorevinden-ayrildi
anlaşılan sd'ye güzel para veriyorlar
-
ne oldu hani emekliye ayrilmisti :)
-
Intel batmaz ama keşke batsaydı da şu ergenler kapitalizmin vahşi gerçekliği ile bir tanışsalardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Intel'in batması demek Amerika ekonomisinin ve hegemonyasının olumsuz etkilenmesi demek olur.
Devlet destekleme çıkararak, girecekleri mali darboğazı aşmalarına muhtemelen yardımcı olacaktır. Ya da kamu bankalarıyla fonlarlar. Biraz bizi örnek alsalar ya :)))))))) Hemen geri ödenmeyecek bir kredi bassınlar Intele, işlem tamam.
Tayvan kökenlinin elindeki Nvidia, yine yabancıların yönetiminde olan AMD gibi şirketlere, Inteli yedirmemek için önlem alırlar.
Ancak intel de bir çuval inciri berbat etti.
Rakipleri argeye yatırım yapıp, pazardaki payını feda ederken, Intel hala aynı çizgide, hiçbir gelişim olmadan, geleceği de görmeden hareket etti.
Keza 13-14 nesil işlemcilerdeki adeta tüketiciyi kandıran olaylardan sonra...
Amerika yargı sistemine muhatap olabilecek birisi olsaydım, bu nesil işlemcilerin sahipleriyle Intel'e toplu dava açardım.
K serisi işlemci satıp, bozuk işlemci serisine OC yapılamayacak hale getiren bir Intel ile muhatabız.
Daha çok kişinin boynu vurulur, çok taahhüt altına girerler, batmazlar ama toparlanmaları da zaman alacak. AMD yıllarını kaybetti rekabete girebilmek için, sıra Intelde.
-
sadece 1 gün arayla bir yukarı seyir izlemişti ardından ertesi gün düşüşe geçti
-
R7 7800X3D ve ya R7 9800X3D işlemcileri inşallah 40 bin liradan aşağı satın alamaz duruma gelirsin. AMD trolü seni
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zır Cahil ben pc sistem kullanmayalı neredeyse 20 seneyi devirdi.Sadece Macbook pro kullandım onuda oyun için değil.
-
@joven: o zaman boş yapmayacaksın Zır Teknoloji Cahili.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X