Şimdi Ara

INTEL DQ35 ANAKART

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Intel DQ35JOE "Johannesburg" Intel Q35 Micro-ATX bugün bu anakartın siparişini verdim. MSI P35 Platinum Combo istiyordum ama o yoktu doğru dürüst bi kart bulamadım bu anakartı aldım mikro atx formundaymış ben 8800gt ve intel e6750 işlemci aldım bunun yanında aşağıdaki linkten özelliklerine bakıp yorum yazabilirmisiniz? 1 Şubat cuma günü gelecek parça yarına kadarki yorumlarınıza bağlı olarak ürünü değiştircem... lütfen yardımcı olun eğer çok da önemli değilse bu anakartın durumu değiştirmeyeceğim yüzeysel olarak bu konuda değiştir/değiştirme gibisinden cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar.....

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=MB-021-IN

dediğim gibi siparişi verdim çok önemli bir sorun yoksa değişmeyecek yorumlarınızı bekliyorum...
    alınan parçalar:

intel e6750
    zotac 8800gt
    320gb sata hdd
    4gb ram

• yardım plz... tek merak ettiğim bu kadar parçaya karşılık anakartın isteneni verip verememesi... yani micro atx form ile atx form anakart arasında tek fark sadece ve sadece boyutu mu???????????
  • hocam sistem iyide. p35 platinum alsan daha yakışır. tabi bununlada olur.
  • çok güzel bi anakart...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih-1806

hocam sistem iyide. p35 platinum alsan daha yakışır. tabi bununlada olur.

sorma yaa p35 platinum combo istiyodum o yoktu normal p35 de yoktu aradık taradık bilgisyarımı aldığım yerin çalıştığı dağıtıcılarda yoktu şöle adam akıllı bi anakart baktık intel olsun fiyatına bakarak (ayrıca 2xpcie 16 sandım) aldık ama intelin sitesinden araştırdım p35 ile q35 yonga setleri aynıymış...

bu arada kasa feel hurricane 400watt inşallah bu parçalara yeter yetmezse bi de psu belası çıkacak başıma...yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum saolun arkadaşlar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.