Şimdi Ara

İntel E4500 Core2Duo Vs. Amd Athlon 64 X2 5000+ Black Bundle (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • e2160 pentium dual miş heralde cpu*z yi açın görün http://img137.imageshack.us/img137/656/adsz1tf7.jpg
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr666

e2160 pentium dual miş heralde cpu*z yi açın görün http://img137.imageshack.us/img137/656/adsz1tf7.jpg

bu smileyden hiç haz etmem çok ukala gelir bana. dualmiş öyle mi ok, ama core2 ile birebir performans veriyor.
    yazdıklarımın hiçbirini dikkate alma kendi yazdığın 7300gs li sistemi al dual miymiş neymiş göreceksin o zaman
    bana eywallah bu kadar yeter, hem yardım isteyip de bi de bana bilgilik taslamaz mı gel de bundan sonra millete yardım et

• tamam bea ne kızıyosun :D merakımdan sordum çünkü bana bilgisayarcı dediki 1mb önbelleği olanların hepsi dual dir
  • E4500 SUPER BIR ISLEMCI KIM DEMIS PARASINI HAKETMIYOR DIYE 3GHZ DE CALIISYOR HIC ZORLAMADIM GERCEKDEN IYI ISLEMCI VE YUK ALTINDA 35DERECEYI GECMIYOR. VOLTAGE VERSEM 3.6 KESIN GORURUM KISACASI 120 DOLARA 3GHZ DE CALISAN CORE 2DUO ISLEMCIM VAR.. DAHA NE OLSUN
  • zaten e2160 ların Dual Core olduklarını öğrenince soğudum neyse artık 4500 alcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: black87

E4500 SUPER BIR ISLEMCI KIM DEMIS PARASINI HAKETMIYOR DIYE 3GHZ DE CALIISYOR HIC ZORLAMADIM GERCEKDEN IYI ISLEMCI VE YUK ALTINDA 35DERECEYI GECMIYOR. VOLTAGE VERSEM 3.6 KESIN GORURUM KISACASI 120 DOLARA 3GHZ DE CALISAN CORE 2DUO ISLEMCIM VAR.. DAHA NE OLSUN

işte senin gibi göbekten sallayarak yorum yazanlar ve paradan başka bişeyi olmadan bilgisayarcıyım diye gezinenler yüzünden zaten böyle bir sürü alavere dalavere var. göster bakayım yük altında 3ghz de 36 dereceyi bana. thermal right ultra 120 extreme gibi 150 liralık bir soğutucu + 25 liralık bir fan kullanıyorsan o ayrı. 3ghz deki bir e4500 ve e2160 arasında %2den çok fark varsa ben bi daha yorum yazmıycam.

• quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

E4500 SUPER BIR ISLEMCI KIM DEMIS PARASINI HAKETMIYOR DIYE 3GHZ DE CALIISYOR HIC ZORLAMADIM GERCEKDEN IYI ISLEMCI VE YUK ALTINDA 35DERECEYI GECMIYOR. VOLTAGE VERSEM 3.6 KESIN GORURUM KISACASI 120 DOLARA 3GHZ DE CALISAN CORE 2DUO ISLEMCIM VAR.. DAHA NE OLSUN

işte senin gibi göbekten sallayarak yorum yazanlar ve paradan başka bişeyi olmadan bilgisayarcıyım diye gezinenler yüzünden zaten böyle bir sürü alavere dalavere var. göster bakayım yük altında 3ghz de 36 dereceyi bana. thermal right ultra 120 extreme gibi 150 liralık bir soğutucu + 25 liralık bir fan kullanıyorsan o ayrı. 3ghz deki bir e4500 ve e2160 arasında %2den çok fark varsa ben bi daha yorum yazmıycam.

bır kasamın modelıne bak ımzamda yazıyor(bu arada bırıne yorum yazmadan once ımzasına bak). 5 tane fanı var orjıanl olarak 2cısı islemcı fanıma bak 3cusu ben bılgısayarcı degılım bılgısayar benım ıcın hıc bısey sadece bır oyuncak hergun senın para cektııgn atm ları tamır edıyorum atmın içinı gorursen nıye oyuncak dedgıımı anlarsınbenım yaptıgım ısler o kadar karısık kı hergun donanımsa ve yazılımsa problemlerle ugrasıyorum.ve staja bıle gıremıyecegın bı ncr de calısıyorum retaıl ve atm lere bakıyorum.butun halıçden sonra bakırkoye kadar..bu arada butun guncel ıslemcılerde kullandım kulanmaktayım.işim geregi..ekleme senı tanımadıgım ıcın gobek felan dıye sana saldırmam sende benı tanımıyorsun bunuda unutma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black87 -- 19 Şubat 2008; 22:47:19 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

bır kasamın modelıne bak ımzamda yazıyor(bu arada bırıne yorum yazmadan once ımzasına bak). 5 tane fanı var orjıanl olarak 2cısı islemcı fanıma bak 3cusu ben bılgısayarcı degılım bılgısayar benım ıcın hıc bısey sadece bır oyuncak hergun senın para cektııgn atm ları tamır edıyorum atmın içinı gorursen nıye oyuncak dedgıımı anlarsınbenım yaptıgım ısler o kadar karısık kı hergun donanımsa ve yazılımsa problemlerle ugrasıyorum.ve staja bıle gıremıyecegın bı ncr de calısıyorum retaıl ve atm lere bakıyorum.butun halıçden sonra bakırkoye kadar..bu arada butun guncel ıslemcılerde kullandım kulanmaktayım.işim geregi..

staja bile giremeyeceğin derken? kişisel kavgayı başka yerde yapalım, buraya resim koy da görelim. 5dk boyunca orthos çalışıyor olacak ve işlemci sıcaklığı 36 derece olacak. big typhoon ile hele imkansız o değerler, tam yükte ne demek ondan haberin yok ya da senin. ben de qx9650 gibi extreme işlemciler hariç nerdeyse hepsini kullandım, yaptığım testler de bellidir, sen gibi şunu bunu yaparım yazmıyorum, belgeliyorum. senin dilinde konuşacak olursam da sallamıyorum 3ghz e4500 ü 36 derece tam yükte çalıştırıyorum gibi şeyler. e2160 hem stok fanla 3ghz havada karada görüyor hem de günlük kullanılıyor.

200 liraya e4500 alıp + 80 lira da big typhoon a verince zaten e8400 parası çıkıyor ortaya ki o da default haliyle 3ghz e4500 den iyi. Fuzuli yorumlara sen devam et benim diyeceklerim bitti.

• quote:

göster bakayım yük altında 3ghz de 36 dereceyi bana

load 36 mı ? %60 a yakın bir hızartıştan bahsediyoruz hocam yük altında 40 dan aşşağı olucagını sanmam (hava soğutma ile(BT ile)) belge görelim
  • hiickimse ben dıyorum benı tanımıyorsun bt dedgıın sogutucuyu eskı sıstemıde olan 805işlemcinın sogutmakta yasadıgım sorun ıcın almıstım 2 senye yakın olmustur. yenı pc alıncada dogal olarak ona takıyor insan ayrıca orthos dedigin program anında 46 dereceye cıkartıyor ıslemcıyı sende gercekcı degıll programı stop edınce deger anında sanıye bıle gecmeden 32dereceye ındı.cok bılıyorsun ya bunu acıkla.bır ıslemcı nasıll 14derece bu kadar hızlı yukselır veya 1 sanıye bıle gecmedn 14 derece sogur ortalama deger.sana 2160 la mutluluklar.sonucta ıntel benım babamın degıll umrumdada degıll. ben aldıgım zamanda 8xxx serısı yoktu.dedgıım gıbı pc benım ıcın oyuncak..senı tanımıyorum yorum daha fazla yapmıcam.veya hakaret etmem bana ters sımdıden ıyı geceler sana
  • Hem paran yok hem overclock yapacaksın ha... Bu biraz zor overclock kaliteli(pahalı) anakart, ram ve PSU da beraberinde ister, birinin bile eksikliği engeldir, 5000+BE ile durum biraz farklı çarpan açık olduğu için 50 dolarlık bir anakart ve oem ram işini görecektir, AMD 2500 Barton ile uyguladığı stratejiye geri döndü. Kesinlikle İntel ile yapacağın overclocku 5000+ dan bekleme sadece ucuz yollu bişeyler yaparsın ama oyun oynayacam dediğin için söylüyorum intel sistemle amd sistem arasındaki maliyeti senin yerinde olsam ekran kartına verirdim, 7300gt neki? oyun için bir kart değil bırak orta seviyeyi alt seviyenin ortasını zor bulur. 8600gt-gts, x1950 yada 3850 gibi kartlara bakmalısın.
  • mertkatar canım , söylemesi kolay hadi gel gidelim 8800GTS alalım yok OC edition alalım Allah Allah yaa tamam biliyorum kötü olduklarını şimdi idarelik alıcam NX8500GT alıcam biliyom kötü bi kart ama napim işlemci , anakart , ram derken biraz aşıyo bütçeyi 8800Gts alsam 1,000 ytl ye yakın oluyo yani anla bari
  • Sana 8800 diyen oldumu züğürt adamın işi ne onla
    benim dediğim kartlar 100-200 dolar seviyesinde yayılmış olanlar senin aldığın 8500 ile 8600 arasında ençok 30 dolar fark vardır. Herşeyin iyisini de al demedik, işlemci ram ve anakarttan tasarruf et farkı da ekran kartına ver dedik, ki oyun oynarken en çok bunun faydasını göreceksin. Peki bir soru bu bilgisayarda, oyun harici, kullanacağın yüksek donanım ihtiyacı olan programları sayarmısın bana...
  • yüksek donanım isteyen bişi yok işte oyun haricinde msn,world,excell,photoshop,picassa gibi prog. lar bide
  • Senin topladığın sistemde ram+işlemci+anakart 355YTL kadar çıkıyor. P5KPL G31 anakartın OC potansiyeli var mı yokmu bunu da araştırmak gerek. hiiçkimsenin önerdiği sistem 275YTL ye geliyor arada 80ytl var, nx8500gt+80ytl neder artık sen bul. Bir alternatif de AMD sistem verelim:
    http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=2245 195ytl
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=328&pid=4211 70ytl
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=326&pid=3773 30ytl
    Böylede ekran kartı için ekstra 60ytlen olur.

• oc de su anda lider intel
    amd dusunme bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

oc de su anda lider intel
    amd dusunme bile

• quote:

Orjinalden alıntı: kdr666

quote:

Orjinalden alıntı: CeOfFuture

oc de su anda lider intel
    amd dusunme bile

Bende Zaten Öle Düşünüyodum ve Bu hafta Gidip Bi E6550 alıcam. E2160 Dual Core almıcam çift çekirdek alcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.