Şimdi Ara

İntel Ekran Kartı Olupta Pes 2013 Oynayamayanlar Kesin Çözüm !!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
32.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: s.raydemir

hocam saglam bi reloaded crack link varsa verebilirmisiniz ben indirdim.bitane pes klasorunun icine atiyorum sonra microsoft security essentials die bisey gelio gonder diyorum rld.dll siliniyo oyuna girmeyi denedigmde ise "The library "rld.dll" failed to load. pleas confirm that 1:... 2:.. falan biseyler yazio. ne yapmam gerek ?

Hocam antivirüsü devre dışı bırakmanız gerek sağ alttan gizli simgeleri açın antivirüse sağ tıklayın ve devre dışı bırakın.
  • hocam dediklerinizi yaptim ama yine ayni oldu eskisi gibi oyuna giriyo ama futbol yasami teke tek mac yada oyun planina girdimmi oyundan atiyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu hocam elinize kolunuza saglik allah sizden razi olsun :)

• ya dediğinizi yaptım manageri yönetici olarak çalıştır dedim sonra seçilicek bişe kalmadı lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg333

ya dediğinizi yaptım manageri yönetici olarak çalıştır dedim sonra seçilicek bişe kalmadı lütfen yardım edin

Başka kitserver deneyin ya da gameplay tool dan deneyin. Linkleri pm den atıyorum şimdi.
  • Benim sorunum oyuna giriyorum açıldığında dönen şeyde kalıyor bu sorunuma çözüm olur mu ?
  • abicim sana ne kadar teşekkür etsem azdır sana yemin ederim daha önce hiç bir foruma üye olup yorm atmadım ama ilk kez bana yaptırdın abi helal olsun sana
  • Sabitlenme imkanı varsa sabitlensin bence
  • reloaded dışında uğraşmayın derm en sağlamı o oluyo
  • beyler bir isyandır gidiyor konunun üstünden biraz zaman geçti ama genede soracağım..geçen skidrow sürümü yükledim dt07 dosya hatası diye sildim reloaded yükledim çalıştırıp uefa da direk maça girebiliyorum ama tipik bir sorun olarak taktik ayarlama normal kupa ve gösteri maçı yapamıyorum oyundan atıyor cihazım yetersiz bunu biliyorum fakat uefa da oyuna girip sıkıntısız oynatan makine neden diğer işlemleri yapamıyor buna çözüm bulamıyorum kullandığım cihaz asus t100 ta tablet grafik kartı yok ama cs go gibi bir oyunu çok rahat oynuyorum e pes de uefa da maç yapıyorum demek ki sorun tamamen cihazda değil reloaded sürümündende hata aldım güvenlik duvarını ayarlarını yaptım hata aldım dt07 indirdim tekrarddan hata aldım yönetici çalıştırdım hata aldım hani hep çalışmayı durduruyor şimdi ise silip tekrardan yüklicem ve kitserver i bidaha denicem ama aklına başka bir fikir gelen var mı? inat ettim rahatça oynatağım bu oyunu bu cihazda sorun çünkü donanımsal değil yazılımsal hatta almayı üdşündüm steamden tek bi kişide gift buldum 300 tl fiyat biçti :-) siz ne diyorsunuz çözümü olan var mı tekrardan teşekkürler herkese..

• Allah razı olsun kardeşim

• Oyunu pes 2013 lowda nasil oynauabilirim ? Low secip oyuna girince oyundan atiyor . ?? Lutfen yardimci olun .

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.