Şimdi Ara

Intel G3258 4.2 GHz Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

quote:

Orijinalden alıntı: E.Keles

quote:

quote:

quote:

quote:

9800GT var bildigim kadariyla harici güç girişi yok . OC yapsamda yeterli olurmu ?

Öncelikle merhaba.

Evet işlemci kabak çıkmazsa 4.8 Ghz'e kadar kolayca çıkabiliyor. Ama ;

İşlemciniz kabak çıkabilir
    H81M P33 OC için çok yetersiz bir anakart. Mosfetleri dandik ve soğutucusu yok.
    Herşeyi geçtim stok fanla oc çok riskli.

Hadi bu ihtimalleri aştınız OC yaptınız stok fanla 4.2 Ghz falan bu sefer mosfetler sıcaktan cortlayacak ya da chipset.

Nerden tutsam elle tutulur adam gibi bir şey yok.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=108399209&p=1#108405248

Asıl konu bu pc özellikleri burada yaziyor. Peki hangi anakarti ve hangi fani onerirsin (link ile) ? Toplamda 450ye zorlayabilirim.

Boşverin siz G3258'î 860K sistem toplayın mis gibi 4 çekirdek 28nm işinizi görür.

500 TLye sistem nasil toplayayim ? Bu dediklerimi alsam sistem iyi olmazmi ? MSİ H81M-P33 Anakart , İntel Pentium G3258 ( OC yaparim ) , 4 GB RAM ? Bunun yerine baska marka/model veya baska ne onerirsiniz PCmin ozellikleri attigim linkte mevcut. Benim amacim bilgisayari gelistiemek. Bütçe 450 TL ( belki 500'e zorlarim ) . Tesekkurler

H81M P33 OC için çok zayıf.

Stok fanla OC çok riskli.

H81M P33 + G3258 + 4GB Ram = 470 TL.

860K + A58MK + 4GB Ram = 480 TL.

G3258 için seçtiğiniz parçalar OC için çok güçsüz. O yüzden 860K'ya yönelmenizi öneririm.

Peki bunlara OC yapabilirmiyim ? Ne kadara cikar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yanıtlarınız için teşekkürlerhenüz sipariş vermedim bir haftaya kadar vericem bütçem 450 tl gibi birşey amcam pc öğretmeni ve ssd ile ram alsan daha iyi olur dedi çünkü oyun sırasında hsrddiskteki bilgiler rameyazılıyormuş iyi bir ssd alırsam yazma hızı artar dolayısıyla ogun performansı artar sizce ikinci el işlemci mi yoksa ssd mi rami 8 gb düşünüyorum gskill 1600 mhz , başka fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim iyi forumlar..

Kısıtlı bütçeyle ssd alma, oyun performansına etkisi çok düşüktür. Çoğu zaman yüklemeleri hızlandırmaktan başka bir işe yaramaz.
  • E.Keles kullanıcısına yanıt
    Oyun icin en önemli bilesen ekran kartı ve o is eski ve dx 11 destegi bulunmayan 9800gt ile yürümez bence.

İkinci elden sistem toplayın derim.

Overclock size su anki bütcenizle uygun degil daha cok stok hızda kullanabileceginiz 2/3.nesil i3ler ve ona uygun basit bir 80-90lik lga1155 anakart (bolca bulunuyor ikinci elde) ki psu yetersiz ona uyacak tek kart gtx 750, ki isinizi görür ama bütcenizi biraz asabilir. Bütceyi 500 civarına cıkarırsanız bu dedigim cok olası.

Edit: isin icinde 4gb ram de varsa 560 tl olabilir. Kargolarla falan 600..

Eger bütce yetmezse ekran kartını bir daha bütceniz oldugu ilk anda alabilirsiniz. Ama o 9800gt nasıl güvenli calısacak 350w psu ile soru isareti... Dedigim gibi gtx 750 cok iyi bir secenek olur sizdeki psu ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 26 Temmuz 2015; 10:52:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovahkiin_16

Oyun icin en önemli bilesen ekran kartı ve o is eski ve dx 11 destegi bulunmayan 9800gt ile yürümez bence.

İkinci elden sistem toplayın derim.

Overclock size su anki bütcenizle uygun degil daha cok stok hızda kullanabileceginiz 2/3.nesil i3ler ve ona uygun basit bir 80-90lik lga775 anakart (bolca bulunuyor ikinci elde) ki psu yetersiz ona uyacak tek kart gtx 750, ki isinizi görür ama bütcenizi biraz asabilir. Bütceyi 500 civarına cıkarırsanız bu dedigim cok olası.

Edit: isin icinde 4gb ram de varsa 560 tl olabilir. Kargolarla falan 600..

Eger bütce yetmezse ekran kartını bir daha bütceniz oldugu ilk anda alabilirsiniz. Ama o 9800gt nasıl güvenli calısacak 350w psu ile soru isareti... Dedigim gibi gtx 750 cok iyi bir secenek olur sizdeki psu ile.

Pardon ama dalga mı geçiyorsunuz ?

LGA 775 anakarta İ serisi takıldığı nerde görülmüş ?

LGA 1155 olmasın o.

• Lana-Del-Rey kullanıcısına yanıt
    Dalga neden geceyim ben de simdi okuyunca fark ettim. İkinci el sitelerinde cok ucuza lga1155 h61 anakartlar var onları yazmak isterken nasıl öyle bir dikkatsizlik yapmısım ben de anlamadım. Özellikle konuyu acan arkadas kusura bakmasın. Editleyecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dovahkiin_16 -- 26 Temmuz 2015; 10:57:24 >
  • quote:

Yanıtlarınız için teşekkürlerhenüz sipariş vermedim bir haftaya kadar vericem bütçem 450 tl gibi birşey amcam pc öğretmeni ve ssd ile ram alsan daha iyi olur dedi çünkü oyun sırasında hsrddiskteki bilgiler rameyazılıyormuş iyi bir ssd alırsam yazma hızı artar dolayısıyla ogun performansı artar sizce ikinci el işlemci mi yoksa ssd mi rami 8 gb düşünüyorum gskill 1600 mhz , başka fikriniz varsa belirtirseniz sevinirim iyi forumlar..

O iş öyle yürümüyor yalnız. Yazma hızının artması sadece oyun yüklenirken fark yaratır. Oyun içindeki performansa etkisi çok azdır.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.