arkadaşlar selam, bir notebook almayı planlıyorum. iki farklı mıdeli beğendim. birisinde Intel GMA 4500MHD max 1340 mb var iken diğerinde ise ATI Radeon HD 3470 Max 1530 MB ekran kartı var. Bu iki ekran kartı arasında çok büyük farklılık var mıdır? sizce ikisi de birbirlerine çok yakın mıdır? biraz yorum yapabilir misiniz?
İki laptopun da tüm özelliklerini yazabilir misin?
quote:
Orjinalden alıntı: XandP
İki laptopun da tüm özelliklerini yazabilir misin?
yazarsa konu d. bileşenlerden çıkar!!!!
bugüne kadar başarılı bir intel grafik çipseti görmedim........
HD3470 oyunlar konusunda çok başarısız bir ekran kartıdır sıkıntı yaratır. Ama buna rağmen GMA 4500 e 10 basar.
Yani kısaca söylemek gerekirse Notebookla adam gibi oyun oynamak istiyorsan bu ikisindende uzak dur.
Ama çok oyunsever değilm. 2 Fifa atsak yeter, diğer oyunlarda öyle çok iyi grafiklerle olmasa da düşükde olsa yine de razıyım falan dersen kesinlikle Hd3470.
Arkadaşlar birşey sormak isterim. bu kart ile (intel gma 4500mhd) paylaşımlı RAM'ini nereden yükseltiyoruz? Benim BIOS ta böyle birşey yok ve hep 32 de kalıyor. Kullandığım bilgisayar Dell Vostro 1220'dir. Ekran kartı RAM'ini nasıl yükseltebilirim lütfen yardım edin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme